Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Pravni nasveti Laganje na policiji in sodišču

Laganje na policiji in sodišču

Pozdravljeni,
avgusta 2019 sem bila pretepena iz strani očeta, dogodku je bil navzoč tudi njegov prijatelj in poslovni partner, ki mi ni poklical zdravniške pomoči in so mi odvzeli mobilec, da bi poklicala policijo. Ta priča je lagala na policiji in sodišču in rekla, da ni ničesar videla. Za dokaze imam sms-sporočila s to pričo kjer sem si s pričo jasno pisala o mojih bolečih in o dogodku, ko sem bila pretepena. Seveda je to bilo krivo pričanje priče. Zanima me ali lahko pričo tožim, ker je lagala na sodišču.
lp
sanca

Spoštovana,

zoper pričo lahko vložite kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja krivega pričanja. Ovadbo lahko vložite na policiji.

Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi, predstavljajo odgovori splošno informacijo v zvezi z zastavljenim pravnim vprašanjem. Za natančnejši odgovor je potreben oseben razgovor in pregled dokumentacije v odvetniški pisarni.

lep pozdrav

Odvetnik Pavel Zajc

Odvetnik Pavel Zajc I Kersnikova ulica 3 I 1000 Ljubljana I Kontakt: Telefon: +386 1 433 05 58 Mobitel: +386 41 391 064 E-naslov: [email protected] I WWW: http://www.odvetnik-pavel-zajc.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close