Lepo se imejte,
drage/i moje/i, lepe dneve vam želim in veliko užitkov takih in drugačnih. Jaz mam vsega kar dost, bolje da se posvetim službi, ne pa sam tle gor afne guncat!
Zdej vam vsem skup še jaz zaželim enga “srečnga in zdravga”, saj dvomim, da se vrnem še v letošnjem letu!!!
Mogoče pa sem le nekaj dobrega naredu, ker se umikam, zato nkar jokat!
Lep pozdrav od KIR-a, ki od vas maršira…
Boš res dovolil..da te to gane..imam tudi jaz dost tega..ampak jutri zjutraj se pa le vrni in mi zazeli na mojo temo, ki jo bom odprla..br jutr”seks v mestu” dober dan..kajti zaradi takih kot smo mi..je svet lepši..verjemi! In naj te to ne gane…ne dovoli..gane te naj uno..kar je tam ob tebi…tvoji ljudje in mi, ki smo te ze vzeli za svojga..
poslušte vi……dost vs mam…….
ni čudn da se je primožu utrgal…….
non stop neki čivkate…….
dejte se zment te vaše trapartije na kakšnem chetu al pa mesengerju, pejte na 10 pirov al pa kufetov, požgite se vsi skupej, pol pa lahko kle gor na forum napišete kuko je blo……..
KIR – pa ne nas basat da ne boš več kle visu…. zamenjal boš nick in je zadeva rešena…….
no, zdej pa po men………
ne vem kje, drgač mam na vseh forumih isti nick……
na tem forumu sem registriran že nekako pet let, pa ugotavljam da tole postaja privatni chat raznih neizživetih zafrustrirancev………ki na ven hočjo delovat ne vem kako svobodni, moderni in oh in sploh………
v zadnjem času me tole prav odbija, ker kadarkoli pogledam če je kaj novega vedno eni in isti čeblajo o istih pizdarijah……. pa ko bi se vsaj kaj pametnwega zmenil…….
še enkrat…… za te pizdarije uporabljajte chat……..
Ko vas pa nekdo mal napizdi je pa užaljenost največja, omenjate neko svobodo govora, demokracijo pa ne vem kwa še vse…….
BRUHHHHHHH
Pa še to: na žalost sem si tvoj nick, k je tko zanimiv zapomnil le po mlatenju prazne slame, podobno pogovorom branjevk na lokalni vaški tržnici……..
Predlagam da odprete še eno temo, kjer se boste pomenil mal o vremenu…….., tm bom vsaj zvedel kakšno je vreme v spodnjem dupleku……..(vsaj nekaj), lahko pa že stotič odpreš temo o trojčkih, analnem sexu, samozadovoljevanju, ………..(je vsaj zanimivo branje)