Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ku Ku :)

Ku Ku :)

… hm, tam me pa ne bo… že tuki je preveč hot zame… ;(

jee, pojdimo se crkljat nekam no… preden grem na nočno… ;)))

ja crkljali se bomo, samo se bojim, da vsak na svojem koncu ali pa ne, cutis kaj???

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ej helci prevec hot ja, najprej hoces v sukico, potem pa ko hoce se on je pa prevec hot…lumpa nagajiva si…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

jupija ja jupija jupi ja…. lumpi ja!!

Muci,buci,moj si!te nežno božam po vratu,ramenih,pa še malo ti na uho pihnem,pa moja kosmata roka zleze nižje…

P.s.:kino si pa gledala,a ne?

ti si lumpa, poredna… kaj zdaj se mi že maščuješ?? ti zlobno sonce… že prou, že prou… čem v šukco, sam ni nobenga ku bi šou… usi nekej pravijo, ja gremo, pejmo… ma vidiš ti ki koga ki bi šou???

lumpa lumpačka si

Jaz bi temu rekel,da se je usr*** v ga**!
Ej moj Helči!Sem pa že upe vate polagal!
Sp

ne film sem gledala, strasna akcija, dober igralec, ni kaj, uživala sem…muci buci ali ves to???

ti pa kar pppššššššššššššššššššššš ker nisi nič boljši, si lump danes tudi ti;))

šou bi šou, da prej ogrelo bi se…

helci greva midve kar same v sukco se bova imele prav lepo, bova celo noc cebljali in se smejali, saj ves pravi dekliski vecer…

ok, sem za… sam če boš mela rokce pr sebi… 😉

Da bi te kura v rit piknila!

vame? vame nisi nič položil… zdej sem jezna nate in imam rada samo Razbojnička… no in Sončiko tudi malo 😉

moje rokce so vedno pridne, okej, katera ima vecjo sukco…moja je velika, ogromna, ampak mrzla…pa mogoce se še ziba sem in tja…

jaz imam pa vse rada in to veliko….cmoka vsem!!!

Ma a ti moram še naslov in telefon napisat,pismo!?
Saj na koncu bo tko pr tebi ,kot pr meni,ta desna pela,a ne?

moja pa je mičkena, taka za eno osebo, ampak dve se lahko stiskata… v tem primeru rata takoj prijetno topla, drgač rabi en cajt, da se ogreje…
my sweet šukca… ni je boljše stvari na svetu kot je moja šukca ;))

mislim, da bova samo jaz in hlka morala sama v posteljo, ker, saj veste zakaj… vidva pa mislim, no nevem nevem kako imata… a nista lubčka he,he.. 😉

ma kaj kura raje kaj drugega kaksen kanarcek…polulalala se bom od smeha, nehajjjjj

cmoka;)))

hm, tuki je taka zbrka, da ne vem komu je bilo to namenjeno… ? 😉

helci ampak stiskale se pa midve ne bova, ali ne??? zato kar k meni v mojo sukco, se bova zazibali in sanjali da sva na morju v kaksni dobri barki in to je to!!!

ok, uredu, sam pa res prstke stran, ker jst se ne igram s punčkami… mi je uni dan sprevržolin reku lesbulja, sm zarad tega jokala celo noč!!!
ztu ne smem s punčkami, sploh v javnosti ;)) čutiš ti to?

Dobro!naj te pa friend od francija!Samo frend od Francija je Podli!Pazi,ta je šele hud!
Sp

New Report

Close