Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lep vikend

Lep vikend

To je potem problem. Tista zavora v glavi. Se je tudi meni že to zgodilo, sam v obrnjeni situaciji, potem sem pri sebi razčistila, dala čustva tja kjer morajo biti in ti povem, vsak naslednji seks je bil boljši. Mmmm noro, če se samo spomnim. Bi še…

Ne vem,izkušnje imam take,da se vame zatrapajo,jaz se ne,potem pa imam kar imam.Smolo.Pa upam,da res nisi tak.

Živeti je treba za trenutke in se v sexu sprostiti.

Kako naj ti to potrdim ?

Ja ,saj jaz to vem.Ne tega meni govoriti,vendar ta moški je zaštekal zaradi čustev.

Take ponovitve pri meni ne bo več,obljubim.

No vsaj v sexu se je pa dobro odrezal in ti seveda si ga očarala?

Ko bi se le,saj ti skoz govorim,da je zaštekal zaradi čustev.Mal premišljujem,da je z menoj kaj narobe,vendar vem,da ni,ker do sedaj še nisem tega doživela.

Pa kdo potem ni doživel vrhunca?

Sicer pa tako,rajši mi daj enega lubija,da bom boljše volje.Jaz pa tebi na tvoj vrat,lepega nežnega.

On.

Zapleteno. Če mu ne misliš vračati čustev, je boljše, da prekineta, kot da mu daješ neka lažna upanja. On bo upal, da te bo s seksom pripeljal do tega, da se boš zaljubila vanj. Če je to možno veš ti. Ni pa to to.

Ja sem razmišljala o tem,lahko bi bila z njim iz usmiljenja,vendar mi ni to to.Sama sem in vem,da mi tega ni treba.Rajši bom poskušala biti v prijateljskih odnosih.

La la la. Mi je znano…:)))

p.s. la la la je bil namenjen meni.

Mogoče je res preveč pričakoval od tebe in je v ključnem trenutku zaštekal.se zgodi in potem tisti srtres:”le zakaj se je to zgodilo in to meni.”…Seveda te poljubim za ušesek in ti ga z ustnicami gricljam,nežno,pa z jezikom ti drsim po vratu,ga poljubljam in ližem notranjost ušeska.

A pa ti veš,da to meni noro paše,še mi to deli.

Z jezikom s krožnimi gibi nežno vrtam po tvojem ušesku,ga s ustnicami “objemam”,ga cuzam…Poljubljam vrat in ga nežno cmokam…Paše mi ibn tebi…nadaljujem in te razvajam…

Moj jeziček pa drsi po tvojem vratu in se spušča malo nižje na tvoje prsi,trebuščka in dalje.

Mmm noro …privlačno…Jezičekobdeluje tvoj vrat,ustnice ga cuzajo…imaš rada,če ti cuzam prstke ?

Ja zelo rada,ali imaš ti rad,če te po celem telesu poljubljam po telesu,z jezikom drsim po tvojem vratu in počasi z jezikom potujem navzdol,vendar bi tvojega korenjaka mal zanalašč ignorirala in se ga ne bi dotaknila z jezikom.

Rajcanje je filing…obožujem to,noro uživam v tem.Res obvladaš stvar.

Uživala bi ko bi te tako lizala,pa še zvezala bi te prej,da bi sploh ponorel ob mojem lizanju.A mi verjameš?

Verjamem,lisičke pa to obožujem.Bio bil kot suženjček:-)

Točno tako,pa vem,da bi si ti utrgalo,sploh pa ko bi polzela po tvojem razgretem telesu s kocko ledu med ustnicami.Paše še pa še…

New Report

Close