Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ MA KWA SE TO DOGAJA, LJUDJE ZBUDITE SE

MA KWA SE TO DOGAJA, LJUDJE ZBUDITE SE

Torej mislite, da lahko sorodnikom in prijateljem prepovejo vstop v hišo, ne morejo pa prepovedati cigaret? Da vam lahko prepovejo druženje in zbiranje, ne morejo pa alkohola? Da te lahko prisilijo, da cepiš otroke, ampak da te ne morejo izobraževati in ti pomagati, da ne boš splavila ???
Hočete reči, da imajo moč nanesti masko na usta, nimajo pa moči prepovedati rakotvornih kemikalij v kmetijstvu, industriji, hrani in pijači? Hočete reči, da imajo zaradi skupnega virusa moč ustaviti ves svet, vendar nimajo moči, da bi lačne nahranili in pomagali potrebnim, da ne bi dvignili roke proti sebi?
Letno življenje je umrlo zaradi rakotvornih kemikalij v tobaku, hrani in pijači, splavu, stradanju in samomoru
več kot 68 milijonov ljudi! Po mnenju CDC in Svetovne zdravstvene organizacije 42 milijonov splavov …
POVEZAVA: https://www.worldometers.info/hr/
Hočete reči, da lahko v enem vikendu razvijem korona cepivo in da v zadnjih 50 letih ni mogoče razviti zdravila proti raku, ki vsako leto ubije več kot 9 milijonov ljudi?

https://www.facebook.com/Svjesnost/photos/a.481466875204312/5077368115614142/

Ni zdravila za raka? Res? Zanimivo, vsak dan izvem kaj novega…
Aaaaa, je pa res, da teoretiki zarot sigurno ne boste pristali na konvencionalno zdravljenje, ker boste s transparenti rjoveli v čakalnici, da vas se pa že ne bo zdravilo s sredstvi, ki jih podpira in prodaja farmacija, ker to je mafijaaaaaaa. A boš tako rjovelo? Boš ja…
Nekdo bo pa tiho se zdravil in čez leto dni bo fit. Ti pa ne boš ne, ti boš vpilo kako je zdravstvo podkupljeno in da je kemoterapija samo molzna krava za farmacevtske lobije. In boš pil konopljino olje in se v glavo smejal vsem v zdravstvu.

Ljubim vas, teoretike zarot.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Ne dragi, pazil se bom koliko se lahko da ne kupujem ta drek od umetne hrane, izogibal se bom in se izogibam tabletk farmacije, in cepiv maximalno. To je prvo,
Če bom pa zbolel slučajno sam se bom prej fental kot se zdravil pri tej mafiji.
Da so zdravniki podkupljivi to ni neka skrivnost, samo ljudje hitro pozabijo, ker so preobremenjeni z materijalnim svetom in preživetjem v tem suženjstvu ki si ga nismo zaslužili, sej vsak hoče imet notranji mir, kateri se ne da z materijo ustvarit.
BTW moja mat je umrla od kemoterapije ne od raka, sedaj še fotr ima raka. Kje je že to zdravilo?

Naivnost pa taka…

New Report

Close