lokal urška v lj
mene zanima a hodite kaj tja in kakšen vtis dobite.
to naj bi bila kokr sm zasledil v časopisih neka kopija seksa v mestu pa me zanima a tam hodjo kakšne samske bejbe ki so za stvar?
al je to boj kao neka ljubljanska high varianta folka k doma spi v kolmkišti pa se vozi s kolesom tam se pa frajerje delajo.
Jaz hodim v Urško pa nisem doma v kolmkišti niti nisem samska, enako moje kolegice. DDDD ? Najbolj antipatični so mi tipi, ki pridejo v lokal z namenom, da eno zapecajo in potem bolščijo vate in ti gre tista pijača kar težko po grlu. Takim tipom bi moral obisk v lokalu obdavčit.
Urška je luškan lokal. Pa všeč mi je spedenan folk noter. Ne vem zakaj gre ostalim to tolk na živce ?
s koolesom se pa voziš a:)
skratka če ti gre pijača težko po grlu potem nikar ne hodi v ta lokal če te motijo pogledi samskih tipov.temu je ta lokal namenjen .
osebno še nisem bil notri in niti ne grem ker mi je ta amerikanizacija totalno debilna pa glupa.
zdaj pa sploh ne grem ker slišim kakšne ***** hodite tja notri.
pol pa doma ostani .
sej če bi tipi vedli kakšno mišljenje imaš te zihr ne bi gledali ampak pluvali vate meni verjemi.bogve al si grda al lepa k govoriš kok vate bulijo.
jaz sem namreč prišel do zaključka da tipi bulijo k so na vrhuncu potrebe v vsako govno sam da si jajca spraznijo.razen mene seveda .
jaz pa bi obdavčil vstop nesamskih ženskam v ta lokal.
sicer pa ni rečeno da tvoj ne hodi kam drugam in tako kot drugi bulji v druge ***** in se z njimi celo daje dol.kaj veš, ti si misliš kok je ok pa sam tvoj on pa se fuka z bataljonom drugih he he ha