leta….
Zdaj ko me nekaj časa ne bo, vam puščam eno temo, da bom imela kaj prebrati drugi teden:)
Kakšen je sex pri 20….pri 30, in kakšen pri 40, 50?
Ljudje postajamo z leti bolj izkušeni, bolj samozavestni, bolj vemo, kaj želimo, kaj nas osrečuje, kaj zadovoljuje, kaj rabimo…..
Pa me zanima, občutite razliko….tisti, ki že več desetletij aktivno sexate?
Jaz lajko rečem samo, da nebi nikoli več bila 20:) in sem z veseljem pri 30….obetam pa si…..da bo šla krivulja do 40 še navzgor:)
Izkušnje? Predvidevanja? Želje? Na plan z njimi:)
:))))))))))))
Moje sexualno življenje še ni bilo “lepše” kot je sedaj. Zakaj?………Ker v teh letih na čisto drugačen način sprejemaš življenje in s tem tudi seveda spolnost. Seveda pa k temu veliko pripomore tudi dober partner.
In ja; je razlika v spolnosti pri 20…….30…..in 40….tetih. Kako pa bo pri 50?…….Upam, da še vedno super. :)))
pred 20-letom je bil odličen, med 20-30 letom je bil odličen, od 30 leta naprej je odličen, še posebej v zadnjem mesecu, in isto pričakujem da bo seks odličen dokler ne odapnem papke, nobena se ni pritoževala nad mano in jaz ne nad njimi-hvala vsem ki ste me osrečile, bile ste odlične, upam da lahko one isto tečejo zame..
16 do 20 – z enimi beden, pod pričakovanji za takoj pozabit, z drugimi vznemirljiv in vreden svojega “slovesa”
21 do 27 – z enimi dober, z drugimi boljši, brez razočaranj. sem se že znala zase postavit in “zahtevat”
trenutno stanje – eden izpoljnuje vsa pričakovanja, s presenečenji vred
pri 40.ih – samo še gor upam, težko je na slabše it
pri 50.ih – uf….predaleč…..