Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu lolita….ko si

lolita….ko si

Takoj, ko si se pojavila v tisti dolgi oprijeti oblekci, sem se zavedel, da se bo bo zgodilo….
da bova to noč vse nadoknadila…….Nekaj casa sva govorila brezvezne stvari in skušala zadržati strast, ki je vrela v obema…. raziskovala vsa drugemu telo z bežnimi slučajnimi dotiki…….. Meni je še posebno ugajala tvoja ritka, prekrita s tankim materialom krila. Tako sem lahko skozi krilo občutil obris spodnjih hlačk. Seveda, kaj pa druga: tangice, ki so še posebej povdarjale tvoojo ritkop….. Vedela sva kaj iščeva in počasi jepostajalo vse bolj in bolj težko. Rabila sva prostor kjer se bova lahko »živalsko« pof**** in ker ni in ni bilo prostega prostora sva pocasi postajala vse bolj in bolj potrebna….
Ko sva šla mimo wc sem se odločil, da imam dosti iskanja in da tako in tako ne potrebujeva postelje….. Zato sem te na hitro potisnil not in takoj zaklenil vrata. …. Tvoje temne, rjave oci so se blešcale, živo rdece ustnice pa si izzivalno lizala z jezikom. Divje sva se priočela poljubljanti in najine toke so začele brez kontrole krožiti po drug drugem in stiskati vsak del telesa, ki se je dal stisnit…… Zelo hitro si imela zgornji del oblekce odprt …… Modrcek sem ti samo dvignil preko jošk in že sta bili pred mano najlepši bradavički na svetu. …ko sem jih hotel z usti polizat, si me prijela za ramena in me potisnila navzdol, da sem padel na kolena ….To hoceš ?… sem dejal in ti divje dvignil dolgo krilo vse do čudovitih bokov. …Prijela si me za lase … me zarinila med noge. Divje sem lizal, grizel, božal, stiskal celotno mednožje, nakar si sama odstranila svoje tangice in se začela igrati s svojim šeegijem…Jaz sem bil malo nižje in sem lizal tvoje sokove, ki so se kar cedili iz njene luknje. “Hocem te v sebi!”, si rekla in si istočasno z eno roko božala picko, z drugo pa me vlekla za lase. …
V zraku je bilo bilo čutiti strast sexa, ki se je povecalo, ko sem si odprl gumbe in potegnil ven svojga kur**….Ti si samo dvignila ritko na umivalnik in z eno roko segla po mojem tičkotu Tvoj pogled, ko sem ga potisnil do konca mi je povedal vse. Bila je to strast…. Nič predigre, nič romanticnega šlatanja, samo golo ******.

A nekaj v tvojem pogledu nisem razumel….. prepričan sem, da boš nadaljevala……..ker nečem o tem samo sanjati…….

In zdaj…pada naj dež, a ne v slovo…….

leta letijo - iščem stevardeso

Točno tako razo,z jezika si mi vzel…:-)

zeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhh….upssssssssss

Jaz bi Ido in Alexo”zabaval”in ti?;-)

Samo bi.To za naju ni zadosti.

čakam, mission imposibile 2:)

lolita….dejmo….njegovga tičkota v roke pa gasa;)

Razkrij mi tvoje želje?

Kaj ti bodo moje želje, če pa so neuresničljive.”Bi” je podobno kot “če”.

Jaz bi ,no torej bom;-)))

a se moram še bolj trudit?…khmmm

leta letijo - iščem stevardeso

le kdo bi to gledal in bral?

Kako lepo,kako žalostno

New Report

Close