Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Manjsi clanek

Manjsi clanek

Najraj :-))

a boš na pokalu kej v gradiantu?

Nikol si nism mislu, da bom sm gor kej napisu, pa lej ga zlomka bom! Tolko stvari je bilo že povedanih, tri četrtine vseh ekip je z odnosom zveze(zveza naj bi bila servis klubom in obstaja zaradi in za klube), do klubov nezadovoljnih. Vsi samo piskate in nekaj govorite, nato pa utihnete in s sklonjenimi glavami palčate račune ki vam jih g. POŽEG pošlje. Namesto, da bi se klubi in vodilni teh klubov vsedli skupaj ter skupaj tudi nastopili vpijemo vsak posebej. Dragi moji ljudje v zvezi se nam smejijo pa še prav imajo. Tudi meni bi se smejalo ob tako zelo ubogljivi čredi ovac.

Mislim črevo alias Sotlar teb se je pa čist popolnoma odfukal. Tukaj podpiraš ljudi, ki te v nobenem primeru ne bi povohal če ne bi imel močnega zaledja. Ljudi, ki so te bili pripravljeni za lastni uspeh precej dobro nategnt. No ja očitno ti pa odgovarja imet status največjega naivneža. Cela hokejska slovenija se ti smeji.

:))) ha ha !! Eni smo pa fouš ja :))

čeprav lahko sam ??????,ker pojma nimam kaj si zdele povedu.

Kakšnga zaledja? Pa kaj ti govoriš debil neumn? Kira fovšija si ti ej to človk ne more verjet.

Nimam razloga za fovšijo. Zaledje? V tričetr ekipah ga cenjo in podpirajo. Ob stran so mu stal tako pr Utiku kot Renato in podobni. Mal pa poglej kakšne pol piše o njih. Edini k mu je ušeč je pa Piksi in podobni k bi ga odfukal takoj ko ga ne rabjo.

ej jst lej tlele maš moj mail pa mi povej kar ti na duši leži pa bi rad slišal razne zgodbice.Pa ti bom še jaz svojo verzijo povedal glede Renatota in Utika pa še koga.Morda tebe. Sej lepo in prav da napišeš kaj samo to mi raj povej v faco bom velik bl vesel.Pa čist normalno bom sprejel.Ne boš edini,ki mi je kdaj kaj rekel.Bi bil pa zelo vesel,če bi se mi v mail-u predstavil.Čeprav sem skoraj 100% prepričan kdo si pa bi bil zelo vesel če bi se mi javil.Pa obenem se opravičujem vsem,ki (če) sem jih užalil.Jaz že vem,kdo kaj privošči in kdo ne.Pa glede Piksija je tko. Midva sva pač prjatla bl na živjo-živjo in nč več.Če ma kdo kakršnokoli vprašanje pa brž na plan.

moj mail:
[email protected]

aja ps.
jst ne morš me zjebat na noben način.Prej bom sam sebe zjebu.:)
Če prov mislm kaj hočš nardit pol je to brez veze,raj mi kaj pametnga napiš.

A to si Renatu prodajal tiste drese iz Nemcije?:D

kere drese? če je vprašanje name letel pojma nimam o kerih dresih govoriš?USA?

Vidis, sej ves;)

ja in kaj sem jst prodaju to pa res ne vem. Dej vpraši prosm,ker se mi sanja ne sam vem pa,da si me vidu z unim dresom enkrat v vodicah.

glede Semeta: on je odlicen poslovnez in verjeten v tem sportu vid tud dolocen dobicek. tega pa mu ne bomo zamerl ker poznamo njegove kvalitete in vem da on ve da boljsi hokej k se bo igrov vec bo sponzorjev vec bo dnarja in vec bo za nega. To da se je odlocu pridt nazaj me veseli in komej cakam da se vse skupi zacne!!!!

Po Bad Tolzu se govori, da si po novem ti uvoznik za ameriske drese..:P

ha ha a res? kje so pa mene najdl:).Jst sm sam eden izmed tistih,ki sem ga dobil.Lenko od kod ti te nepopolne informacije?

Iz Intersporta..:>

sole sole je pa ovca jaja,sole sole je pa ovca jaja, ko bo velik (majhen 4ever), bo prasic, ko bo majhen bo prasic!!!!!!!!

:-)))) hahahahahahaha

sole dj se umer mal tle na forumu, pa ne vsega uzet tok resno

a smemo še zvedt kdo je avtor te izverne pesmice?Gledenato,da me sam prjatli kličejo Sole bi se lohk vsaj predstavu, al si tut ti eden izmed tistih,ki mu gredo določene stavri oziroma dejstva v nos?

ps.lepa pesmica 🙂

ah ne no sole, to je blo bl tko ljubkovalno

sicer me pa cist boli k…, kaj se grete

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close