Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek manca kosir, vase mnenje

manca kosir, vase mnenje

Poslusam Manco Kosir in se sprasujem, pa je samo meni tako zoprna ali se komu? Tako vresci, govori nekaj casa slovensko, nekaj casa ljubljansko….kratka ni mi vsec.
Kaj vi menite?

Jaz je tudi gledati ne morem tako kot ti, že sama reklama za njeno oddajo mi dvigne pritisk.

vidla/slišala sem jo parkrat v medijih (jih ne spremljam). za jo pokozlat. stara, grda, samovšečna, z glasom srake. BRUH. :(((

Za na njivo spomladi……
Res, tudi meni je zoprna. Glas je katastrofa, pa se stara in grda. Ma ne vem. A je za nas Slovence res vse dobro?

Ena coprnica,samovšečna,priskutna. Nimaš je kam umestiti. Ne prebavljam je že od nekdaj.

[sup][/sup]

Meni je res zoprna. Ampak stara pa grda?
Obesi se in ne boš nikoli ne stara, ne grda.

Ne, ona je mlada in lepa…. :-)))))))

Mlakar je pa carica, se same tako imenujejo.

Pozabljene https://www.youtube.com/watch?v=ZD5j09MlWj4&ebc=ANyPxKokeYmLBkEH8kmTZnSHK-h2qam_wyKAfmcgZKh8XFTfiSeM6ZYquwjMIW88X2g2GMBx-P7CQe_Lx-MQsN61fNA34SgzkQ

Tih deževen dan pa malo manj, ker ni zakonsko predpisan
https://www.youtube.com/watch?v=SazUaKs0A0s

Mlakar je pa carica, se same tako imenujejo.

Pozabljene https://www.youtube.com/watch?v=ZD5j09MlWj4&ebc=ANyPxKokeYmLBkEH8kmTZnSHK-h2qam_wyKAfmcgZKh8XFTfiSeM6ZYquwjMIW88X2g2GMBx-P7CQe_Lx-MQsN61fNA34SgzkQ

Tih deževen dan pa malo manj, ker ni zakonsko predpisan
https://www.youtube.com/watch?v=SazUaKs0A0s%5B/quote%5D

že kisa? kaj ima tole veze z zgornjo temo?

vsekakor je carica, ker živi na polno.
Pač ni tip ženske, ki bi najprej tamlade prisilila, da živijo v mansardi, da bi potem bilo edino življenje, ki bi ga imela, kukanje za zaveso, kaj le ti počnejo.

Tudi meni je izjemno zoprna. Že od nekdaj.

Očitno ste tukaj same čudovite, mlade lepotice.
Manca za svoja leta dobro izgleda, pa tudi inteligentna je. Rada jo poslušam, čeprav ima stil življenja, ki je popolnoma drugačen od mojega.
Da pa mi bila zoprna, le zakaj?
Nekateri ste prav proti vsem in proti vsakomur, ki živi drugače od vas, kajne?

“Očitno ste tukaj same čudovite, mlade lepotice”, ki se ne bodo nikoli postarale.

Dodajam moje mnenje;

podpis pod komentar s primerjavo srake. Ja zagotovo sem lepša, na to imam vpliv, na starost pa nimam, kar še ne pomeni, da nekomu ne smem reči, da je star.

Nisem proti vsakemu, Manci pa tudi ne ploskam. Meni je zoprna. Tudi ne poslušam je rada.
Kaj misliš, imam pravico do svojega mnenja?
Pa čisto povprečno inteligentna je. Zato, ker se je mečkala z vsakim, še ne pomeni da je svetovljanka. Pa ni problem, da je starejša, problem je, ker se te ostarele kvazi zvezdnice obnašajo kot mladenke. Če bi uporabila šarm in eleganco zrele ženske, se ne bi ljudje spotikali vanjo. Vendar je za šarm potrebno imeti tisto nekaj. Tega pa Manca, po mojem mnenju, nima.

njej se gladko je….. kaj si zavaljene monklje mislijo o njej.

a noge zna še vedno tako primerno prekrižane držat ☺

Meni je čist cool.
Sam smeji se včasi res mal ‘tečno’.

sova je, sploh ko je nosila tiste velike špegle z vbelimi okvirji

sicer sta mi pa bila včeraj zoprna tudi njena gosta Galunič in Muckova….Muckova tudi strahotno samovšečna in tudi ona je tolkla ljubljanščino. Pa spet se je ugojila in ta kratka frizura ji sploh ne paše.

Ima poseben stil, ki je tudi meni malo zoprn. Je pa 100x bolj nacitana in se zna izrazati kot zvezdana mlakar, ki je res ena kura, ki nima pojma kako se vodi intervju. Kosirjeva je vseeno veliko bolj profi. Me zanima ce bi toliko razpravljali o starosti in lepoti ce bi slo za moske? Seveda ne.

Njen stil, način življenja me nič ne moti. Popolnoma njena izbira. Ne moti me niti njen izgled. Vse je o.k., dokler ne odpre ust. Zoprna mi je grozno.

Kukr kdaj.
Sicer pa zgleda še kar dobor (v resnici meni ni bila nikoli tip ženske, ki bi ji rekla lepotica), se stara, ima dost denarja in ni se pretegnila nikoli, tako, da lahko dober zgleda. Ampak to me niti ne briga. Moti me, ker je tako pametna glede čisto vsega. stvari, ki jih navadna kmetica živi od rojstva, zdaj ona prodaja, kot suho zlato, ki ga lahko dosežejo samo višje razsvetljeni. Njej se je to namreč razjasnilo zdaj, na stara leta.

Meni je čudovita, pametna in srčna. 🙂

Kako že rečemo takimle starim babam? Fu… tožne deve? Kje ima pa sedaj ta mladega ljubimca? Ga nima več, ker jim ne more zrihtat nobenga posla več. So vsi njeni ta stari koritniki že prestari ali pa nimajo več delujočih zvez. Bila je zvezda Old Boysev, bila je zvezda vseh današnjih starcev ( tudi že pokojnih).
Z vsakim je … la. Za položaj, pa za …

Zoprna kot le malokatera in je zato tudi ne gledam.
Zvezdana mi je OK,.

New Report

Close