Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ljubica

Ljubica

Kaj,naj naredim…

Z ženo sva skupaj čez 20 let.Vse je ok,rad jo imam, lepa je skratka vse top. AMPAK ,pri seksu se zatakne. Dejansko nič ne seksama mogoče 1x na 5 mesecev in še to je taktak. Enostavno ji ni do tega ! Upal sem da bo bolje ko otroci malo zrastejo,pa ni.Pri meni je drugače, sam ga obožujem in vsa ta leta sem zvest. Sedaj sem pa na točki, ko bi se spustil v avanturo in si želim imeti ljubico na dolgi rok.Ker sem že malo čez 40 , me skrbi da mi bo nekoč žal in si bom rekel  zakaj nisi… ali pa…

Zanima me mišljenje koga drugega?

 

Go for it!

Moski zacnete o bedarijah razmislat, ko vam gre prelepo!

Živjo vsem!

Zvezdica, to niso traparije. Sem pri petdesetih in vem o čem govori. Imaš otroke, dom, družino in vse štima. Za družino si pripravljen narediti vse in tudi lepo skrbiš, še za psa zraven. Naenkrat se pogledaš v ogledalo in ugotoviš, da ti manjkajo samo še oslovski uhlji. Četudi ni prepirov, nesoglasij ali karkoli o čemer bi lahko pojamral, veš da nisi zadovoljen. Ne vem, kako naj napišem. Morda izjava Fride Khalo, ki svojemu možu pove med drugim, da ga ne bo prosila, naj jo vpraša, kakšen je bil njen dan, naj ga poljubi, objame… Če moraš prositi, si tega ni vredno želeti. Četudi se trudiš biti pozoren, ljubeč… Ni samo seks, je iskra, je ogenj. Ni druge, kot zapustiti mrtvo zvezo. Naj je še tako boleče. Samo tako lahko greš naprej.

 

Hvala,nekako tako poteka vseskupaj…

Hvala, pričakoval sem več komentarjev.

Spustil se bom v avanturo,samo tako bom izvedel kaj si želim.

Torej, ženske, če se katera najde v zgodbi naj mi piše 🙂

Pa lep pozdrav.

Hoj,

zanimajo me komentarji žensk. Je kakšna, ki ima mnanje o napisanem.

Lahko noč!

Mislim, da ga ne boš dobil. Ker večinoma primerov je tako kot pri meni. Če bi se partnerja več pogovarjala in si šla nasproti, bi tudi skokov čez plot bilo manj.

Hoj,

verjamem, da ženskega komentarja ne bo.
Tudi jaz sem razmišljal, da bi si poiskal ljubico. Ni prav enostavno. Če si vezan, seveda želiš odnos(e) brez obveznosti. Če si samski bi vezo. Tukaj pride do zapleta. Samske ženske niso za zvezo, nočejo pa imeti niti opravka z vezanim. Hočejo ga imeti na razpolago. Seveda tudi za kakšen – ne pa vsak – vikend in morda, morda pa tudi ne počitnice. Vezane pa imajo na voljo sodelavce, sosede, može od prijateljic in znank, tako da niti ne prideš blizu.
Samo upaš lahko, da boš imel srečo in spoznal kakšno prijetno punco, ki ne razmišlja samo za svoje koristi.

Tkole, po moje z leti bledi tudi sex.. Če sta prej mlada hotela zidat, otroke vzgajat, itd, sta zamudila eno res noro pohotno obdobje.. Počakaj, po 60 vaju bo spet zagrabilo.. V mesnem času pa en skok čez plot, ni drugega. Vsaj preizkusi se, kolk je še desca v teb.

Res je vse kar praviš. Grem v akcijo, morda pa ugotovim da to ni za mene.hvala in lp

Evo, zadeva sprobana:)

Našel čudovito osebo z katero se nebi mogel imeti lepše. Ni mi žal niti sekunde za celotno izkušnjo. Priporočam vsem ki dvomijo v sebe.

Krasno, da ti je uspelo.

mi zaupaš, kje si jo našel?

lp

si pomislil da je mogoč dogovor s partnerko glede tvoje želje probat drugo? Če je samo sex ni treba delat problemov

Ni slaba ideja. Sicer dvomim, da bi se strinjala.

Občutek imam, da je sicer kar nekaj žensk, ki uživajo v seksu tudi izven svojih vez, ali bolj svobodno, kot samske. Težava je po mojem mnenju v tem, da nas je zainteresiranih vsaj 20x toliko, kot je povpraševanja…

 

Seveda. Na urgenci. Na avanturah.net

Je izguba časa.

Mutant. Seveda razmislil  in tudi  bom  se probal pogovorit.  Vendar z ženo govorit o seksu je strel  v prazno. 🙁

Zdravo

ena stvar POMAGA 100%.

Iskren pogovor med partnerjema. Kaj vaju vzburja in kaj ne…. (pa tudi recimo če komu smrdi iz ust, ali si redno ne umiva  splovila…) PROBAJ Z POGOVOROM predno nategnes sosedo!

sigurno se strinjam z nekom  je rekel da  iskren pogovor  z partnerjem pomaga

ampak če pa imaš že leta bolno ženo je ne moreš kar prisiliti da boš seksal z njo

če ji ni se ji upira nima volje pač bolezen naredi svoje  odvisno kaki primeri so vzakonu

tudi jaz iščem diskretno dolgotrajno prijateljico in tudi doma nima nežnosti ljubezni itd….

New Report

Close