Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mariborčanke in moda

Mariborčanke in moda

Drage Mariborčanke, kje kupujete oblačila zase -starost tam okrog 30- ki želite biti še ”mladostne” (no, saj to vsekakor smo), ampak niste več ultra suhe za newyorker…Hvala za sugestije že vnaprej.

Torej: Za crknit. Imam 37 let, polno postavno (ne debela) prsi 80/D in ne dobim NIČ!!!!!!!!!!!!!

Nič sexi, nič elegantnega, vs eje samo za take, ki imajo 40 kg s posteljo vred. Ali pa je dolgočasno, sivo, črno ……

OBUPUJEM! Šivlje pa vse za eno figo. Zgornji deli za prezahtevni za vse, ki jih poznam. Doma imam polno omaro nekih kostimov, ki so 1: pribljižno!

Sicer nisem Mariborčanka, se pa vseeno zapeljem v Emporium – Dorothy Perkins. “Cunje” so mi O.K., cene so mi sploh všeč (niso pretirane), pa tudi kvaliteta mi odgovarja. Sem pa, po nasvetu forumašic, raziskovala še v Zari, pa nisem našla kaj uporabnega.

lp, Tini

Kaj pa H&M? Tam je mislim da oddelek za močnejše, ali se motim?
Pa, pa…

Nočem oblačil za močnejše. Recimo rahlo telirane bluzice, v katere pa mora iti moje oprsje- nemogoče najti. Edino vreče za krompir = ravne
bluze!

Draga “nihče”!
Potem pa ti svetujem eno zares dobro (in ne predrago) šiviljo. Sama sem imela eno zares dobro, a občutno predrago. Zdaj sem našla eno še boljšo in smešno poceni! Za hlače (ne glede kako velike in kakšen model), plačaš 2500 sit, ravno tako za bluzico ali jaknico. Sicer je čez mejo (na Hrvaškem), ampak imam na srečo v Ormožu babico in zato večkrat obiščem to šiviljo (je pa tik za mejo).
Če te zanima, piši!
Lepo se imej in glavo pokonci, se bo že našlo tudi zate kaj lepega!

Hvala, res je malce predalecč. res sem že v fazi, ko pri šivljah ne gledam na ceno, ampak na kvaliteto izdelave. Pa vseeno ne gre. Konfekcija pa sploh ne.
Poglej moje mere: ramena konf št. 40, prsi najmanj 44, pas 42.
pa še mladostna in sexi bi rada bila……….

ma, jaz se odpeljem kar v C&A čez mejo, pa v H&M-u tudi kaj najdem za službo.
Pa v Lipnici je Voegele, imajo v redu bluze št. 42-44, pa večje tudi, mislim da od 36 do 50.

Ja, drugače je pa kriza z raznimi butiki v MB, kjer je največja št. 40.
Pa tudi v Benettonu je št.42 taka, da jo moja anoreksična nečakinja komaj gor navleče 🙂

Ha, ha, tudi meni e zdijo Benettonove številke ultra majhne. Včasih moram kaj probat XL, pa še ne navlečem nase (pa nisem med tistimi, kibi imele veliko preveč kil, je pa res da sem velika). Se mi pa zdi, da zadnje čase B. nima več take kvalitete za tisto ceno pač. Meni se namreč B. oblačila ne zdijo ravno poceni, zato tudi pričakujem malo kvalitete, pa se mi zdi, da je vse nekaj ful občutljivo za prat, pa likat…..

Ja, katastrofa no. Nič novih idej za šoping v Mb…sem zelo razočarana. Do Avstrije bo pa predaleč. Torej ostane le Emporium. Hvala vseeno. Naj se še katera oglasi! Zgoraj vidim, da se menite za kavico opoldan. Jaz priskakljam žal popoldan…imejte se lepo!

New Report

Close