Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek LCD televizor

LCD televizor

Kot sem v naslovu napisala, katerega priporočate, da sta cena in kvaliteta v sorazmerju. Kakšne izkušnje imete?
Hvala

najbolje je če greš v trgovino in pogledaš kvaliteto slike. Bodi pozorna edino na programe, ki jih vrtijo po LCD-jih. Če boš gledala HDMI tehnologijo bo slika super, ampak doma pač ne boš imela HDMI zato slika nebo tako zelo super 🙂

moj mož je službeno testiral vse mogoče v zvezi s tehnologijami in prenosi IP in HDMI. Doma imamo SONY bravio. Najbolše razmerje med kvaliteto in ceno.

Samsung se je pri nas odlično obnesel

priporočam unega za milijon in pol.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

samsung!

Primož, milijon in pol ne bi dala niti za avto, kaj šele za televizor:)) LCD rabimo, ker imamo probleme z prostorom, ne z denarnicami. Kakšnega samsung imate, aprilija? Mi rabimo, navadnega 51 diagonale, največ 70 oz kolikor je naslednja velikost. Za sonyja ne vem, smo take sreče, da nam je sony videorekorder crknil,pa Sony cd-stolp (dobili za poročno darilo), Bosh palični mešalnik tudi, podedovanemu Miele sesalcu počila cev, tako da ne zaupam preveč v firme ampak bolj v ljudsko izročilo.

Malo posurfaj.
Jaz se tudi ne morem odločit kaj naj kupim.
Mogoče bom počakala, da mi stara škatla crkne.

zato sem napisala da pojdi v trgovino in glej kvaliteto, primerjaj s ceno in se odloči.

mi smo bili skoraj eno leto brez TV ker je stara crknila, vedeli smo da analogne več ne bomo kupovali, zato smo čakali ugoden trenutek za nakup.
Je pa res to kar pravi Primož :), tista za 1,5 mio je sigurno najbolša :))

pa še nekaj je res, dejansko sta samo dva proizvajalca z LCD tehnologijo – sony in LG.

Težko je reči, kateri je najboljši, dejstvo je to, da samo nekaj proizvajalcev dela dobre LCD monitorje, med njimi je tudi SONY, če vam crknejo, potoem imate res smolo. Je pa v večini monitorjih ista tehnologija istega prozvajalca. Cena pri LCD se začne od 170.000 naprej, kar je manj, je težko garantirati karkoli. Jaz i še vedno izbral SONY, imam sonyja doma, sicer ne lCD imam tudi stolp, pa mi še vedno dela. JAz gledam po principu kar je poceni, ni vedno dobro in če crkne se ne smemo preveč pritoževat, če pa že dam malo več denarja, pa tudi zahtevam z mirno vestjo in težim.

Glavno gledam na proizvajalca, potem pa na obvezno najmanj 3 letno garancijo in dogovor o hitrem servisu, ali prednostnem servisu, če je kaj narobe. zato tudi vedno doplačam za dodatno garancijo.

Če bi jaz izbiral, bi izbral, med temi tremi:
Še najraje tega:

Bi pa se še malo pogovoril o popustu ali dodatni ugodnosti. Cenejši so predvsem LG, vendar je to nižji kakovostni razred, vendar nikoli ne veš ali ti crkne sony ali pa LG, pa na pozabi na dodatno garancijo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala za info, ta Primož je prevelik, kaj pa tale, a misliš da je ravno tako dober?
http://trgovina.over.net/b2c/product.php?Open=d71abbcc8fbb80bcfa7e373dd48b4e2a
V bistvu, ne vem, na kaj moram biti pozorna. Dobro, sliko že vidiš, kaj pa drugo, a je pomembno, da utiša šum in da ima sliko v sliki, kaj pa dolby surround, surround okoli česa? Pa podobne stvari. Taka reč se pač ne kupuje vsak dan in ne bi rada kaj zafrknila, na dobre trgovce (takim ki se da ali ki sploh kaj vejo) težko nabašeš, prodajno robo pa itak vsi hvalijo (nekaterim se še to ne da). No bomo že kaj našli.

gORENJE ,diagonala66, v merkurju je bil v akciji,175 k. Smo zadovoljni.

New Report

Close