Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lulanje in kakanje

Lulanje in kakanje

Včasih sem živel na kmetiji. In ker so bile nekatere njive daleč od doma, smo seveda tudi veliko potrebo opravljali kar v bližini. Moja žena (takrat še punca) je šla tako enkrat v bližnjo koruzo, jaz pa za njo. Ni me slišala. Počepnila je in se podelala, jaz sem pa par metrov stran opazoval in si ga …
Nikoli pa nisem imel jajc, da bi jo to povedal ali pa celo rekel, da bi to še kdaj ponovila pred mano. Zdaj, ko sem prebral to temo, me je spet malo zagrabilo.

Mene pa zanima, ali ste tisti, ki ste to počeli s svojim partnerjem to počeli v sklopu kakšnih BDSM iger?

Ker vidim, da se pogosto navaja, da tovrstna praksa sodi med tipične igre podrejanja. A kdo, ki to prakticira, to dojema na ta način?

Iz mojih osebnih izkušenj izhaja, da gre za izjemno intimne trenutke, ki s podrejanjenjem nimajo nič skupnega in nikoli se kot prejemnik nisem počutil ponižanega ali podrejenega.

Tudi iz svojih izkušenj lahko povem, da nima to nobene veze s podrejanjem, ampak gre samo za zelo intimne trenutke.

Pa raje daješ ali sprejemaš?

Najrajši imam, če je oboje.

Kakanje tut?

Seveda.

Seveda.[/quote]

Carica, carica in še enkrat carica:):):) manjka nam takih žensk:):)

mare30: upam, da nekoč tudi ti eno tako srečaš.

tudi mene zelo vzburja lulanje ampak se nisem imel to sreco da bi taksno nasel….moja polovica pac ni za to.

Zavedam se, da žensk, ki bi to prakticirale, ni veliko. Verjetno se pa da dobiti kakšno, ki bi to delale proti plačilu? Ima kdo kakšne izkušnje s tem?

biprobal: sceno poznam samo preko pogovorov, ampak mislim da lahko na prste mizarjeve roke prešteješ dame, ki bi se s tem ukvarjale profesionalno 🙂

oh ti naša poredna drobtinica 😉

nisem si mislila, da to folk dejansko toliko prakticira.. sama še nič od tega poizkusila..oz me ni to še nikoli zamikalo!!! ampak berem vaše poste…..in to z lulanjem..pa morda res poizkusim!!.mogoče preseneti..pozitivno!?.. pri onem drugem pa.. ne vem sicer kako vam uspeva: VONJ????!!!!nič ne obsojam, ampak res sprašujem!! jaz ne zdržim že, če gre moj na wc in slučajno ne odpre okna in ne odišavi, ko pridem pol ure za njim na wc hehe..kaj šele….khm.saj veste..!?:)

Običajno so začetki bolj preprosti in nedolžni.
Dvomim, da kdo spelje kar v “drugi”.

popika: tako kot je odgovoril Bertolin – nič se ne zgodi čez noč 🙂

Z ženo pissing večkrat prakticirava, se polulava povsod, tudi v usta. O čem več nisva razmišljala, ampak ob branju te teme sem se večkrat vzburil, tako da jo bom posredoval tudi ženi, da vidim kako bo reagirala 🙂

Pa obstajajo v sloveniji kakšne dame, kaj takega izvajat? Ker jaz moji raje niti ne omenjam, bi jo verjetno kap.

jaz bi tudi…

hihi, zanimivo 🙂

oj ne znam zasebca poslat me zanima tema

me veseli, da tudi ta tabu tema dobiva somišljenike 🙂

Radovedna2 se strinjam s teboj. To sta zelo zanimiva fetiša, samo ženske je težko dobit, oziroma se niso pripravljene pogovarjat o tem. Sem se na FB menil z dvema pa sta rekle, da rade lulajo in kakajo v pleničke in hlače ter se potem igrajo, samo na mojo žalost so za stvar samo ženske med seboj. Če je katera za naj se mi oglasi.

Res je vsak ima svoje mnenje mene to tudi vzburja da bi zenska lulala po meni pa tako ..drugace pa pravjo vsak tele ima svoje vesele (-:

Nisem še po nobeni lulal in kakal, pa nobena še ni po meni kakala, lulala pa že, ampak ne prostovoljno. Na eni zabavi zunaj je bila v bližini koruza, in so, ker je bil za WC-je dren, nekatere hodile lulat tudi v koruzo. Jaz pa sem bil skrit v koruzi in iz nje opazoval dogajanje kdaj gre katera proti koruzi. Ko sem videl, da gre katera proti njej v določeno smer sem se še jaz tja usmeril. Ena je lulala, jaz pa sem se med koruznimi stebli priplazil za njo in podstavil roko, tako, da mi je lulala po roki. Potem pa sem jo prijel za pičko. Še ene par mi je na tak način lulalo po roki, ampak jih nisem prijel. Sem pa šel po pijačo, in ko sem spil sem plastični kozarček obdržal in ko je šla ena lulat sem se priplazil za njo in ko je lulala sem podržal kozarček spodaj, da se je polulala vanj, potem pa sem to popil.

New Report

Close