Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kuhinje v Kamniku:Stanovanjski sklad!!!

Kuhinje v Kamniku:Stanovanjski sklad!!!

http://www.prodaja3.ssrs.si/

Obup!!!

A OPREMA?

Ma so res grde.

Pohištvo ja, omare kuhinjske, barva, sploh ne vem kaj norijo, da moramo to kupit z opremo…

men so tud toook grde, ej, za kozlat, no…. Pa saj plačamo, pa en smemo nič zbirat, katastrofa!
A ste videle, da sploh ploščic ne bo, ampak zidna obloga. KAj to pomeni?

KAj pa aprket? Ve kdo, kak bo? Pa ploščice? So tudi vam ob podpisu pogodbe obljubljali, d abodo poslali na dom info o vseh materialih?

Koliko pa plačate? Neko malenkost ane, torej, kaj bi radi??

tega ne bi komentirala, 20 mio vsaj meni ni malo.

Za koliko kvadratov? V Lj so garsonjere 20 mio. Mislim, da je na to mislila…

vseeno bi raje dala 500 jurjev manj in dobila brez kuhinje

KJe pa sploh vidite kakšne kuhinje bodo? Očitno ne najdem.

Se popolnoma strinjam.

no, take kuhinje pa res ne bi imela… je obupno pusta
pa tudi se mi zdi, da je izbira kuhinje v novem stanovanju nekak eden od guštov…. da si sam izbereš postavitev, elemente… ne pa da te postavijo pred dejstvo

Za v počitniški apartma.

Kalina, prosim ne mešat hruš in jabolk!
Mislim, zakaj pa primerjaš cene v Lj, saj v Lj so tudi plače večje, pa vse fakultete in sr. šole v bližini, več služb, več kulturnega dogajanja, skoraj vsa zdravstvena oskrba, vse glavne inštitucije – valjda, da je cena stanovanj najvišja. Pa kaj bi eni radi? Vsem ki kaj ne godi pa se lahko mirne duše odselijo kamorkoli. Da pa je 20 mio “malenkost” je pa res snobovska izjava !!!!444
Jaz v Lj nebi živela nikoli, ker ne nameravam celo življenje delati samo za stanovanje, ampak se moram tudi sprijaznit s tem, da bo pot do službe malo bolj trnova in da se moram za vsak posebe primer (zdravstveni, večji nakup,…) odpeljati v Lj. Tako pač je.

Ena X nisem rekla da je 20 mio malo, je ogromno. Sej npr v Medvodah tudi lahko dobis dvosobno stanovanje za 20mio. Pa pac ne grem zivet tja. Bom dala vec denarja, vec bom delala in zivela v Lj. Itak vsak zivi po svoje. Kakor hoce in mu pase.

A je cena metra stanovanja 1150 E v Kamniku?

Swarovski ja

Ja kaj pa pol tako jamrajo. Si bodo pa kuhinjo prodali na bolhi in kupili novo. Za 70 m2 dajo 20 milionov, pa Kamnik je v bistvu predmestje Lj. Torej 20 min do Lj. Vsi vemo, da so v Lj. stanovanja 3x dražja.

53 kvadratov za 20 mio!!!!

Swarovski, malo strpnosti prosim, no.

Ne se delat norca iz ljudi ki so kupili stanovanja preko stanovanjskega sklada. To ni lepo.

Mnogi si in si še bodo trgali od ust in imeli kredite, da si lahko zagotovijo streho nad glavo.

Take kuhinje v svojem gnezdu zagotovo ne bi marala. Končno garaš zato, da iz bajte ali stanovanja narediš dom po svojem okusu. Je pa cena 1150 evrov za trenutne razmere rez nizka (tudi za kraje kot je Kamnik) in najbrž si zato privoščijo vgradit tako mizerijo.
Sosedje trenutno gradijo prizidek k hiši in sfinalizirana zadeva jih bo na koncu prišla dražje kot tale stanovanja (seveda mislim na kv. meter površine). Pa gradijo na svoji zemlji in še precej sami delajo. Vgrajujejo pa seveda kvalitetne materiale in ti imajo ceno. Kdor je delal bajto, dobro ve, da sta beton in železo še najmanjši strošek.

Pred kakimi 40 leti si tudi kupil stanovanje s komplet opremljeno kuhinjo, tako kot je danes običajno za kopalnico.
No, to so najbrž najcenejše kuhinje, kar jih je mogoče nabavit…. Upam, da lahko vsaj vnaprej rečete, da kuhinje pa ne bi, hvala, da vsaj z demontažo ne bo dela. Ali pa jo imate za prvo silo, saj je ob selitvi dovolj drugih stroškov. Upam, da je vsaj razporeditev kolikor toliko posrečena in da boste imeli same fejst sosede!!!!
In sem spet vesela, da nisem varčevala in čakala na stanovanjski sklad, temveč takoj kupila s komercialnim kreditom – je bila v novogradnji nižja cena kvadratnega metra (pa še parkinga, balkona, atrija, terase, kleti itd niso šteli v stan. površino).

imam samo eno vprasanje- a si je mozno- ce kupis stanovanje preko sklada, izbrat drugacen parket in ploscice v kopalnici ?
Pa se glede kuhinj- a ste jih dobili samo tisti ki imate stanovnja v kamniku ali tudi drugi- zakaj so sploh bile zraven?

New Report

Close