Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Masažna kad za noge

Masažna kad za noge

A ima kdo tisto masažno kad za noge? Kako se obnese, res pomaga kaj pri cirkulaciji itd.? Mi bi jo nabavili babici, ker ima zelo slabo cirkulacijo nog, pa ne vem, ali je to smiselno oz. ali pomaga ali ne!
Hvala in lp, Maja

Hej!

Imam jo ze nekaj let in jo s pridom uporabljam. Seveda se ravnam po navodilih, se zlasti glede masaze .
Moja ima nastavek, kamor lahko polozim stopalo za pedikuro.
Ima tudi nastavke s scetkami in kamnom za odstranjevanje trde koze.

Sicer z nogami zaenkrat nimam tezav; koliko pomaga ze prizadetim nogam, ne vem. Je pa zelo prijeten obcutek, ko se takole pocrkljas. Ce jo bos kupila, dodaj zraven se kaksno dobro sol za noge…nikakor pa izdelka, ki vodo peni. To je eno izmed opozoril. Nastajajoca pena lahko zaide v notranje dele aparata. Ker je v kontaktu z elektriko, naj bo banjica med delovanjem stran od virov vode.

V navodilih tudi pise,da morajo biti stopala brez vsake ranice.

Za babico bi jo priporocila in naj jo ima nekje pri roki- beri nogi- ne v omari:)

Lep pozdrav Babi

Jaz sem imela v nosečnosti ful krče v nogah. Pa mi je mož to kupil. Sem si vsak večer pripravila tako kuro-lepo sem namakala nogice v tej masaži in je bil prav osvežujoči občutek. Mislim, da bo babici prav prišlo darilo. Škodilo gotovo ne bo!

Joj, hvala obema za nasvete, a zdaj vidim, da najbrž ne bo primerno za babico, ker so njene noge vse prej kot brez ran(ic)! Na goleni ima eno veliko, hudo rano oz. krasto (baje že predgangrenozno stanje!!), ki se že več let noče zacelit (pred leti se je tam vdarila pri sekanju drv), pa tudi na nartih ima kar ranjeno kožo, ker se vse zelo počasi celi, noge pa ima tako otečene, da sploh več ne najde copat zase, kaj šele čevljev! :(( Zgleda, da potem niti ta aparat ne bo zanjo… 🙁

Hej, Maja!

Te ranice, ki se tezko zacelijo, sem poznala pri svoji mami; banjice ji zato nisem kupila; tudi po nasvetu patronazne sestre.

Pocrkljaj jo s kaknim drugim darilcem:) Lep pozdrav Babi

New Report

Close