Lisičkaaaaaaa*******
Hmmm čaki na kaj pa tebe lahko ulovim??!!
Mogoče na topli domač kruhek…ali prošutek njamsiiii..kje si?
A kej diši…????
Čaki mogoče ti pa pripeljem enega ta frišnega v uniformi,ki je voljan učenja,treniranja,ki rabi trdo roko.
Ali pa….???? Aha tuki te ziher ulovim…ampak ne povem,boš ze videla,..pridemo okoli poldneva z vso potrebno dokumentacijo…Do takrat pa bodi pridna…Presenečenje sledi………….Kaj pa ne izdam…!!!!
Pa dobro , no , pa kaj tolk težite s to lisičko ?!
Pa kaj je bla tako posebnega , kar drugi nimajo ?!
Bla , pa šla , pa kaj , a drugi , ki pridejo , niso nič vredni ?
Nikita , ki bi tud znala kej napisat in ima tud full rada uniforme , pa tud lisičkin stil zna kopirat , ko ste že tolk navalili s to lisičko
Hmmmmm a misliš Nikitka-kitka a da bo kole šlo,hmmm se boš pa mogla orenk potrudit.naša lisička je bla unikat.nevem, če ma mogoče dvojnico,ja me bo treba prepričat .Glede naveze brus in Nikita bemti da bi šlo…al pa…zmeraj bolj in bolj verjamem da bi šlo,sucer pa sem taka naivna muca,da ti verjamem oki probi,sej bomo pomagal,če ne bo šlo.
Smo mal prikrojili scenarij 🙂
Michael se je nekam spridil , pa je ravno takrat uletel Bruce , ki se je pol izkazal res za enga brusa :)))
Ja , čipe , slušalke , oddajnike in to smo že montiral , tko da čist dobro vem , kje se trenutno preganja ;)))
Nikita je že v tisti puntati , ko je postala šefica Sekcije
A unikat da je bla ta vaša lisička ?
Dobr , sej sem tud jest en velik :))) unikat :)))
Pa še če se fejst potrudim , jo znam kar dobr skopirat 😉 Se bom potrudila , da je ne boste tako pogrešali !
A veš , da si pri Brusu kar dobro pogruntala ?
Je res en brusek , je , ma bi pa šla ta naveza , sem gvišna , da bi , smo kar za eno gliho 🙂
N.
Zdravo !
Po dvodnevnem oddihu naletim spet sem . Res ste barviti . Zaenkrat še ne razumem , sicer se mi svita .
Pridružujem se čebelici in ježku ……..hm , hm , za bruca in nikito ….. Sicer neznano znana,dobrodošla v sončno gmajnico , kljub današnjemu dežju .
Še enkrat zdravo vsem prisotnim in tudi tistim , ki so še v dospetju.
Muca , tebi pa še poseben pozdrav , saj si danes priklicala tudi tiste , ki nismo bili poklicani in nismo bili vklopljeni .
čao
pati