Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lulanje in kakanje

Lulanje in kakanje

Vse je odvisno od karakterja te usebe vsakemu je nekaj usec nekaj ni… Kot sem rekel odvisno od karakterja če ga to zmrazi ne mara, se pogovorita nej vsaj probala mogoče mu bo všeč… Probat ni greh…če mu ni več do sexa so lahka te možnosti ga ne zanima več oz mu ni do tebe mogoč ga ne privlačiš ali ima drugo mu je druga všeč…. Ali z drugo spi…..
Če te pa tako močno vzburja si najdi pa kakega takšnega ki rad poskusi nove izive….

L, upam da ti bo to napisano prav prišlo

[email protected]

zelo zanimiva tema, ob branju ti postane malo manj nerodno zaradi lastne drugačnosti.

Zelo zanimivi fetiši. Če je kakšna za se lahko zmeniva.

Ja,z ženo prakticirava pissing že nekaj časa in moram priznati,da na mojo pobudo.Najprej se je upirala,potem me je samo malo polulala po lulčku,bilo ji je všeč in sva začela.Danes to prakticirava,če le utegneva,tudi na dopoust,vzameva platno s sabo in si privoščiva.Najlepše je,ko se urin in sluz pomešata.Polula me tudi v usta in popijem vse,če je le mogoče.To me fool vzburja in tudi okus in vonj sta mi včeć.Ko pa nama pride,si moram najprej umiti usta,drugače mi ne da ljubčka,med samim sexom,pa je ne moti.Res je tudi,da zmeraj ona mene polula,obratno ji ne paše.Niti je ne silim v to,ker zame je dovolj tako,kot je.

Zakaj se to sranje od debate ne pobriše?
A res ne premorete niti kančka dostojanstva več?
Srat eden po drugem…..dobesedno…….
A to je spolnost?

razocaran, jaz se javim. povej s katerega konca si?

Spoštovana LiSa, si za zasebni pogovor o tej temi in izmenjavi izkušenj?

Tud jaz pogrešam tvoje pisanje razočaran. Kje se skrivaš?

.......... Quidquid agis, prudenter agas et respice finem!

Zakaj toliko negativnih komentarjev in zasebnih sporočil? Nekateri se očitno res počutijo ogrožene zaradi takih zadev.

Ampak res nor folk. Če te tema ne zanima je pač ne beri. Vsak ima svoj fetiš in če je nam to všeč si imamo pravico izmenjat mnenja. Če je kakšni všeč naj piše na zs, da ne bodo ostali imeli preveč dela.

Tema smešna za posrat!

Meni se pa zdi lulanje kar zanimivo. Kakanje bolj manj. Jaz se rad polulam po zenski, ki ji to paše. Je pa res, da je žal zelo malo takih, ki jim je to všeč.
Take stvari se da tudi mimo seksa počet – kot neke vrste srečanja z nekom, ki se mu take stvari dopadejo. Otipavanje, onaniranje, lizanje in lulanj. Kar prijetno 🙂

javi se mi prosim zelo rad bom ustregel vsem tvojim željam lp.

In kakšen je tvoj mail?

Rabim zensko!!

Téma z enovrstičnimi oglasi postaja nezanimiva.

Naključnim bralcem je itak odvratna.

Žal je težko razumeti, da tudi packi kot smo, ne kipimo od ponosa. Veš kolikokrat v življenju sem se vprašal, kaj za božjo voljo je narobe z mano? Koliko packarij sem pospravljal za sabo? Ko je sla že davno pošla in si se lahko le še spraševal WTF, WTF?

Sedaj, ko se poletje mojega življenja nezadržno zaključuje si tu in tam ukradem čas, da razmišljam o začetkih, poteh in tudi stranpoteh.

Tega se spominjam.

Blokovsko naselje, zgodnja osemdeseta, skrivalnice. Vroooče poletje, najverjetne druga polovica avgusta. Starši so viseli pred TVjem in gledali Poletno noč.

Otrok nas je bilo najmanj 15 iz dveh sosednjih blokov, ozemlje je bilo jasno definirano, štelo se je zgolj do dvajset.

Jaz sem bil najbolj naiven smrkovec, ona je bila pa pa glavna v ulici. Ni mi jasno, kako sva pristala v istem grmovju, ampak sva. Po kaki minuti prerekanja sva se strinjala, da če ne utihneva, naju bodo našli. In sva ždela v popolni temi, ko ona reče:

“Moram lulat.”

“Ja, prov pa pojdi.”

“Če grem zdej domov lulat, ne bom več smela ven.”

Ura je bila dokaj pozna, deset, če ne enajst zvečer. Skrbni starši so svoje otroke ob prvem mraku klicali domov iz balkonov. Tako je bilo v tistih časih.

Naju nikoli ni klical nihče. Ko pa si enkrat prestopil prag, pa ni bilo več izhoda.

In je počepnila, streljaj stran, v gostem grmovju.

Nuja je morala biti huda, ker je bil zvok, ki sem ga zaslišal podoben bobnenju Niagarskih slapov. Vmes pa še vzdihi olajšanja. Takrat še nisem vedel, da bi jih moral asociirat z užitkom.

Moralo je biti dosti preko 30 stopinj. In ko je v vroči avgustovski noči vonj njenega lulanja zarezal v moj nos, sem bil pogubljen. Za večno…

…se lahko tudi nadaljuje…

Hey. Mene ful rajca lulanje ce je kaksna za da bi me polulala pisi.

Ko imam priložnost spremljati žensko med lulanjem, mi otrdi kot kamen.

tudi meni je zelo všeč lulanje, noro me vzburja če se punca rada polula v hlače. za ta svoj fetiš sem ugotovil, ko sem bil star 16 let. zdaj sem star 25 in še vedno zaenkrat zaenkrat to samo fantazija, upam pa da se uresniči oz. da spoznam kakšno punco da bi si v zvezi popestrila seks na ta in tudi druge načine. kakanje je pa malo preveč zame, se mi gnusi, čeprav mogoče bi se navadil sčasoma.. mi je pa zelo všeč da je kakšni punci to všeč, ampak je zelo težko že samo sam sebi priznat da te kej takega vzburja. tako da, bodite pogumne 🙂

jaz bi, vendar žena ni za to. konzervativna. a bi morda holeta kaj v dvoje ali par…..

Jaz si želim na skrivaj gledati žensko ko kaka. Morda v koruzi, da se priplazim za njo in ko kaka, primem njen drek, ko ji leze iz riti, ravno toliko, da bi mi polzel skozi roko, na koncu bi pa njen drek fafal.

Najdejo se ženske, ki so pripravljene to storit, ampak se je treba precej potrudit pri iskanju.

Jaz si zelim. Se zivis? :*

Jaz sem zaenkrat prišel tako daleč, da ženi porivam prst v rit. Nekajkrat se je zgodilo, da sem otipal kakec. Malo sem ga obdeloval, potem pa izvlekel prst iz riti in ga obliznil. Zelo me je vzburjalo.

New Report

Close