Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu lepo vas je…

lepo vas je…

videti tako živahne že od zgodnjega jutra! Sem pravkar malo prebrala in se mi ne ljubi popat smejčkov pod vsak post, zato bojo tile za vse! Sem kar boljše volje ratala. Upam, da ste imeli dobro noč in da vas čaka dober dan. Jaz sem včeraj žal migala samo na rolerjih:((. Bo že, “brojim sitno” do petka, ko pride mož nazaj.
aja, sara*, a si morda gor?:)))))))

ja pika… ta trenutek sm..ne bom dolgo..kaj je draga;)..

Oj, draga tudi tebi:))
Zadnjič si dobro napisala, da naj možu kdaj vrnem presenečenje (jaz sem tista z Neoangini). Zdaj mam čas organizirat, ali imaš kakšno idejo?

ma dons sm pa jaz na neoanginih..bemti si me nalezla vids…

Idej velik..za mojga..k vem kaj mu paše kaj hoce..

Enkrat sm ga tkole presenetla..poslala sms, naj pohiti zaradi kosila..je ena posebna pita, ki ne sme dol past;)..se jo more pojest se vroco..in poskrbela da naju ne bo nihce motil..nato pa sebe zrihtala..in dala gor novo seksi perilo…umes pripravla res grizljaje hrane…in ga tko počakala na kuhinjski mizi..z napisom zagrizi se vame dragi..mmmmmmmmm

drugac pa vrni mu presenecenje..saj ves kaj ima rad in ne dobi vsak dan..pa naj bo to malenkost..kot lep sms..al jutranji napis na ogledalo..al en listek v zepu..in bos prepricana da ga bo bral…al pa ga enostavno kaksno urco doma carti..masaza..al pa pejta oba nekam ven na masazo..se rajcat..vrni mu tist nasmeh na obrazu, katerega ti je on naredil un dan;)..daj mu vedeti..koliko ti pomeni…

sara*, upam, da nimava istega moža:)), so mi iste stvari hodile po glavi… Saj mi na splošno ne manjka domišljije (vsaj moj je takega mnenja) ampak je fajn dobit kako potrditev.
No, otroci bojo v petek zvečer šli k starim staršem, fante bom pobrala enkrat okoli 9ih zvečer, tako, da bomo verjetno “moral” it še kaj spit.
Hmmm… mogoče bi pa oblekla oblekco, pa spodaj brez hlačk, samo podvezice in štumfki? To sva enkrat fantazirala, mu je ful leglo:)), samo ne vem, če ne bo premrzlo…
Tole s hrano je dobro, samo kuhala ne bom, ker mi ne znese – bom porabila drugič (Btw a je že kdo bral knjigo La cucina?. Tam je tudi ena taka pojedina, da ti rata vroče:)
Seksi perilo je tudi OK, končno ga ni nikoli preveč. Bom šla kar danes med malco malo raziskat…
Hvala in seksi se imej!

ja krilo in spodaj brez to vedno uziga..no moj ima rad tudi, da pridem k njemu v pisarno in pol tko na hit..enga na mizi..uno z hrano sm mela v mislih tko..nc nism kuhala..nastimala sem hrano ki je gotova..in ki se lepo maze..po telesu…srka..sesa..lize…in gricka umes…

In ej..ne klic hudica da je moj..tudi toj…mislim da ne ..mava pa sreco da nama nikol ni dolgcas aneda;)

seksi se mejva ja…obe..vsi!

A tista, ko se na mizo vleže? Men je bla ful všeč ta knjiga.Sam za tako pojedino bi morala ful kuhat, a ne?
Tiso o spodaj brez hlačk, ta mi je že dlje časa všeč, pa fantaziram o tem, sam kar nikol ne najdem pravega trenutka.
Kaj pa kakšna bela, tanka, oprijeta srajca, spodaj brez modrčka, tko da se bradavičke vidijo čez.Ko ga pobereš skupaj z družbo, mej kakšno jakno ali jopčko čez, tko da greš tud na pijačo lohk, ko se poslovita od njih, pa jo sleci, naj se vidi razkoš. Pa če to skombiniraš še spodaj brez … !!!!!!!!!

hvala obema za potrditve!
sara*, tole s pisarno ti kar zavidam! Saj moj ima pisarno, ampak na mizi ima tolk enga tehničnega sranja, da ima papirje po tleh (tam jih lažje najde:)) Ene stvari, ki jih dela so ful komplicirane in res ne bi rada, da jih konc vzame zaradi mene.
Afna, to ja, kuharije je res veliko, ampak užitki morajo biti pa nepozabni…
Kar se tiče pa brez modrčka, kaj pa vem, mam kar velike prsi in to se trese potem na vsakem koraku, no mogoče pa vseen…

Sara*, ti lahko vdrem v pisarno? Pa naj bo na miz al pa kr na tleh!

probaj…

Poizkušam

prepozn..odhajam..jutri je se en dan..ne zamudi ga..dragi..;)

no KIR, pa maš spet kaj za fantazirat do jutri…

New Report

Close