Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Leyči tu te čakam

Leyči tu te čakam

Zelo v redu ženska si.Čao

Poljubček in čao!

Jutro….kje se pa skrivaš…..te še ni….jaz pa takooo hitela v službo da se ti oglasim….
no…kar počasi…..jaz grem pa na en kafe…..
Poljubčka…za dobro jutro!!!

Ojla,dobro jutro Leyči.Oprosti,ker si čakala.a sedaj sem tu.Kako si pa danes raspoložena?

Dobro…ma jest sem vedno dobro razpoložena…. In ti…? Sem včeraj na poti domov tko gledala simpatične šoferje….pa tebe nisem ugledala…..

Res?Si kaj biciklirala včeraj?

Nisem. Tale teden tudi ziher ne bom nič športala…..imamo v soboto doma eno zadevo….pa je cel kup priprav in obveznosti….tko da sem za zdaj dala šport na stranski tir… Pa ti….si šel?

Seveda sem kolesaril,no bolj malo,ker sem včeraj vrtnaril in presajal rože…Drugače sem pa kar v redu in veseli me,da si dobro razpoložena.In kaj imate doma,kak rojstni dan,birmo?

mene iščeš? Sem srečno poročen, pa ne po svoji krivdi, haha

Ja…birmo…..Mene tudi še čaka vrt…. pa rože….že komi čakam…sam zdele je tolk na kupu da ne utegnem…

Pa čez prvi maj kaže na dež zato se loti dela te dni…danes se pa odpeljem do Zbilj bom malo zabicikliral.Jutri pa …povem ti na mail.

Dež…šit….pa tko se veselim prostih dni….pa kakega izleta ….zdaj ko je tko lepo zunaj…in še ni tiste vročine…sparine…. K se spravim delat na vrtu pa si rada vzamem cel dan….tkole popoldan ko prideš dam…pa še kosilo…in lahk začnem delat šele tam okrog petih….ma mi je čist premalo časa …..

Hm…kaj ni tvoja krivda…..da si srečen ali da si poročen…?

Ja žal bo vreme v soboto,nedeljo in ponedeljek slabo.Smola,kaj.Pa saj ti bo mož naredil lepe dneve in te razveseljeval,mar ne?

Si prejela mail?

Ja…to pa vsekakor….

Sem dobila meil….hvala….si ti prebral moj odgovor?

Že hitim gledat.

Lepo,lepo,da te bo razvajal…khm…tudi pod rjuho:-)

Ja…tudi….. Čeprav te stvari delamo več ali manj zvečer…ponoči…ko je itak vseeno kako je vreme…. Po dnevi bo pa kakšno drugačno razvajanje…. No…vsaj upam…..

In kakšna razvajanja imaš rada?

Hm…misliš nočna ali dnevna…?

Kar obojna napiši.

Ufff….ti si pa zahteven….
Nočna….so tista sladka….ki jih ni nikoli preveč….
Dnevna pa….no jaz sem skromna…pa mi že veliko pomeni če mi ni treba vse sami postorit…doma in po hiši…..da mi pomaga….in pol grem z veseljem od doma na kak potep…peš…ali pa s kolesom….kam dlje pa z avtom…in potem paše zraven kaka malica na dekci…lenarjenje…. evo…to je to kar si želim…
Kaj pa ti…boš kam šel čez praznike…..boš kaj razvajal svojo najdražjo?

da sem srečno poročen:-)))
Si kaj sexala mala?

New Report

Close