Leyči tu te čakam
Šepetaš mi še me daj ,še me rajcaj in jaz ti božam notranjost stegen,počasi mimo mucike do sosednje luknjice.S prstom ti jo počlasi dražim s krožnimi gibi.S drugo roko ti masiram trebuh in stegna.Prsi so otrdele ,želiš si mojega dotika,s drugo roko se dotaknem tvoje vroče in že močno mokre muce,s čarobnimi gibi jo rajcam počasi in vse hitreje,čutim njeno poželjivost,utrip in tvoj sok jo že zaliva,dodatno me vzburi in s prstom se lotim ščegetavčka in ti sexi stokaš in vzdihuješ.zgoraj se lotim bradavičke sesam jo ,cmokam in ližem…
Te položim na mizo z jezikom ti nagajivo dražim ščegetavček,narahlo a hitro ga ližem in se ga dotikam,s prsti ti dražim analno odprtinico in vlažni vhod muce.Moj korenjak že kar sili na prostost,a jaz si želim še dolge orale,uživam v tem in te osrečujem.Izdaja te tvoje sexi stokanje in globoko dihanje.In kaj bi mi ti delala?
Mmm….uživaš v orali…kot jaz…..
Osvobodim tvojega trdega korenjaka ozkih boksarc….kar zacveti…ko si ga vzamem med dlani…Nežno ga pomasiram…..kot da delam svaljke….in zraven potiskam navzdol kožico….da pokuka ven napeta…sočna …jagoda..
Ufff…kako je slastna…želiš si dotika mojih ustnic na njej…jaz pa zdrsim nižje…do jajčk…jih začnem mesiti….lizati….vzamem si enega….imam ga v ustih….pa vzamem še drugega…tvoja napetost je vse močnejša…in rečeš….dej…malo ga poliži….pofafaj….pogledam te globoko v oči….kar nerodno ti postane za hip…a le hip..takoj naslednji trenutek že zapreš oči….in se predajaš toploti mojih ust…ki jo čutiš na svojem napetem bodalu…