Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek ma saj ne morem verjet

ma saj ne morem verjet

vlada je zaprosila Finsko televizijo za nadaljevanje odaje, kjer naj bi dodala svoja pojasnila:

a se vam zdi tole prošnja ali dekret:

>>>Urad: YLE naj 2. del Resnice o Patrii pokaže na TV1
“Od finske televizije YLE pričakujemo, da vsebino Resnice o Patrii – 2. del prikaže na TV1 v terminu s podobno gledanostjo kot v primeru ponedeljkove oddaje, tekst pa objavi tudi na svoji spletni strani v angleškem in finskem jeziku,” sporočajo iz urada vlade za komuniciranje pojasnjujejo.>>>Logar: Objava pojasnil lahko sproži nove odločitve glede tožbe
Direktor urada Anže Logar je za TV Slovenija dejal, da se tožba vlade zoper finski TV v odvetniških pisarnah že pripravlja, da pa lahko sporazumna finska objava dodatnih dejstev postane pomemben dejavnik, ki lahko sproži nove odločitve.

Prav bi bilo, da se počaka do konca preiskave in potem vse skupaj dobi rep in glavo. V nasprotnem primeru bo vsak teden nova oddaja s svojo resnico. Če… po moje se Finci ne bodo pustili diktirat, sploh če to ni po njihovih zakonih.

Res smo izpadli cepci. Na koncu koncev bo še zasedanje Varnostnega sveta zaradi nas. 😉

Vaju pa tole res žre, a ne?

Varnostni svet se zaseda zaradi malo bolj resnih stvari, ne zato, da bodo ugotavljali, če je nek Janez prejel podkupnino.


Ja res je in to samo zato ker opozicija nima tolko poguma in pameti da bi se borila pošteno.


Ja res je in to samo zato ker opozicija nima tolko poguma in pameti da bi se borila pošteno.[/quote]
Ko že ravno zahtevate od fincev neke dokaze. kdaj bomo pa vidli dokaze, da za tem stoji opozicija?

Markiz, ja vem. A ne vidiš, da se zafrkavam? 😉

Mik, ja, mene tako žre tole, da sem se morala danes “nažreti” gibanice. 😉
Komentiram, tako kot pač ti, od tega pa ne bo imel nihče nič. Tako kot od tvojih pisarij ne. Psi so lajali, karavana gre dalje.

mene ja, prav bi bilo pa da tudi tebe!!!

Se opravičujem, ker sem te rahlo podcenjeval. Vidim da si vseeno pametnejša kot se da razbrati iz drugih tvojih postov.


Ja res je in to samo zato ker opozicija nima tolko poguma in pameti da bi se borila pošteno.[/quote]
Ko že ravno zahtevate od fincev neke dokaze. kdaj bomo pa vidli dokaze, da za tem stoji opozicija?[/quote]

Zakaj pa potem finski novinar ko je bil v Sloveniji ni naredil tudi interviju z tistimi ki jih je obtožil korupcije?
Pogovarjal se je samo s tistimi ki obtožujejo.
To še ni dokaz, je pa logično sklepanje (kot pravijo intervijuanci v prispevku).

Če se prav spomnim, je bilo rečeno, da so prosili različne strani za komentarje, a niso bili pripravljeni pojasnjevati oz. sodelovati.

tako je Zima1, prosil je urad JJ in notranje ministrstvo.Čudno takrat niso hoteli, danes pa zahtevajo od Finske televizije popravek odaje in so pripravljeni sprožiti celo medržavni spor zaradi tega.

ampak nečesa res ne razumem, kaj ti ljudje slišijo (tisti ki so tako prepričani o nedolžnosti JJ in še nekaterih)ali berejo, očitno samo to kar želijo slišat, pa to je bilo objavljeno na vseh naših televizijah in vseh medijih, tako da bi človek nenamerno težko izpustil takšno informacijo.

mah itak pa počasi kocke padajo, Mate je prizal napako, Erjavec je priznal da se je pred podpisom pogodbe posvetoval z JJ , JJ se je torej zlagal, da ni imel pri tej zadevi nič, pa še bo verjetno pricurljalo kaj na plan!:)))

Važen je hrup. ;))

Če ne bi imeli tega cirkusa s patrio, bi bile naslovnice polne cirkusa o novih plačah javnih uslužbencev. Tako je to. Vržeš ljudem kost za glodat in imajo delo s tem, ti pa lepo greš harat dalje… Ljudje pa naivni in se ukvarjajo s tem.

Vedno je tako bilo in je. Imamo tako vlado, kot si jo želimo in zaslužimo. Vedno!

jap, tako je, drugače bi se morale stranke ukvarjat z razvojem slovenije.

mah ne naivni se ne ukvarjajo, oni vedo koga bodo volili.:)))

Če bi si ogledala oddajo, bi slišala, da niso hoteli pred kamero.

Jejjejjej, Erjavec, kakšna napaka!!!
Posvetovat bi se moral vendar s Potrčem, kako je mogel naredit tako neumnost.

Jejjejjej, Erjavec, kakšna napaka!!!
Posvetovat bi se moral vendar s Potrčem, kako je mogel naredit tako neumnost.[/quote]

ma daj mik, prosim povej kaj bolj pametnega JJ v prid, te ne moti da je JJ na novinarski konferenci povedal, da ni bil zraven v nobenem primeru, kar pomeni da ga tudi pri tem posvetu ni bilo zraven in glej ga zlomka. Erjavec se je z njim posvetoval prav zaradi prekoračitve odobrenega denarja in to za 19.5mio€, kolk naj bi že znašala podkupnina???

ne tako pa se ne brani svojega izbranca!:)))

Kaj vas res ne bi nič motilo, če bi takoimenovana levica na volitvah zmagala zaradi vaših laži? Še posebno, ker so celo v lastnih vrstah izigrali edinega poštenjakarja! Drnovšek je očitno imel prav, da se boste v boju za oblast še pobili med sabo.

Kaj vas res ne bi nič motilo, če bi takoimenovana levica na volitvah zmagala zaradi vaših laži? Še posebno, ker so celo v lastnih vrstah izigrali edinega poštenjakarja! Drnovšek je očitno imel prav, da se boste v boju za oblast še pobili med sabo.[/quote]

eh mik, sem ti že miljonkrat povedala da nimam strani!:)

te bom pa takole vprašala, spomladi se na Finskem začne kazenski postopek, torej se tam ugotovi, da so bili pri nas podkupljeni, pokažejo dokaze in takrat mora predsednik vlade odstopiti in kaj potem. Ostanemo brez vladarja z veliko sramoto itd., kaj ne bi bilo bolje, da bi naši mlini v letu in pol ugotovili kako in kaj in bi lahko že pred volitvami volivci vedeli zakaj se gre, a je tako al ni???

niti ti niti jaz ne moreva z gotovostjo trditi o nedolžnosti niti krivdi enega ali drugega, ne levih ne desnih, ostaja pa sum, ki nas bo razjedal do zaključka sojenja na Finskem.

pa še nekaj se mi zdi čudno, JJ namreč ni stranka SDS, če odfrči on stranka še vedno ostane, ali se voli ime ali se voli stranko, mislim da se bo z SDS ponovilo isto kot se je z LDS, ko je ime izginilo iz njenih volilnih lističev.

Janša ni videl pogodbe s Patrio, Erjavec ga je o pogodbi in zneskih obvestil pred podpisom, nakar je Janša dejal, da mu zaupa v pravilnost odločitve.

jaz mislim, da je novinar berglund dobil dokumente z obremenjujočimi dokazi samo na vpogled, ni jih pa mogel odnesti s sabo ali fotokopirati. zato si je sploh upal to razkriti, ker je videl na lastne oči in zato dokumentov ni mogel pokazati v oddaji. in mislim, da so me to dokumente pokazali finski krinilasti ali na tožilstvu, kjer so mu tudi povedali, kdaj bo sojenje. nikakor ne verjamem, da je te trditve izrekel samo na podlagi rekla-kazala, ker tako hudih obtožb si en resen nvinar na eni kredibilni nacionalni televiziji ne bi proivoščil, če ne bi imel res trdnih dokazov. no, pa saj bo vse prišlo na dan, klobčič se že odmotava.

Jaz seveda ne morem trditi da Janša ni, še manj bi smela ti, da je kriv. Jaz verjamem da ni kriv, ti očitno veš da je. In če bi se (pa se ne bo) izkazalo da je kriv, me za razliko od tebe ne bi bilo sram, da sem Slovenec.

Tudi nekdo z imenom na J ni bil Jugoslavija, pa je ta razpadla ko je odšel, podobno kot kasneje LDS, potem ko jo je zapustil nekdo z imenom na J. Verjamem, da se bo nekaj podobnega zgodilo z SDS, ko se bo poslovil nekdo z imenom na J, verjetno pa ne bo razpadel Političi čvek, ko bo nehala nakladat ena, ki se podpisuje s črko j na koncu imena.

ja seveda ne, samo pogovarjala sta se o 19.5 miljona evrov, ki jih je erjavec prekoračil, pa o poslu itd., ja seveda mu zaupa, nazadnje bo vsega kriv Erjavec, pa saj posvoje tudi je, na pogodbi je njegov podpis, kaj pa to pomeni pa vemo, avtomatično bo sokriv.

Tebe daje paranoja. Ne boj se za Erjavca in Janšo. Pri tem nimata nič.

Tebe daje paranoja. Ne boj se za Erjavca in Janšo. Pri tem nimata nič.

New Report

Close