Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Lulanje in kakanje

Lulanje in kakanje

če je zate to ok, so tvoje vrednote precej v k****. kar me sicer ne preseneča, glede na to da si neverjetno zblojen človek. s tem pa tudi zaključujem najino debato 🙂
prosim pa te, da ne smetiš več v tej temi, ki ne govori o definicijah in kurbah, ampak o fetiših, ki so nekaterim všeč in se želimo pogovarjati o njih.

če je zate to ok, so tvoje vrednote precej v k****. kar me sicer ne preseneča, glede na to da si neverjetno zblojen človek. s tem pa tudi zaključujem najino debato 🙂
prosim pa te, da ne smetiš več v tej temi, ki ne govori o definicijah in kurbah, ampak o fetiših, ki so nekaterim všeč in se želimo pogovarjati o njih.
[/quote]
Težko bo govoriti o fetiših, če ne poznamo pomena besed in lepo po svoje definiramo pomene besed,.

De omnibus disputandum..

[/quote]

En ma trdga v knjižnici ko bere leksikone hehe

Lulanje…? Včasih moja počepne name in me na konc polula, ker sem bil zanič 🙂 Pa ne lažem. Je fino, ker jo potem lahko v drugo

Iscem kaksno damo za lulanje.lahko pri tebi.lahko pa greva kam v sauno

Mene tudi vzburja lulanje…če je kaka dama,da bi me….

Dragi uporabnik slovenc79 ,raje se preimenuj v slovencelj79….S.Makarovič te je lepo opisala…
Verjetno ne boš razumel…ampak to ni pomembno.

Midva pocneva to stalno! Meni je top, njej pa tudi. Givorim o number two. Ce zelita se kej vec na to temo, vabljena!

Javi se mi

[email protected]

Jaz se po prekrokani noči namesto obesim na školjko… Kar ženi v usta ona pa meni nazaj, oh kako je prijetno.

Če hočeš da bi ga dobila rit pa v usta in ti končam s lulanje ja seveda ass to mouth sure

Zdravo, če katera naleti na to temo iz googla tako kot sem jaz, in bi rada kaj takega poskusla, mi lahko piše na mail:

[email protected] (ja, spaget, ne spageti :D)

sem pa moški v 20ih letih. Za več info pa piši 🙂

piši mi na [email protected]..lp 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Jaz…, 01.02.2011 ob 09:34

…sem v poznih 30-tih in zgoraj napisano me zelo vznemirja. Nakazala sem že možu, če bi kaj takega storil na meni, po mojem telesu, obrazu, pa ni pokazal nobenega navdušenja. Vprašala sem ga ali bi vlogi zamenjala, pa se je kar zgrozil.
Imam feeling, da se je naveličal tudi seksa z menoj, saj je največ dvakrat tedensko, pa še takrat porihta le sebe. Želim si, da bi se mi predal na zgornji način in zopet pokazal nad mano navdušenje.
Če si želiš takšne popestritve z menoj, mi napiši mail, pa se oglasim.

piši mi na [email protected]  lp 🙂

Moji ženi ni do teh igric.  Osebno bi probal ,da me ena polula in to je to. Da ugotovim, če mi je seksi in če bi se napalil. Mislim da bi mi bilo lažje z neznanko.

Daj mi mail.

Oglasi se kaj nam mail

[email protected]

Oglasi se na mail …

[email protected]

Če katero veseli se laho slišim na mail, [email protected]

New Report

Close