Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Ljudje so programirani, da potrebujejo policijo

Ljudje so programirani, da potrebujejo policijo

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 03.10.2023 ob 01:24

grenivka neprijavljena, 03.10.2023 ob 01:14

matias, 03.10.2023 ob 00:46

Darwin, kaj delaš ti? S čim se preživljaš? Delo ti bo koristilo, tako mentalno, da se spustiš iz vzvišene samovšečne drže na realna tla, pa še manjši nosečniški trebuh boš imel, ki kiti lene foteljske revolucionarje.  😉

Evo pa prileze še en nočni dežurni vampirček. Pa da še tebe malo pozdravim preden grem spat.

Nekam pogosto te zanima moški trebuh…verjetno ti je želja po ženskem trebuhu samo kulisa in imaš raje moške. To smo zdaj eni že ugotovili. Očitno ti fajn tole opazuješ ker jaz do zdaj nisem videla nobenega trebuha razen vizualnih in glasbenih efektov. Si zamisljaš njegov trebuh? Razumem …

Verjetno si glih ti čohaš jajca ko takole vedno omenjaš neko delo, mogoče tud tebi ne bi škodilo, psihoanalitičar matias… taki ste najhujši. Medtem ko drugim očitate nedelo, ste sami poročeni z daljincem in tipkovnico. Vsebinsko vem da nisi ravno, zato te pač bockanje draži in vzburja, te razumem. Vsak ima svoje fetiše. Sicer bi se poglobil v napisano, tako pa …

Zdaj pa spat.

Grenivka, zelo imaš pobrkano v glavi, zmedeno, kaj je pomembno v življenju in kaj ne, ker od filozofije še ni nihče preživel, boš lačen in bos, razen če nisi pripojen na MJU jasli. Bojim se, da ne bo naslednik Žižka ne Chomskega tale naš Darwin. Tako da naj se kar spusti na realna tla in neha fantazirati z norčevanjem iz ljudi, ki dnevno garajo, da preživijo svoje družine,  pa si neha domišljat, da je komu koristen z lepljenjem internetnih satiričnih slikic, in se naj raje nauči umetnosti preživljanja, ki spet zahteva delo in ne prazno filozofiranje na internetu.

Takole ti bom povedala, vi vsi visite cele dneve gor in imate službe. Kako je to mogoče? Kdaj delate, jeste, seksate, spite?

Kako ti veš kdo ima šiht in kdo ne? Če nekdo nekaj odpiše in objavi, ne pomeni da nima službe in doma. Ne splača se odgovarjat sploh na te bedne provokacije. Vključi se raje v debato ne da si poln samega sebe ravno TI in pametuješ v prazno, kako je nekdo filozof. Nisem te še opazila, da bi kje kaj pametnega odpisal. In kar je objavljeno, ni filozofija, ampak resnica, morda malce satirično. In kaj potem. Pretežko zate?

Pa vidim da prepisuješ glupe fore od viharca. Slab vzor in nivo si izbral.

matias, 03.10.2023 ob 01:35

Zakaj bi kaj dokazoval? Saj pa lahko sam poveš, če to ne drži, torej:

1. Si zaposlen?

2. Imaš partnerko?

3. Imaš družino?

4. Si zaključil kakšen faks?

Mislim, da ne rabi nihče biti Einstein, da so mu odgovori samoumevni, če te pozna. Če je kje od štireh točk pritrdilen odgovor z DA, pa se ti seveda opravičim, da slišimo? 😉

Bova zaključila na hitro, ker ne želim, da se ponovno vržem v brezvezno diskusijo z internetnimi troli kakršen si ti in ostalimi.

Moje osebno življenje se tebe NE TIČE, BRIGAJ SE ZASE! Lahko vprašaš, na meni pa je, da ti lahko bilo kaj odgovorim ali pa ne.

Če ne razumeš osebne svobode človeka, njegovih osebnih zasebnosti do katerih ima vso svobodo, da jih, kot take ima, imaš zelo IZROJEN pogled na družbo ljudi in očitno se počutiš, iznad ljudi, da sploh sprašuješ kar sprašuješ na način, kot to počneš.

Moja zaposlitev se tebe ne tiče.

Moja mogoča partnerka jo imam ali nimam se tebe ne tiče.

Moja mogoča družina jo imam, nimam se tebe ne tiče.

Moja izobrazba, koliko sem šolan uradno, neuradno se tebe ne tiče.

Povej @matias, koliko je široka tvoja ritna luknja, bi šel kol premera 10 cm vanjo zlahka ali težje?

Si se danes že useknil ali se nisi?

Kdaj pa si dobil prvi mozolj in prvo klofuto?

Spiš raje na boku, levem, desnem, na trebuhu ali na hrbtu?

Kaj ti je rekla tvoja punca, če si jo kdaj imel in ti je dejala, da tega nikomur ne povej?

Kdo pa te je učil takšnega bontona, ki ga imaš? Družina, družba, služba, profesorji ali tvoja vest?

Povej mi @matias, koliko časa zdržiš po tem, ko zadržiš zrak in prenehaš dihat namenoma, in ko ne zdržiš več ter bi se prisilil, da to še naprej počneš, koliko časa ostaneš še živ? Boš testiral, če me zanima ta tvoj osebni podatek in ga delil z menoj?

ODJEBI

Da ne bi več bilo dodatnih izpod pasu vprašanj in da,kot Darko povem kaj občasno rad počnem je tole:

( https://www.youtube.com/watch?v=-_kdVJouu0A )

darwindarko, 03.10.2023 ob 01:47

Bova zaključila na hitro, ker ne želim, da se ponovno vržem v brezvezno diskusijo z internetnimi troli kakršen si ti in ostalimi.

Moje osebno življenje se tebe NE TIČE, BRIGAJ SE ZASE! Lahko vprašaš, na meni pa je, da ti lahko bilo kaj odgovorim ali pa ne.

Če ne razumeš osebne svobode človeka, njegovih osebnih zasebnosti do katerih ima vso svobodo, da jih, kot take ima, imaš zelo IZROJEN pogled na družbo ljudi in očitno se počutiš, iznad ljudi, da sploh sprašuješ kar sprašuješ na način, kot to počneš.

Moja zaposlitev se tebe ne tiče.

Moja mogoča partnerka jo imam ali nimam se tebe ne tiče.

Moja mogoča družina jo imam, nimam se tebe ne tiče.

Moja izobrazba, koliko sem šolan uradno, neuradno se tebe ne tiče.

Povej @matias, koliko je široka tvoja ritna luknja, bi šel kol premera 10 cm vanjo zlahka ali težje?

Si se danes že useknil ali se nisi?

Kdaj pa si dobil prvi mozolj in prvo klofuto?

Spiš raje na boku, levem, desnem, na trebuhu ali na hrbtu?

Kaj ti je rekla tvoja punca, če si jo kdaj imel in ti je dejala, da tega nikomur ne povej?

Kdo pa te je učil takšnega bontona, ki ga imaš? Družina, družba, služba, profesorji ali tvoja vest?

Povej mi @matias, koliko časa zdržiš po tem, ko zadržiš zrak in prenehaš dihat namenoma, in ko ne zdržiš več ter bi se prisilil, da to še naprej počneš, koliko časa ostaneš še živ? Boš testiral, če me zanima ta tvoj osebni podatek in ga delil z menoj?

ODJEBI

Darko, Angleži imajo en zelo dober pregovor: put your money wherw your Mouth is!

Nič ni bolj patetičnega kot to, da piše o državi, ki naj bi mu odrejala svobodo nekdo, ki je odvisen od državnih transferjev.

Vprašanja so še kako relevantna. Zbudi se!

Darvine, glede na srborito reakcijo je potrditev z NE v vseh štireh točkah, torej nisi zaposlen, nimaš partnerja, ne družine in niti formalne (družboslovne) izobrazbe ne, čemur je primerno tudi kopiranje tvojih instant linkov in sličic iz interneta, kar zna vsako tele, saj ni potrebno veliko razmišljati.

Če bi bil pošten, se ne bi vtikoval na področja, kjer si “hendikepiran”, in svoj manjvrednostni kompleks zlorabljal v napihovanje lastne pomembnosti in večvrednosti, ker ti si “prebujen”, drugi pa “spijo”, ki se borijo za vsakdanji kruhek, medtem ko zate mamica kuha, ko spiš do popoldneva.

Biti “suženj” ni izbira, ampak nuja, ker če ne delaš, ne moreš preživeti družine, ki je ti tako nimaš, kakor tudi ne nobene odgovornosti, da bi se ti malo svitalo, da je lenuharjenje antisocialno in družbeno škodljivo vedenje. Ti se v življenju pač še nisi nikjer pretegnil, da bi razumel socialno problematike nekoliko globje.

Tako da ti nihče ne dela krivice z očitki, ki so po moje povsem na mestu in opravičeni. Se pravi, če ne delaš in bolehaš za pridruženo lenobo, ki ti napihuje nosečniški trebuh, ne moreš drugih zmerjati z “ovcami” in filozofirati, da so sužnji sistema in podobno, če pa te po drugi strani ta sistem in “policijski nadzor” vzdržuje preko davkov in socialnih transferjev. Delavci, iz katerih briješ norca, ker ti si seveda veliko boljši “prebujeni svobodnjak” na socialni, in se lahko celodnevno gugaš na stolčku za računalnikom z delanjem konkurence samemu Sokratu. 🙂

matias, 03.10.2023 ob 15:28

Darvine, glede na srborito reakcijo je potrditev z NE v vseh štireh točkah, torej nisi zaposlen, nimaš partnerja, ne družine in niti formalne (družboslovne) izobrazbe ne, čemur je primerno tudi kopiranje tvojih instant linkov in sličic iz interneta, kar zna vsako tele, saj ni potrebno veliko razmišljati.

Če bi bil pošten, se ne bi vtikoval na področja, kjer si “hendikepiran”, in svoj manjvrednostni kompleks zlorabljal v napihovanje lastne pomembnosti in večvrednosti, ker ti si “prebujen”, drugi pa “spijo”, ki se borijo za vsakdanji kruhek, medtem ko zate mamica kuha, ko spiš do popoldneva.

Biti “suženj” ni izbira, ampak nuja, ker če ne delaš, ne moreš preživeti družine, ki je ti tako nimaš, kakor tudi ne nobene odgovornosti, da bi se ti malo svitalo, da je lenuharjenje antisocialno in družbeno škodljivo vedenje. Ti se v življenju pač še nisi nikjer pretegnil, da bi razumel socialno problematike nekoliko globje.

Tako da ti nihče ne dela krivice z očitki, ki so po moje povsem na mestu in opravičeni. Se pravi, če ne delaš in bolehaš za pridruženo lenobo, ki ti napihuje nosečniški trebuh, ne moreš drugih zmerjati z “ovcami” in filozofirati, da so sužnji sistema in podobno, če pa te po drugi strani ta sistem in “policijski nadzor” vzdržuje preko davkov in socialnih transferjev. Delavci, iz katerih briješ norca, ker ti si seveda veliko boljši “prebujeni svobodnjak” na socialni, in se lahko celodnevno gugaš na stolčku za računalnikom z delanjem konkurence samemu Sokratu. 🙂

Ti in tvoj Peder pan, sta neverjetna “genija”.

Vajina poduplirana “genialnost” ,ki vama daje čudežne moči fake jasnovidnosti bi lahko ljudem pomagala, da jim v naprej povesta, kar sploh še ni. Odpri-odprita svoj kanal drekovidnosti.

Škoda, da vaju moram preživljati, res si tega ne želim.

Saj maš prav veš ti škrat.

Glej ljudstvo pač ne skapira, koker mamo zdaj je še uredo ampak kmalu ne bo postopne spremembe so to

Hahaha, Matias ga je ubil 🙂

Smrt, 26.11.2023 ob 19:24

Hahaha, Matias ga je ubil 🙂

lastna hvala kretena

dej saj tok si vzem cajt pa se vpiši kretenko preden naslednič komentiraš

darwindarko, 26.11.2023 ob 21:17

lastna hvala kretena

dej saj tok si vzem cajt pa se vpiši kretenko preden naslednič komentiraš

Daj daj. Pokaži nam dosežke svoje že enkrat no 🙂

Ubija te, 29.11.2023 ob 11:10

Daj daj. Pokaži nam dosežke svoje že enkrat no 🙂

dej jih ti!

Kaj meni kakaš? Kaj bi ti moje gledalo da se naučiš hahaha DEBIL

Še imena svojga ne upaš prikazat drek človeški kaj šele neke uspehe ali dosežke.

New Report

Close