Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Limona & rak – ni slo!!

Limona & rak – ni slo!!

LIMUN – tajna koja se ljubomorno čuva!

Probajte ovo

Iscediš pola limuna, razrediš sa pola litre mlake vode i piješ.

Jednostavno, alkalizuje telo, super je.

Limuns (citrus) je je čudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih stanica. Snažniji je 10.000 (deset hiljada) puta od hemoterapije.
Zašto mi ovo saznajemo tek sada?
Zato što postoje laboratorije, koje su zainteresovane za proizvodnju jedne sintetičke verzije koja će im doneti ogromnu zaradu.
Vi od sada možete pomoći jednom prijatelju obaveštavajući ga da je limunov sok blagotvoran za sprečavanje te bolesti. Njegov ukus je lep i ne stvara one strašne posledice kao hemoterapija.

Ako imate mogućnosti, zasadite limunovo drvo na terasi ili u vrtu. Koliko ljudi umire dok se ljubomorno čuva ova tajna, da ne bi bili pogođeni multimilioneri velikih korporacija. Kao što znate, stablo limuna je nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima. Možete uzimati limun na razne načine: možete jesti plod, cediti ga i pravite razna pića i kolače.

Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekat ima na ciste i tumore. Ova biljka je dokazani lek protiv svih tipova raka.
Smatra se takođe da je on antimikrobski agens širokog spektra protiv bakterijskih infekcija i gljivica, da je efikasan protiv internih parazita i creva, da reguliše veoma visoki krvni pritisak i živčane poremećaje i da deluje antidepresivno.

Izvor ove informacije je fascinantan: on potiče od jednog od najvećih proizvođača lekova na svetu, koji tvrdi da posle više od 20 godina rada u laboratoriji od 1970. god. je konstantovano da limun uništava maligne stanice u dvanaest vrsta raka, među kojima je rak debelog creva, dojke, prostate, pluća i gušterače.
Sastojci ove biljke su pokazali da djeluju 10.000 (deset hiljada) puta bolje od Adiamicina, hemoterapeutske droge za usporavanje rasta kanceroznih stanica. Ono što je još iznenađujuće je to što limun uništava kancerogene stanice, a ne utiče na zdrave stanice.

Naučni institut za zdravlje, L. L. C.; 819 N. Koz ul., Baltimore, MD, 1201.
Institut de Sciences de la Santé ; L. L.L., 819 N. Causez Street,
Baltimore, MD 1201.

Raka ne bo, le kisli nasmehi 😉

ta mesec je očitno čudežno zdravilo proti raku limona, prešnji mesec je bilo to zmleta regratova korenina, pred dvema mesecema pa špargljev pire (ŠP)

mene samo zanima, tisti, ki tele zmazke prodajate naprej, sploh kaj mislite, ali samo šibate dalje. to, da niste videli raka niti od daleč, mi je tako jasno, ker obljubljat človeku popolno ozdravljenje, to je sposoben samo tisti, ki nikoli ni doživel raka niti od daleč.

tole je o regratu

tole o špargljih

kaj bo naslednji mesec?

kar pa se raka in limon tiče….
tole je za prebrat
http://urbanlegends.about.com/od/medical/a/Lemons-And-Cancer.htm
NI SLO

To je bedarija, limona je koistna za kašen prehlad, pa še ta ne sme biti špricana, sicer dobiš lahko kar dva raka.

in pri tolikih čudežnih zdravilih, ki so praktično zastonj, ljudje še vedno umirajo za rakom

Ampak je en kup folka, ki takim štorijam naseda.
Imam prijateljico, ki je (sicer čisto zdrava) na vseh možmih kurah proti raku – od brokolina, nekih alg, popije na litre limoninega soka, zelenega čaja, pesinega soka, zdaj po tanovem si v pesin sok meša še šparglje … Pa verjetno še kaj, česar sploh ne vem …

Pa še na sodo bikarbono ste pozabili! Ta je šele zdravilna! Butastim ljudem pa res nič ne pomaga.

Ampak je en kup folka, ki takim štorijam naseda.
Imam prijateljico, ki je (sicer čisto zdrava) na vseh možmih kurah proti raku – od brokolina, nekih alg, popije na litre limoninega soka, zelenega čaja, pesinega soka, zdaj po tanovem si v pesin sok meša še šparglje … Pa verjetno še kaj, česar sploh ne vem …[/quote]

V bistvu si s tem dela samo korist, škodit ji ne more. Če to jemlje kot zdravo prehrano je ok, problem rata, če je obsedena z rakom, potem ji že psiha raka privleče.

Ja res ne more škodit tistemu, ki služi denar na račun bolnikov, sicer za sebe dober ekonomist podjetnik, s področja zdravilstva pa izkoriščevalni butelj bolnih.

Kolikor sem prebrala bi rekla, da za raka morda še najbolj pomaga glina. Saj jo je še Nasa raziskovala in ni morala ugotoviti iz česa je.


ne vem kaj si ti brala, ampak obstajajo aparati, ki zanalizirajo snov do zadnjega atoma, tako, da je stavek, da NASA ni mogla ugotoviti iz česa je, pač vic stoletja.
no, vsekakor, če NASA tega ne ve, internet najde z lahkoto

glina je tole
Al[sub]2[/sub](SiO[sub]3[/sub])[sub]3[/sub]
aluminijev silikat ali kaolin ali E559

New Report

Close