Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mam zdravstvene težave…

mam zdravstvene težave…

ha, če se to zgodi, pol se šele zna zgodit, da boš zdravnico rabu;)))))
tista prejšnja ti je znala pomagat? verjetno si že najdu tako, ki je specializirala prav tvoje področje;)))))

No, saj se ne spoznam toliko na moško lulanje ampak jaz sem tud mislila, da to počneš v curku. Plop. Ha ha.

Sem hotla rečt v loku iz hodnika do wc- ja. Točno to mora dobr zgledat.

Kaj pa je Marko mislil?

Te čist razumem….

In sem na tvoji strani, -mm!

he he he… nimam pojma, vprašaj njega ;-))))

zdravnica je bla bomba; saj pravim, je blo pol malo letanja zaradi tega, ampak zadovoljEn sem pa bil ;-)))))

Enkrat pa spet mal povej, kako to zrihtaš, da je vse lepo in prav in pošlihtano, boš?
Pa povej mi no, je sex z drugo zate zelo drugačen (kot s tvojo ženo), se tudi ti drugače obnašaš?
Zdi se mi, da te skušam vprašat ali se ljubiš z drugo na tak način, kot da si (če si) zaljubljen vanjo ali gre preprosto zares le za not pa ven?
Saj veš, dragi -mm, da sem radovedne narave, pa ne boš zameru, ne de?

sploh ne gre za not pa ven… Gre za to, da se doma ne čutim prav pretirano zaželjen, prek plota pa ja.

to je to ;-))))

O, pa verjetno gre tud za to, ha ha.

Pomeni, da si v ljubečem odnosu z drugo žensko, ja? In ona te ljubi….

he he he he….. ljubi je malo globoka beseda, ni res??? Sicer pa… ne morem komentirat o drugih ;-))))

Resna težava…..če gledam z zdravstvenega vidika je zelo priporočljivo, da ga kam***** ,ker lahko se ti zgodi,da ti otrpne in potem, res ne bo več uporaben……malo se hecam upam pa,da ga je že minilo…..stati mislim 🙂

Kako pa ti to veš? Saj nimaš lulčka! No, mislim nimaš ga vseskoz, haha!

KIR napisal:

> Kako pa ti to veš? Saj nimaš lulčka! No, mislim nimaš ga
> vseskoz, haha!

Ja, ja, nimam ga kar skoz, maš prov….Ampak a ni težko lulat, če ti stoji?

Backa, jaz sploh takrat ne morem!!!!!! In stoji mi vedno, ko se spomnim nate oz. na tvojo prekrasno, a boš ti lulala namesto mene?!?

Ja, če me boš gledal….

Zelo rad bi te…. Pa popivnal bi ti jo, pol bi ti jo pa spet začel matrat. Trpi ta tvoja mucka, se mi revica smili

Lepo.

Lepa si ti in tista tvoja, vse!

O, ljubi!
Ti pa znaš…

Če bi znal, bi takrat, ko je bil pravi čas iskal po Gor. in poiskal tisto najlepše, kar je tam nekje. Zato so te mi ukradli drugi, mater!

Če si ne upaš napisati 3 štev., pa mi vsaj približne km napiš! Maš tolk jajc, ljuba?

Ljubi,zate vse! Če sem uganila vsaj približno tvoj kraj, potem je približno enako km do LJ od tebe kot od mene. Ha!

Aha, če je to res, potem vem. Saj se mi je zdelo (najbrž kot penis, no mal bolj grdo..)

Le kako zraste tam nekaj tako čudovitega, očitno da!

KIR napisal:

(najbrž kot penis, no mal bolj grdo..)
>

kaj to pomeni? a lahko razložiš?

Kaj je že tista zadeva v hlačah? Ku****!
A je prav?

Penis si lepo napisal…le konteksta ni blo , zato sem te vprašala…

Bi ga rada vidla, pa čutila!

New Report

Close