Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Lutkovno gledališče-parking

Lutkovno gledališče-parking

A se da med tednom parkirat na tistem parkingu pred lutkovnim ali ne? Okoli 17,30 recimo? A se parkira z “navadnim” listkom ali je kak drug sistem?

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Mi smo imeli včeraj tam dedka mraza ob 16 uri in pol ure pred tem je bilo tam še kar nekaj prostih mest. Če imaš tam kakšno predstavo ob določeni uri dobiš parking če prideš dovolj zgodaj. Je pa tabla predno zaviješ in gor je napisano ali je prosto ali zasedeno. Je zapornica, pritisneš na gumb in dobiš listek in potem ko greš ven plačaš, na izhodu je hišica, kjer sedi gospod in tam plačaš. Spet dobiš listek in ga potem vtakneš v avtomat ko greš z avtom ven.
Sem pa opazila, da nekateri kljub temu, da piše, da je parking zaseden vseeno počakajo pred zapornico, da se en parking sprosti in potem grejo noter.

Opa, danajana! A sva midve morda sodelavki? Naše podjetje je včeraj, danes in jutri v LGL organiziralo Dedka Mraza. Ste gledali igrico od dobrem volku?
No, mi smo na vrsti danes…..

Midve nisva sodelavki, je pa morda moj mož tvoj sodelavec! Ja, gledali smo igrico o dobrem volku.

No, zanimivo…..morda pa res poznam tvojega moža……čeprav smo zdaj že tako veliki (podjetje), da morda pa tudi ne……

če pa greš po streliški (nasproti parkirišča), pa tudi najdeš kakšen parking, vendar moraš imeti listke, tiste po 100 sit.

New Report

Close