Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek MARIO SPET DOMA

MARIO SPET DOMA

Evo, Mario se začenja. Gledate? Mnenje? Analiza? Mario? Jaz pogledam, če so kakšni zanimivi gosti, Analiza ma večkrat kar dobre fore, tiste igrice se mi zdijo pa kar težke, pa mi ni zanimiv.

Bolje, da je kar doma…ne gledam, meni pač ni všeč ta oddaja. Žal!

ja, saj zato vprašam. res pa je, roko na srce, da je že mal zdrajslan tale mario…. ampak za zeta si ga pa želijo, haha. Žal, zaman, iz te moke pač ne bo kruha :)))

Meni je v tej oddaji všeč bitka talentov in včasih so zanimivi gostje. Mario mi ni simpatičen, Analiza še kar, ostalo mi pa ni všeč (posebej tile, ki letajo po LJ in tisti, ki nekaj tekmujejo za avto, al kaj). Najboljše od vsega pa je to, ker zbirajo denar za kakšno družino, tu pa nimam kaj rečt!

ha ha, kruha ne bo, bo pa mogoče kakšen kifljček…

MOjca ti pa si zakladnica idej !!!

da ja? hi hi

Tebe bi pa jaz imela za sosedo, bi hodila k meni na jutranjo kavico in mi lepšala jutro s svojimi pogruntavščinami. Tako bi v vsak nov dan zakorakala nasmejano :-)))))))))))))

Ajde, pridi! Pod mano je celo prazno stanovanje! bi blo fajn imeti tako sosedo kot si ti, ker imam za sosede same stare ženičke…Še sosedi so prestari za kavico…hi hi

Ponavadi tud jst pogledam,če so kaki uredu gostje……..Analiza je štosna, Mario mi pa ni všeč.
Danes je Saška in malo gledam,ker ona mi je všeč!

Lep večer! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Kdo mislite da bo zmagal v bitki talentov?Jaz bi se ful težko odločila med Anžejem, Omarjem in Anjo! So mi vsi trije dosti, dosti boljši kot kakšni Bepop, BBT, Game over, ……

Ma meni je všeč tista AnaLiza ali kaj je že…Taka spogledljivka… Brez dlake na jeziku… Pa vsakemu se brez problema na kolena vsede, brez rdečice…

Ni kej – pogumna dama

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

všeč mi je bla fora z ježkom in potem tista nipička…navijala sem za anžeja.

Mi gledamo le tiste oddaje, v katerih nastopa tudi Omar, ker vsi navijamo zanj :))
Omar odlicno poje, ima ze kar nekaj samostojnih pesmi. Meni je zelo pri srcu njegov komad Woman. Sicer pa je sproscen, ne narejen, zelo prijeten in vedno zabaven.

Stiskam pesti za Omarja :))))))))

Podn oddaja za podn Slovence……

Tudi jaz sem za Omarja in gledam samo bitko talentov, vse ostalo pa preskočim.

Kdo so podn Slovenci?

Kdo je Mario? A se ga da vsaj približno tolk dober položit kot laminat?.-))))))))

Kdo ima pravico sodit o tem kdo je kaj?

Sorry, XY, nič osebnega ni, poleg tega samo iz časopisa izvem kaj dogaja…

Danes je bilo podn variant tule kar nekaj in niti ne verjamem, da sem vse prebrala.

Ne vem, ne zate, za nas vse: podn je za nekoga lahko tudi piedestal … velja tudi obratno!

Samo moje subjektivno in zelo neobjektivno (v tem trenutku) mnenje.

Brez zamere, prosim!

no, Dove**, to je pa skor tko, kot en znanc zadnjič vpraša: kaj pa je to H &M? pa dva majhna otroka ma… to je pa že skor del splošne izobrazbe, no… :)))))))))

assya (pr teb se mi kar samo zapiše) srček!

Ni bilo zate!

Smešno je, ja!

eh, sm blond, ampak še zmeri ni čist jasno. mamo bučo pred hišo, notr pa svečo, bo odgnal zle duhove… :)))))))))))) Dove** srči

Oddaja je prav prijetna, Mario pa odličen voditelj. Odvisno je tudi, kateri so gosti. Ana Liza si je zaslužila Ježkovo nagrado, Omar je pa car! Odličen je bil še posebno par oddaj nazaj, ko je pel komad od Robbija Williamsa, ki mu je pisan na kožo.

Mojca, se strinjam.

Lp ,Maja

Oddaja sama po sebi se mi ne zdi nič posebnega. Na živce mi gre tista Analiza ker tako trapasto cvili. Misli kako je dobra. Res ne vem, kaj nekateri vidite na njej. Razen blond lasulje?

Ne gledam in mislim, da si slovenski gledalec zasluži kaj boljšega. Vsaj v nedeljo zvečer. Slovenska razvedrilna produkcija je daleč pod nivojem oz. sploh ni omembe vredna, kaj šele gledanja.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Se strinjam. Vse skupaj je za zjokat.

New Report

Close