Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Lepo se imejte,

Lepo se imejte,

drage/i moje/i, lepe dneve vam želim in veliko užitkov takih in drugačnih. Jaz mam vsega kar dost, bolje da se posvetim službi, ne pa sam tle gor afne guncat!

Zdej vam vsem skup še jaz zaželim enga “srečnga in zdravga”, saj dvomim, da se vrnem še v letošnjem letu!!!

Mogoče pa sem le nekaj dobrega naredu, ker se umikam, zato nkar jokat!

Lep pozdrav od KIR-a, ki od vas maršira…

KIR, pa pa…. pa le obišči nas še letos!

Primož si srečen??????

Boš res dovolil..da te to gane..imam tudi jaz dost tega..ampak jutri zjutraj se pa le vrni in mi zazeli na mojo temo, ki jo bom odprla..br jutr”seks v mestu” dober dan..kajti zaradi takih kot smo mi..je svet lepši..verjemi! In naj te to ne gane…ne dovoli..gane te naj uno..kar je tam ob tebi…tvoji ljudje in mi, ki smo te ze vzeli za svojga..

Ja vraga, pa ja ne boš res scagov? Kva pa tiste dva dni dopusta?A ti bosta propadla a kaj? Škoda ju je

Ampak na tole pa moram: ZAHTEVAL BOM, DA MI JIH DELODAJALEC PLAČA!

saj sem vedela..da si še moj..hihi..no naš…aneda ,da mi bos jutr zaželu br jutr..in ostalim tudi…dragi..mmmmmmmmmmmm

Delodajalec al pa jaz – koko lahko sploh primerjaš – sprejmeš?A s ti na gnar narjen al na ljubezen

Ja, najdražja, saj veš – firbec pr men nima meja hihi:-)))

Ne, jaz sploh nisem tak: jaz sem na ljubezen in dnar!
Zakaj me izzivaš, bom spet…….

no, no, kaj pa vidim zdajle? Saj si ja tolk pogumen, Kir… Ne boš zaradi parih besed obupal (hotla sem napisat “dal rep med noge”) – pa raje ne, da ne boš še bolj potrt:)) Raje počakaj na znamenje (dobro jutro ali kaj že) pa bo spet veselo:))

Ne, Pika, nisem obupal, dam pa raje mir, bo določenim veliko lepše, pa še tem ne bo treba več brisat. Lepo se imej in počni kaj takega, ki ti je všeč .- bla si tak dobra sogovornica!

Ojla, a kaj špegaš temo “izliv…” ?

Čist mal, psst!

poslušte vi……dost vs mam…….

ni čudn da se je primožu utrgal…….
non stop neki čivkate…….
dejte se zment te vaše trapartije na kakšnem chetu al pa mesengerju, pejte na 10 pirov al pa kufetov, požgite se vsi skupej, pol pa lahko kle gor na forum napišete kuko je blo……..

KIR – pa ne nas basat da ne boš več kle visu…. zamenjal boš nick in je zadeva rešena…….

no, zdej pa po men………

Le kje nek sem jaz to ime že zasledila. Se ne spomnim, ampak je bil tale nick tam zelo dejaven. Že ni bil tko zanimiv, da b mi v glav ostal. Pa lepo pozdravljen med nami

Kirček, kaj pa pirček? ;=)

Ne jemat slovo zarad par
impotentnežev.
Včeraj sem ti svetovala:
samozavest v roke, pa še
kaj drugega med prstke!
:=)

Ziher na forumu o zeliščih in
ostalih travcah ;=)

Svetujte mi, kako naj se sedaj sproščam? Preden sem zašla na ta forum sem bla na forumu psihiatrija. A mi sedaj spet sledi branje tega foruma? Pa ja ne

Sej ni res, lahko bi pa blo

Pa naj še kdo reče, da moški ne znate dramatizirat ..:))

pik*ica, meni se zdi, da je bil cel “pohotni klub” s tabo vred prej na forumu psihiatrija. Mogoče bi bilo dobro, da se vrnete tja:)). Strokovna pomoč bi vam prišla prav!

ne vem kje, drgač mam na vseh forumih isti nick……
na tem forumu sem registriran že nekako pet let, pa ugotavljam da tole postaja privatni chat raznih neizživetih zafrustrirancev………ki na ven hočjo delovat ne vem kako svobodni, moderni in oh in sploh………
v zadnjem času me tole prav odbija, ker kadarkoli pogledam če je kaj novega vedno eni in isti čeblajo o istih pizdarijah……. pa ko bi se vsaj kaj pametnwega zmenil…….
še enkrat…… za te pizdarije uporabljajte chat……..
Ko vas pa nekdo mal napizdi je pa užaljenost največja, omenjate neko svobodo govora, demokracijo pa ne vem kwa še vse…….
BRUHHHHHHH

Pa še to: na žalost sem si tvoj nick, k je tko zanimiv zapomnil le po mlatenju prazne slame, podobno pogovorom branjevk na lokalni vaški tržnici……..

Predlagam da odprete še eno temo, kjer se boste pomenil mal o vremenu…….., tm bom vsaj zvedel kakšno je vreme v spodnjem dupleku……..(vsaj nekaj), lahko pa že stotič odpreš temo o trojčkih, analnem sexu, samozadovoljevanju, ………..(je vsaj zanimivo branje)

če si za lahko kakšno o travci rečeva………..

Kaj praviš na letošnjo letino ?

Eva1..če kdo potrebuje pomoč si ti v prvi vrsti..verjemi , saj sem iz te stroke mala…poisci si pomoč drugje…kajti tu je ne boš našla!

New Report

Close