Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mama Nataša se bori za svojega sina Nathana

Mama Nataša se bori za svojega sina Nathana

Poglejte si video

http://vimeo.com/55135668

Težko je sodit na posamezne primere in brez dokazov … samo verjameš ali ne verjameš.

Je pa tole pisanje v Dnevniku dovolj, da se zares lahko vsaj malo podvomi:

https://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/raje-sto-krivih-na-svobodi-kot-en-nedolzen-za-zapahi

še zgodba iz radia http://www.val202.si/2012/12/trdo-roko-so-zacutili-tudi-miroljubni-protestniki/

SKORAJ VSAKA MAMA, BI ZA SVOJEGA OTROKA V OGENJ ŠLA!

OTROCI SO NAŠA NAJVEČJA RANLJIVOST!

PODPIRAM JO!!!

BORI SE ZA SVOJEGA SINA Z VSEMI MOČMI!!!

Mogoče bi se mama Nataša obrnila na mamo policaja, ki so mu z granitno kocko prebili šlem in ga težko ranili?

Ravno zato dvomim v “nedolžnost” njenega sina. Zelo verjetno imajo policaji kar prav, da so ga zaradi nevarnosti ponovitve dejanja dali mal na hladno.
Mama kot mama se pač bori za svojega otroka, toda to še ne pomeni, da je pripor neupravičen. Tudi matere sinov-morilcev se borijo, da sin ne bi šel v zapor.

Zakaj pa je še vedno zaprt, če ni nič naredil? Vse ostale so spustili.

a drži, da gremo danes ob 16.30 protestirat pred sodišče?


A na tistega, ki je mlatil s pendrekom in metal solzilec v mirne demonstrante ki zahtevajo delovanje pravne države, in ščitil Kanglerja, namesto da bi opravljal svojo službo in pozaprl lopove v mestni hiši?

Če bi bil nedolžen že nebi bil zaprt! Žal je nasš sistem pisan na kožo kriminalcem in moraš že konkrestno oslarijo narest, da te zaprejo.

Daj nehajte no!

Da,da,..potem pa svizec zavije čokolado. Njen “pubec” ( saj veste kaki so pubeci..pravi mama)je malce po zraku mahal z rokami, potem je še slučajno vzel nekakšno pločevino in udrihal po policistu, nato pa mu je slučajno v roke prišla še granitna kocka in je malce opletal z njo…..in slučajno je bila v bližini policistova glava.

Izgovarjati se na astmo je malce bosa.

Zanimivo kake konstrukte so nekateri tu napletli … in to takšni, ki se dejansko sploh niso pozanimali za kaj je šlo.
Na internetu je krožilo kar nekaj posnetkov takšnih, ki so bili z VIDEO KAMERO posneti, da NISO STORILI NIČ, pa so bili tudi zaprti …
Tudi v video, v katerem razlagam kaj se je zgodilo, ste nekateri očitno po “naključju” preslišali, da sem celo sam povedala, da vem, da bodo nekateri rekli, da pač zagovarjam sina kot- mama, pa vendar so izdali na šoli, ki jo obiskuje, brez vsakega pomisleka izjavo, da ni bil nikoli nasilen … nasprotno .. na FB je celo zaposlena tam napisala, da je to eden najbolj mirnih fantov kar jih je spoznala v 30 letih službovanja tam .. Ampak seveda … vedno se najdete takšni, ki sodite, brez vsakega poznavanja konkretnega primera.
Logika, če je nekdo zaprt je pač kriv, se vam lahko hitro maščuje v državi, v kateri vemo, da niso v zaporu tisti, ki bi pa dejansko MORALI biti tam.
(mama- Nataša)

New Report

Close