Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Ljubljana d.p.j.? (družinsko podjetje Janković)

Ljubljana d.p.j.? (družinsko podjetje Janković)

S tem da bo na volitvah zmagal Janković sem se sprijaznil. Ampak da je dobila takšno podporo tudi njegova lista… V mestnem svetu je pravzaprav brez konkurence. Se vam zdi to v redu?

ja

JA, ZELO V REDU… kajti… tole sem napisal na drugi temi ampak paše tudi sem.

Bravo Janković! Samo to lahko rečem… Bravo za zmago tako na županski ravni, kot tudi na ravni mestnih svetnikov. Če na hitro seštejem svetnike na levici (kamor štejem Jankovičevo listo, LDS in SD) dobim “absolutno” večino (32 svetnikov od skupaj 45) v mestnem svetu.

VRATA ZA IZPOLNITEV PREDVOLILNIH OBLJUB SO NA STEŽAJ ODPRTA.

P.S. Shranil sem si njegov program “Za Ljubljano z nasmehom”, kjer je pompoznih 22 projektov…

P.P.S. Če jih izpelje 11 (polovico) v tem mandatu, bom z veseljem in “nasmehom” čez štiri leta obkrožil številko pred njegovim imenom.

P.P.S Aja, če slučajno kdo ni videl tega programa, si ga lahko ogleda na naslednjem naslovu (dokler bo še dosegljiv):

http://www.zoranjankovic.si/

seveda se mi zdi v redu, ker tako bo lahko res kaj naredil…..saj vidimo, kaj s eje do zdaj dogajalo, ker županja ni imela podpore v mestnem svetu, zmeraj so jo zatrli in noben projekt ni šel skozi, ne zato, ker ne bi bil dober, ampak samo zaradi političnega pripadnosti

seveda pa je po drugi strani tudi popolna oblast brez prave enotne opozicije lahko nevarna….najboljsi dokaz za to je sedanja drzavna oblast

V redu je in prav je tako. Bravo Ljubljana,hura Jankovič.

Breda

LJubljančani ste eni pravi trepi!

Tudi jaz sem na to temo že napisala. Bom pa še enkrat ponovila.
Bravo Jankovič! Ploskam, da je namahal vso vladajočo koalicijo, ki je tako
kokodakala in se šopirila, da so nepremagljivi in nezmotljivi.

Si mar pričakoval, da ne bo tako ali drugače uturil vanj svojih pridaničev, ki mu bodo omogočili tako kot v Mercatorju samovoljno vladanje? Še malce počakaj pa bo naredil iz Lj. delniško družbo, katere delnice bo brez senčice slabe vesti prodal tujcem, ko bodo volilci končno spregledali nategavščino in mu odrekli podporo.

Če so ga volili taki kot ti, no ja….tvoje pisanje je res kokodakanje.

Meni je Janković tavelik cuker! Ne vem zakaj me s svojim nastopom očara in zakaj v njegovih besedah čutim resnico … V glavnem vesela sem, da je zmagal! Najbolj zato, ker verjamem, da bo Ljubljana resnično pridobila!

Očara Te zato, ker govori natanko tisto, kar si želiš slišati. Sicer pa je to značilno za določene ženske.

relika si si ti zadala za svoje življenjsko poslanstvo, da zatiraš “ljubitelje” jankovića? po tvojih besedah sodeč je on edini tranzicijski turbokapitalist, vsi drugi pa sso si premoženje ustvarili pošteno, zakaj pa ne omenjaš drugih predsednikov uprav, ki so tudi že leta in leta na teh položajih?
misliš da je metod dragonja iz leka odšel kot siromak? igor bavčar nima za kruh? daj ne smeši se

Relika pa si ti v življenju že videla sonce in doživela lep sončen dan?????

Uboga ti!!!

lp Breda

tranzicijski turbokapitalist = Gantar

Relika tud po drugih forumih “zatira” drugače misleče od nje….

ma jaz mislim, da je reliki janković všeč kot moški, ampak se zaveda, da ga ne bo mogla nikoli imeti in zato zdaj kao pljuva po njemu hehe

Relika

Tudi meni je všeč Jankovič (ne po fizionomiji). In kakšen določen tip ženske sem jaz??? Me zelo zanima tvoje mnenje.
L.p.

Saj se relika ne smeši. Jo že poznamo, kakšne ven tolče. Pa še nekaj njej podobnih bi lahko našli :))) Demokracija pač. Blagor ubogim na d….!

Viva 12, ti si tip ženske z zdravo pametjo, ki zna razmišljat.

Zelo rad vas berem. Različna mnenja vedno popestrijo debato. In v tej temi sem našel zanimiv pogled levice, ki ji je všeč, da ima Jankovičeva stran veliko večino. In nobenemu se ne zdi slabo z razlogom, bo vsaj lahko kaj spremenil.
Ko pa vlada na položaje postavi svoje ljudi, lahko bi rekli tudi iz razloga, da bodo lahko kaj spremenili, bi verjetno bili prav vsi taisti, ki tukaj gor zagovarjate to tezo, proti.

Zanimivo. Človek lažje kaj naredi, če nima nasprotnikov. Potem naj to velja za vse, mar ne?

Jože

Jožko, me zanima kakšen odgovor boš dobil. Pa bom še sam dodal podobno. Vsi , ki tu gor kujete v zvezde Jankovića naenkrat nimate nič proti temu, da je Srb. Koliko gnojnice in žalitev ste taisti ljudje zlili na Bajuka, ki je Slovenec.

1) Raje bi videl, da bi Jankovićeva lista dobila kak sedež manj, ne pa da ima res vso moč odločanja v svojih rokah.

2) Če primerjamo Jankovića in Bajuka, sem prepričan, da prvi precej bolje pozna situacijo v Ljubljani (tukaj živi od srednje šole naprej), kot je Bajuk poznal razmere v Sloveniji ob njegovem prihodu na čelo slovenske vlade. Poznavanje situacije pa se mi zdi precej pomembnejše kot družinsko poreklo.

Kris,

no vidiš, saj ti gre tudi objektivno gledanje na stvari.

Vvsaki koruzi je plevel.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Avtor: K_ris
Datum: 24-10-06 23:53

2) Če primerjamo Jankovića in Bajuka, sem prepričan, da prvi precej bolje pozna situacijo v Ljubljani (tukaj živi od srednje šole naprej), kot je Bajuk poznal razmere v Sloveniji ob njegovem prihodu na čelo slovenske vlade. Poznavanje situacije pa se mi zdi precej pomembnejše kot družinsko poreklo.

Sodeč po Jankovičevih izjavah naj ne bi v MOL nobenega osebno poznal (pustimo to, da ima na listi 5 LDS-ovcev in v ožjem štabu Ovna iz Stanovanjskega sklada in še enega tipa, ki si je umazal prste z banko SIB. Za poznavanje stanja v MOL pač potrebuješ insajderske informacije. Insajderstvo pa je nekaj, kar ni ravno v ponos principu transparentnega in zakonitega poslovanja.

Zato mi logika izbire tistega, ki ima največ insajderskih informacij, enostavno ni blizu. Dajmo potem volit vseskozi ene in iste, ali pa še bolje, dajmo kar ukiniti volitve, ker tisti od znotraj itak vse najbolje vedo.

Klementine, ne vem kakšne insiderske informacije imaš v mislih.

Govorim o poznavanju razmer v Ljubljani in ne v magistratu.

New Report

Close