Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek london

london

Tisti, ki je bil že večkrat v Londonu vprašanje: ali se splača rezervirati hotel nekje čisto v centru (kjer so dražje nočitve) in imaš potem vse na roki, da ne rabiš karte za metro ali nekje bolj zunaj in potem kupiti karto za metro? Kaj je na koncu bolj cenovno ugodno ?

(saj sem gledala da je metro kar drag) Ali kljub temu da si v centru potrebuješ še kakšen prevoz?

Ne pišeš sicer, zakaj greš v London…
Center Londona ni isto kot center Ljubljane, razdalje so tam velike. Če greš turistično in si želiš ogledati nekaj njihovih zanimivosti, je najbolj ugoden London pass, ki krije vse oblike javnega prevoza in tudi veliko vstopnin.

Grem kot turist ja…
Vem da so razdalje velike, vendar vseeno me zanima ali se da tiste glavne turistične stvari ogledat peš če imaš hotel v centru?

London je veliko mesto in ce hoces kaj videti, se bo treba zapeljat.

Naavi si Visitor`s Oystercard ali Pay as you go Oystercard, to lahko uporabbljas na vseh oblikah transporta.
Center je v Londonu zelo sirok pojem.Tudi, ce se nastanis v Westminstru, bos tezko prepesacila do naprimer muzeja lutk , ali pa Tower of London.

Ne pozabi, da moras prit tudi do centa. Ze bus, kombi ali pa vlak od letalisca ni poceni.

Če misliš, ali so pešpoti do vseh znamenitosti? So. Pločniki. Ampak se boš pa nahodila in izgubila ogromno časa.

Tudi v centru Londona (zona 1 in 2) se dobi zelo poceni hotele. Kaj rabiš luksuz, pomembno je, da imaš čisto posteljo in kopalnico, saj si večinoma zunaj čez dan. Mi vedno vzamemo 7-day-travel card, ki velja za podzemno in buse in jo lahko začneš uporabljati že zgodaj zjutraj. London je super in z veseljem se vračam tja. Želim ti srečno pot in uživaj v najbolj obiskanem mestu na svetu! 🙂

New Report

Close