Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek levica – desnica

levica – desnica

Berem vas tukaj, prebiram komentarje v e-časopisu, v katerem, mu ne bom delala reklame, ampak v vsakem komentaju se spopadeta levica in desnica. In ugotavljam, da komentarji desničarjev so pod vsakim nivojem. Ne odgovarjajo z argumentom, žaljivi, da si človek res ne more misliti, kakšen besednjak imajo. Pri vsaki temi, pa čeprav bi bila o vremenu, je v ospredju komunizem, povojni poboji, Tito, Kučan.. Kako nizkotni, res nizkotni so pri omenjanju Drnovška. Pa ljudje božji, zakaj, vas sprašujem. Kje dobivate tak zgled? Zakaj taka nestrpnost do drugače mislečih. Mislim, da se hočete boriti za vsako ceno proti nečemu, nevidnemu. Kdo vas ogroža?

Kakor slišim, se vedno manj fantov odloča za duhovniški poklic. Zakaj? Saj danes ja ni več komunizma. Pa jih je bilo v tistem času več. Logika? Mi v tem primeru ne deluj. Ne vem, mogoče so začeli s svojo glavo misliti.

Ne posplošuj, jaz namreč tudi precej spremljam različne vire in opažam ravno nasprotno, torej neargumentirane in žaljive izjave levičarjev.

Heh 🙂 Vsak posameznik filtrira vsebino kot njemu paše, očitno.

Jaz pa ugotavljam, da so komentarji levičarjev pod nivojem.Posebaj, ko kritizirajo RKC.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

strpnost: kje dobivamo tak zgled, sprašuješ. Saj “pičkarimo” pa ne, kot nekateri levi tu gor. Če je levi, ne vem. Zame je ne kulturen.

Govoriš o zgledu. Tu teče beseda o storjenih dejanjih in ti so bili, odvisno katere teme bereš, strašni. Preberi si pesnitev, ki sem jo sam poimenoval kar “klavna pesem”. Nekaj tako groznega še nisem prebral. In kaj potem pričakuješ?

Pa ne bi uporabljal besedo strpnost. Saj potemtakem ne smeš nič kritizirati ali komentirati.

Zavzemam pa se, da se pogovarjamo bolj kulturno. Da pa imamo na dogodke različna mnenja, pa lahko zapišemo. Zato mislim, da ne moremo vedno govoriti o levih in desnih.

New Report

Close