Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu ljubic@

ljubic@

Je tole bolj mikavno ali….ali boš raje ubogala “nevoščljive” nasvete drugih?!

,…Onaa vstane in mi stopi za hrbet, nasloni se name in me prime okoli vratu.”ti lahko nekaj povem” “Seveda” odgovorim. “zelo si mi vsec in noro si te zelim” izusti. “Se zavedas kaj se z mano dogaja, ko te gledam” ji pravim.
Potegnem jo pred sebe in se vedno sedim.Ona sedaj stoji pred mano. Joj to cudovito telo.Zacnem jo lupckati po trebuhu.Z jezikom ji nezno drsim do popka pa zopet do malih nabreklih joskic. Z rokami do drzim okoli pasu in drsim do cvrste ritke. Iz sobe se cujejo nezni kriki njene prijateljice.
Se se kaznujeta, lahko sva se malo tu. Sedaj se z jezikom spustim do njene pickice.Z boki se primakne se bolj k mojemu obrazu.Drzi me za glavo in mi jo potisne proti svojemu mednozju.Tic mi stoji kot nor.poklekne in me prime za tica. Tako nezno in z obcutkom, da si zelim malo grobosti. Primakne se z usti, ga nekajkrat polupcka in si ga da v usta. Nezno milimeter po milimeter prodira v njena usta, samo not.Tako globoko si ga zarine v usta ,da cutim njeno grlo, ona se pa kar pritiska. Skoraj mi pride.A se za to ne menim. Potem pa ga zopet pocasi spusca iz ust vse dokler ni zunaj. Potem se dvigne in se mi prisesa na usta. bozansko se pocutim, potegnem jo k sebi in jo hocem nasaditi na tica, vendar se odmakne.”greva v sobo, mogoce te pa doleti kaksna kazen” . Ne morem takoj vstati saj sem zaradi nje v transu.
Ona ze sedi na postelji in opazuje prijatelja in prijateljico kako se obdelujeta. Seveda sta kazen priredila po svoje in prijateljica mu ga veselo fafa. Usedem se na drug konec postelje in gledam njo. Ona dva me sploh ne zanimata. ON se ponovno prestavi k njeni picki in jo obdeluje z jezikom. Takrat pa se jima pribliza moja in njoo zacne bozati po joskah. noro. Daj ji ga v usta” mi rece . “Ja , daj mi tvojega kurca v usta.” se iz transa prebudi prijateljica.Seveda ji ga dam. Pogoltne ga vendar ne more fafat, kajti z njenim telesom se dogaja kot da dozivlja epilepticni napad.On pa je se vedno na njeni picki.Resno je vzel tole kazen……

Naj nadaljujem ?!

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Cmok, cmok, hihi… zdaj vem, kdo si!

ti mal nagajam?
me boš čutil?… tebe sprašujem, ljubček??!! čutiš, če pišem zate???…

si želiš mojih besed, vročih in divjih, mešanico fantazije in strasti, poželenja, ki me daje tud zdajle?…haha, sladka kombinacija…še slajša sem sama…
in zdajle odkrito flirtam s tabo, te zapeljujem in ti lezem pod kožo – tja nekam, kjer bi me zdajle noro rad čutil…ukrotil???…

in besede, ki vrejo v meni – hja, zdajle so vroče, ščemeče… in če ti jih šepetam tik ob ušesu, medtem ko s konico jezika krožim po tvojem vratu, sladek moj, povej, me boš čutil?…

napiši!

Ona se vedno boza njo po joskah. Priblizam se tvojm ustom in najina jezika sta skupaj.
“pofukaj jo”rece ona svojemu fantu. In ze je bil v njej. Nabijal je kot nor, meni pa je bilo vseeno, vem da ne bo dolgo ko bom jaz s tabo.
Kmalu je ona z zivalskimi kriki naznanila orgazem. Tudi on ga je izvlekel in ona mu ga je zdrkala, da jo je njegova sperma pospricala po trebuhu in joskah. Takoj se je ulegel na njo, dokler nista prisla k sebi.
Jaz sem pa mislil, da samo z mano uziva. Se zgodi.
Z njo se full pozeljivo gledava. Ne da bi odmaknila pogled rece. “Kaj pa midva, gremo vrzt se eno rundo kart, kaj ce se bova morala kaznovat. “Jaz vama kar dam kazen, brez kart” rece .”” dol se dajta , pa cas si vzamta, ne dajta se motit” izusti medtem ko z njim hitita pod tus.Za sabo sta zaprla nihajna vrata, in cula sva, medtem ko sva se midva ze poljubljala, da sta zamenjala CD.
Tebi sem se posvetil s takim uzitkom in strastjo kot ze dolgo ne.Polozil sem te na hrbet in jo tako lupckal in po celem telesu in lizal, da ji je prvic, sicer ne tako mocno, ko sem se za nekaj trenutkov z jezikom ustavil na njenem scegetavcku.
Nisem nehal s lizanjem njene cudovite muce. Z jezikom sem jo fukal. Skoraj me je krc v jezik, ko sem ji ga tiscal v njeno luknjico.Bila je mokra med nogami kot bi jo polil. Oba sva bila v transu. Najino pocetje sedaj ne more nic vec ustavit. Postaviva se v 69 pozo. Ona je na meni, in mi ga noro fafa.Jaz ji pa z jezikom obdelujem picko.Obrne se k me in se mi prisesa na usta.To lizanje, fafanje, bozanje, poljubljanje dolgo traja.
“Hocem te v sebi” mi nezno rece. Z ritjo se pomakne proti mojemu ticu in se sama nasadi. Nasaja se pocasi. V sebe ga jemlje tako kot ga je prej jemala v usta.Vse dokler ni bil cel v njej.Takrat je zacela kroziti z boki, s celim mojim ticem v sebi.Kot da je na rodeu, tako se je nasajala.Za hip se je ustavila.Zlezla je z mene in se postavila na vse stiri. Zdaj sem jo nabijal od zadaj.Bozanski pogled na njeno cudovito ritko, in mojega tica ki se izgublja v njeno notranjost.Zopet se strese in zakrici, prislo ji je.Zgrudi se na trebuh jaz pa na njo. Se vedno sem v njej. Kaj si kaj mislita najina prijatelja ko poslusata te krike.Ker se midva malo umiriva, iz drugega prostora slisiva, da se ona dva zopet kaznujeta.Pa kaj.
Obrnem jo na hrbet.Poljubiva se in nezno stisneva. Jaz sem v nebesih.Ne vem kaj se dogaja z mano, pred tremi dnevi noro zaljubljen vate, ki mi je bila vse na svetu, sedaj pa poslusam kako se moja fuka v sosednjem prostoru in sploh ne pomislim nanjo, jaz pa se topim v nasladi s tole lepotico, in si jo noro zelim. Menda me ja ni spet zadela puscica.Pocutim se noro zaljubljenega. In ti si tu, z mano.
Malo si je opomogla od orgazma .Lupckam jo ponovno po celem telecu. Z jezikom ji malo zdrazim scegetavcek. Privije se k meni. Noro se objemava. Da mi vedeti naj se ulezem nanjo.
Mocno razsiri noge in me vabi v sebe.Ponovno drsim v njo, pocasi not in ven . Tesno je privita k meni. Najina jezika sta zdruzena, medtem ko jo noro porivam.To traja kar nekaj casa,stoka in cvili od uzitkov moje telo se je pa preselilo v kurca, ki je v njej. Misel, da sem cel v njej, skoraj povzroci v meni orgazem.Toda nocem se koncati.Cim dlje hocem biti v njej. Toda ne zdrzim vec dolgo.Oba sva v transu.”Porivaj, daj porivaj prosim, se, ja se daj prosim” sepeta . Ubogam jo, fukam jo kot nor. “Jaaaa, oh neeeee jaaaaa to ni res ljubček , ljubček to ni res.”krici ljubica medtem, ko ji tako mocno prihaja da nima obcutka s rokami saj me tako stiska za hrbet da cutim bolecino.Prislo mi bo ji sepnem.”naj ti v mene”rece.To me se bolj vzburi in dvakrat ali trikrat ji ga porinem potem ji pa dvignem noge in ji ga zasadim se zadnji milimeter, ko cutim eksplozijo. Ustavim se in oba cisto mirno dozivljava brizge sperme v njo.
Le odkod se mi jemlje, obcutek sem imel, da kar brizga in brizga.Prijetni ocutki praznjenja
Ti se spet rahlo strese. “pa to ni res, se enkrat mi je prislo” je sepnila.
Utrujena sva nekaj casa lezala.Tia me lupckaš po obrazu.
” saj bova tole kdaj ponovila a ne” mi sepeta na uho.”seveda ljubica”ji sepetam nazaj medtem ko jo ljupckam po obrazu. ” a obljubis” “seveda” das castno besedo” “dajem castno besedo, da bova tole ponavljala, obljubim”. Tako zaspiva. Kdaj sta sla spat ona dva druga ne vem. Jaz sem se se v rahli temi zbudim in bil sem v postelji s tabo.Ostalo me tudi v tem trenutku ni niti zanimalo. Stisnil sem se k tebi in jo lupckal po laseh.Ta obcutek, da je objeta z mano po norem nocnem fuku je bozanski .Tic se mi takoj dvigne. obrnem te na bok in jo objamem. Z roko jo pobozam po muci in cutim vse zlepljeno od posusene sperme, saj se nisva niti obrisla preden sva zaspala Ne morem kaj, da ji ga ne porinem v picko. To naju prebudi…..da bova lažje dočakala jutrišnji dan, ko naju bo spet prevzela strast–

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

pa vseen mislila, da boš pisal sam…

Pozdravček in enega na lička, Ljubic@! Šel sem mimo, malo pokukal na forum in vidim, da si še vedno pridno izmenjujete fantazije (eni svoje, eni pa tuje – konec koncev, ne morejo vsi biti pisatelji, niti imajo to v sebi, čeprav si želijo začutiti, kako je to ko…).

Še vedno si v dobri formi, vidim, samo tako naprej!
Še se bom oglasil, ko bom imel malo več časa. Mogoče tudi kaj napisal, če me prime – zaenkrat gre vse ven, v živo, skoraj brez besed, samo z dotiki, poljubi…

lp,
Sreč

hahaha, nasmeh zate… :-)))
saj ne boš hud, če ti rečem “sladek moj”??? neee, bi rekla, da se kar dobro “vohava”…

ti si tud en ta prav, ne ti men!!!
tolk koker se jaz trudim (nazaj držim!!!), da ne tresem preveč tvoje prižnice, tolk teb paše, da se je “čvrsto” oklepaš… :-))))

in tistga lubčka, ki si mi ga prpopal na lička – vračam…************
:-))))

New Report

Close