Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kwa dej….

Kwa dej….

mene ne :))))) jest pa črnih sploh ne maram :))))) sploh če so to…. hm 🙂

seveda ne mislim na nič drugega kot na trend :)))) O okusu pa to…. z leti, ki nam jih nosi življenje, je naš okus za vse okoli nas, vedno bolj prefinjen :)))

…… moške, ane? Ja naturlich, dragi Jani, učke se
gleda ………

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

vuau :)))

Tako je ja, Jani, kdor blefira, bore malo
ali pa nič ne profitira. Tudi jaz sem takrat
pri Kitajcu v Ljubljani hvalila nebesa in
zemljo, ko sem vas spoznala, še preostale,
ker smo bili dejansko to, za kar smo se tu
gori predstavljali. NIhče ni “izapadal” po vsebini
svojega javljanja, morda malce po obliki, ker
jaz tebe še danes vidim bolj okroglega, ti pa si statisti
fante, dolge sorte …. Veš, ker sem bila vedno prepričanja,
da so bolj okrogli ljudje hudičevo dobre volje, sem si te
takrat narisala v svoji glavi bolj okroglega in konec …..

Da, človek je le človek in dokler bo v sebi ostal človek,
ne bo prizadejal bolečine drugemu človeku !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ha, ha, ha, to ja, to… “prefinjen”, pismo Jani,
si mi dan polepšal, res polepšal, bog ti polončkaj!
Ha, ha, ha, “prefinjen” ………

:)))))))))))))) ja sej tkole na zimo postanem malček bolj okrogel :))))

Marija, lepa misel na koncu, misel, ki bi jo morali brati vsi ljudje in se ravnati po njej.

:))))))))))) hvala enako 🙂

Ku ku…nisem š vsega prebrala ampak jutrčka..kak je zuni mrazzz…..dober da mam kavico..aha..pa včeraj sem našo kužiko dala v stanovanje..hehe kolk je vesela k je na toplem……jest pa še bolj,ko vidim tiste učke rjave…

Gmajna..juhej Cmok!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hihihihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hej kake protekcije mate.hej ježek jest bi tud učke…tiste vidla uuuaaaaa…..

joj, dobra papa. Sem že zvećer sline cedila :))

Ni to lahko , je težko ! Uh, le kaj se ti dogaja ? Me skrbi, pa ti bom prišla na drugo stran.

Spoznavati začenjamo,da po dežju posije sonce z matematično natančnostjo tudi pri nas ljudeh in ne le v naravi,sonce pa se pri ljudeh zaradi stalnega razvoja vse bolj podaljšuje v trajnejše sončno obdobje. : – ))

Vzpon na goro bi postal mučen,če bi bili vanj prisiljeni.Če pa se prostovoljno odločimo za vzpon,bodo vse težave postale prijetne,nam v veselje,zgoraj pa bomo ponosni na svoj športni podvig.Ali bo vzpon na goro mučen ali vesel, je odvisno od naše naravnanosti do rešitve te dileme.To je tudi moj odgovor na rešitev tvojih težav,Marija.

Tole mi je pa nekam znano..hmmmmmm Kot da bi to misel že nekje slišala ..oz.to razlago..hmmm čakaj da pobrskam po možgančkih..oz spominu…

Muca pa zdejle fejst premišljuje….

Hahaha , ježek , ti lubezen sonca , pa veš kako paše
mal odejice , če je mraz ali ne , če človek je kaj ali nič ,
boš videl …… dvomim , da ti bo v tej mrzli zimi dovolj le
listje , ki si si ga nabral na svoje bodice ………..
Kar pridi , tudi tebe en vogalček kovtrčka čaka .

Samo , ne tako pozno , takrat …. je že , kar je , vrata zaklenemo !

Ohohoo lej jo no..kako lepo..več nas je lepše bo!!! N NIobaa juhej..XCMOK****

New Report

Close