Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ LudiD povej mi

LudiD povej mi

Mene pa zanima, kaj bi bilo, če bi v roku petih let polovica Izraela dobila raka (stvar ni bila na glodalcih testirana na kancerogenost pa bi morala biti) in bi en zmešan izraelski vojaški general na nemški BioNTech (nenapovedano) zabrisal več jedrskih konic? Ali bi to pomenilo bankrot EU?

Zanesljivo, ker bi polovica domnevnih “Nemcev” šla domov na Balkan, Poljsko, Turčijo, Sirijo itd

To pomeni, da bi preživeli samo Bill & Melinda & hčerka Gates – skupaj s služničadjo, ki imajo depandanso na Marsu.

Če bi Izraelci s svojim neprijavljenim jedrskim orožjem znukali Nemčijo bi bil kar primeren konec te diktature, ki pandemijo izkorišča samo za svoje cilje. Pandemija je kot tornado in nanj ne moreš vplivati. Pač se ne da.
Bilo bi pa lepo, če bi Izraelci z nukicami naenkrat znukali celo Nemčijo in bi potem nikomur več ne padlo na pamet, da bi se šel zaklepanje, ker bi imeli dovolj hujših problemov kot je to, da neki dostavljalec poje sendvič sredi pločnika ali pa če gre stara mama iz ene občine v drugo.

Sploh se ne gre za Billa Gatesa in bedarije, ki jih njegovi plačanci od Djokovića naprej, širijo o čipih. Gre se za pohlep po denarju in tveganje, ker BioNTech ni pravilno testiral svojih cepiv. Testa kancerogenosti niso izvedli niti na podganah in to se jim zna še krasno maščevati.
Bill Gates nima ničesar s tem, da nekateri ljudje preveč zaupajo in drugi, da to izkoriščajo. DDT, cigarete, azbest in še mnogo tega je bilo nekoč hvaljeno, potem pa se je izkazalo za smrtno nevarno. Nekoč so za prehlad predpisovali heroin in ga imenovali varnega. To je derivat morfija, ki lahko povzroči zelo hudo zasvojenost.
J&J je v svojem pudru za dojenčke prodajal smukec z azbestom. Zato mi ne reči, da ni mogoče, da bi mRNA v Izraelu ponovila holokavst. Lahko ga in Izraelci tokrat tega ne bodo prodali za DEM. Lahko bi se zgodilo, da bi več kot polovica Izraela umrla zaradi raka, limfoma in levkemije. Lahko bi se zgodilo, da bi BioNTech s svojo mRNA ubil več kot šest milijonov Judov.


Iz samega vprašanja se prebere niz negotovosti oziroma suma.
Za nekaj kaj daješ v telo, nebi smelo biti niti sekunde suma, in podprto bi moralo biti vse z konkretnimi študiji, kjer ni navskrižja interesov.
Glede na to da moje prepričanje vsi že veste, da teorija o virusima ni prava teorija (Pasteur), meni je nesmisleno pisat sploh o varnih cepivih. Ampak občasno se dam v vašo pozicijo, oz. tistih ki verjamejo v to teorijo, katera ni nikoli bila dokazana na način kateri je edini pravi, to so Kochovi postulati.
Za marsikaj mislimo da je varno, tudi za hrano katero jemo, da je varna, pa pojma nimaš kaj ješ v resnici. Edino varno je tisto kaj sam posadiš in poješ. Brez špricanja. Brez umetnih zadev. To je dejstvo.
Za cepiva pa itak, dej mi bočico vseh cepiv in da lahko izberem najmanj 10 mikrobiologov, znanstvenikov kateri niso povezani s nobenim fundacijama tipa Bill i Melinda Gates, Rockefeller in podobno, takoj pridemo do resničnih podatkov.
Kaj bi bilo če bi bilo z Izraelom?
Pa ne vem, vladarji izmanipulirajo narod, in pol isti ti vladarji v ime naroda delajo to kaj so sami hotel.
Bolj natančno tisto kaj so im “njihovi” vladari naročil.
To je vse.

New Report

Close