Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Manos limpias

Manos limpias

Kaj se gre ta Sanchez da kolovrati okoli in propagira priznanje neobstoječe Palestine? Je norec? Naj najprej pomete pred svojim pragom:

Še prej pa prizna Katalunijo!

Španski premier Pedro Sánchez je do ponedeljka odpovedal javne obveznosti, da bo razmislil in se odločil, ali bo sploh ostal na čelu vlade. Novico je delil v pismu, ki ga je danes pozno popoldne objavil na družbenem omrežju x, povod za to pa so »napadi brez primere«, ki naj bi jih bila poleg vodje socialistov od desnega pola v zadnjem času deležna tudi njegova žena Begoña Gómez.

Kakor je brati, ga je k tej presenetljivi potezi napeljala odločitev sodišča v Madridu, ki je ta teden začelo predhodno preiskavo o morebitni vpletenosti njegove partnerice v kazniva dejanja prodaje vpliva in korupcije, potem ko je po poročanju nekaterih medijev vložila pritožbo organizacija Manos Limpias (Čiste roke), katere vodja je povezan s skrajno desnico.

Osebno mu pojdi povedat psihopat veseli. Cajt imaš, saj že ponoči noriš po monu , ne le podnevi.

Lepše se izražaj. Zakaj naj bi bil psihopat? Kaj sploh pomeni psihopat?

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 25.04.2024 ob 05:52

Lepše se izražaj. Zakaj naj bi bil psihopat? Kaj sploh pomeni psihopat?

Od kdaj pa ti razumeš lepše izražanje? Opletaš s kurbami, pumpanjem žensk, fafanjem, fukanjem, …

No, to je psihopatija. Ti lahko drugim, drugi tebi pa ne. Psihopat razume pravila tako, kot si sam želi in ne sprejema nobene drugačne razlage.
Se prepoznaš?

Za Socialiste bi bilo dobro ustanoviti ločen “peskovnik”, da se bodo lahko pobijali mes sabo. Npr. II vojno so naredili trije Socialisti (ruski Komunizem, italijanski Fašizem, nemški Nacional-Socializem … vsi trije so nastali iz Sovjetov). Življenja pa so imeli uničena drugi nedolžni ljudje.

In kdo je zdaj Socialist – ruski imperij, špansko-portugalski jožnoameriški imperij, arabski imperij (prvi od vseh), kitajski imperij. Sami imperiji! A zase trdijo, da so anti-imperialistični (?!?). Zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, … laž na laž Socializem …

… ki ni nič drugega kakor nasilniško upiranje sliki imperialistov izpred več kot 100 let (čeprav jih ni več ker se je Evropa sama umaknila iz kolonij), sami zase pa nimajo smisla in tudi nobene pametne vizije kako živeti potem ko bi bilo prevratniškega nasilja konec … kar ne znajo sami narediti bi radi še drugim uničili. In to je vse. Pumpanje nezadovoljstva pri ljudeh, z idiotsko idejo da je možno z uničevanjem narediti svet boljši (norišnice so polne takih). Pod črnino nasilja se vedno potem zaredi mafija … in je treba pač streljati prej ali slej (boljše prej kot slej).

Socialistični imperiji: Ruski imperij je podredil 50 narodov (=krvavo). Južnoameriški imperij je uničil 40.000 plemen (=najbolj krvav od vseh). Arabski imperij je najprej pregnal vse tri originalne religije iz edinega stičišča Afrike in Evro-Azije (edino tam čez se je lahko širila človeška vrsta; eno religijo so uničili in ostali dve razgnali po svetu) in si mnogo kasneje izmislil svoje zlagano “mašilo” saj Mohamed ni bil svetnik ampak ropar (=krvav imperij), Kitajski je bil inspiriran od ruskega in tudi podreja Ujgure in Tibetance iz povsem drugih haplo-skupin (=tudi zlagan krvav imperij, ki svojo navezanost na kapitalistične “desničarje” razlagajo kot zmagoslavje komunizma). Socialisti imajo v glavah 16-19 stoletje, zdaj je pa 21 stoletje. Prej ali slej bodo “desničarji” poskreli za razvoj zaostalih delov sveta, ker “levičarji” tega niso sposobni (še za sebe ne znajo prav definirati kaj so in kaj v resnici hočejo).

Za Pupo Glupo:

 

Od kdaj pa ti razumeš lepše izražanje? Opletaš s kurbami, pumpanjem žensk, fafanjem, fukanjem, …

 

Si fukala? Si! Si fafala? Si! Te je nekdo napumpal? Je!

In ker si to počela neporočena, si kurba.

New Report

Close