Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek maščevanje

maščevanje

Nekdo je izkoristil moževo vero v dobre ljudi in ga po domače povedano “nategnil”. Gre seveda za denar. Nikoli še nisem nikomur storila žalega, ko pa pomislim na to situacijo pa me ima, da bi šla najprej do te familije in ženo in tega dedca lastnoročno premlatla, potem pa še poiskala vse nepravilnosti glede njunih firm, izkoriščanja socialne ipd. in vse skupaj prijavila in jim poslala inšpekcijo. Pojma nimam kako to izgleda in kakšen je postopek. Vem, da sem sedaj zelo jezna in ko se bo jeza ohladila verjetno ne bom nič od tega storila, vendar…. Da se najdejo taki pokvarjenci, ki hočejo izkoristit vsakega, ki dela pošteno in potem živijo na njihov račun!!

KAj bi vi naredili? Bi se poskušali maščevati in kako?

minkica se dogaja,v bodoče previdnost,mene so tudi že parkrat nategnil,zdej sem pa cel satan:)
maščevanje pa ne zaleže,takih nikoli ne izuči,ker vejo nekaj,denarja zmanjka,naivnežev nikoli
drži se

Bi sigurno prijavila. Predvsem iz maščevanja, pa tudi zato, da bi se naslednjič taka izkoriščevalska gnida zamislila, preden bi izkoristila še koga.

nova
Uredništvo priporoča

Prijavi. Tebi bo vsaj do neke mere odleglo, pa tudi koristno delo boš naredila, čeprav se takšni tiči običajno vedno znajdejo in kot pravi Monika, naivnežev nikoli ne zmanjka. Mu boš pa tudi ti vsaj malo zagrenila
življenje. Seveda pa bo največja korist, če iz tega potegneš izkušnjo za naprej (oz. tvoj mož). Tudi sama sem bila čisto iz sebe, ko so me prvič nategnili. Kasneje sem bila še hvaležna, da sem se za dokaj majhen denar naučila, da se denarja ne posoja in sem se izognila veliki nateganciji, v katero bi drugače (brez predhodne izkušnje) prav gotovo padla.

in na kak način so ga okrog prinesli? ziher so mu obljubljali hiter zaslužek brez vsakega truda. pohlepni naivni ljudje so vrsta, ki jih je najlažje okrog prinest.

New Report

Close