Lulanje in kakanje
Pred skoraj 28 leti sem spoznala fanta. Prvo kar je bilo ,je bila misel, tega pa moram dobiti v posteljo.Joj mene joj, med seksom je začel skakati po sobi, lulat, iskat ženske hlačne nogavice ( ki jih je imel kar nekaj v predalu nočne omarice ) ( malo čudno ???)vlekel si jih je (tiste nogavice )na glavo, z drugimi je šel proti mojim rokam, da jih zveže,… Zelo sem se prestrašila. Zbežala sem kar peš domov ( imela sem , kar nekaj kilometrov do doma ).Kasneje sem ga še videla, pretvarjala sem se , da ga ne vidim. Že v tistem času je bil zaposlen na visokem položaju. Večkrat sem premišljevala, kako bi se vse skupaj končalo !? Res je bilo ogabno in strah vzbujajoče .
Njo sem spoznal preko znanca, na eni zabavi. Dokaj hitro sva se zbližala in ugotovila, da obema pašejo takšne in drugačne perverzne zadeve. Jaz sem bil sicer bolj zadržan, ona pa čisto sproščena, v vsakem trenutku si je upala povedati točno tisto kar ji je padlo na pamet. Eno noč, ko sva bila skupaj, sem ji zaupal, da bi rad, da me polula. Naslednjič, ko sva se srečala, me je povabila v svojo banjo. Bila je popolnoma vzburjena, jaz pa kar malo živčen. Rekla je, da si želi v rito, čez nekaj sekund se je že nasadila name. Po kakšni minuti je pa začela lulati po meni, takrat sem pa ratal čisto trd. Nato pa tisto, na kar nisem bil pripravljen, ampak v navalu strasti se je vse zgodilo: vprašala me je, če bi rad še kaj več. Zlezla je dol, se obrnila z rito proti meni in se mi pokakala na trebuh. Nato pa se je usedla nazaj name in me z umazano rito jahala dokler mi ni prišlo. To je bil uvodna noč, nato pa so sledile še mnoge, o teh pa ne bom razlagal, ker se bo še kdo zgražal 🙂
Njo sem spoznal preko znanca, na eni zabavi. Dokaj hitro sva se zbližala in ugotovila, da obema pašejo takšne in drugačne perverzne zadeve. Jaz sem bil sicer bolj zadržan, ona pa čisto sproščena, v vsakem trenutku si je upala povedati točno tisto kar ji je padlo na pamet. Eno noč, ko sva bila skupaj, sem ji zaupal, da bi rad, da me polula. Naslednjič, ko sva se srečala, me je povabila v svojo banjo. Bila je popolnoma vzburjena, jaz pa kar malo živčen. Rekla je, da si želi v rito, čez nekaj sekund se je že nasadila name. Po kakšni minuti je pa začela lulati po meni, takrat sem pa ratal čisto trd. Nato pa tisto, na kar nisem bil pripravljen, ampak v navalu strasti se je vse zgodilo: vprašala me je, če bi rad še kaj več. Zlezla je dol, se obrnila z rito proti meni in se mi pokakala na trebuh. Nato pa se je usedla nazaj name in me z umazano rito jahala dokler mi ni prišlo. To je bil uvodna noč, nato pa so sledile še mnoge, o teh pa ne bom razlagal, ker se bo še kdo zgražal :)[/quote]
Zdej si itak dal iztočnico za naprej, da še kaj poveš:)…itak, pa večino teh postov predvidevam, da preberejo ljudje, ki jim je ta tematika interesantna, zgražanja ni toliko:)…tko da, vsaj jaz sem željan slišat še več:)