Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Maske, ki jih zdaj dobimo je naročila prejšnja vlada

Maske, ki jih zdaj dobimo je naročila prejšnja vlada

Pa saj ne mislite, da je naročilo in dobava iz Kitajske mozna v teh dneh. Jasno, da se bo Janša hvalil, da je vse on zrihtal.

Komik ni nič naročil imeli so kup ponudb, naročili NIČ !
Danes prihaja prva večja pošiljka zaščitne opreme
Ko je vlada Janeza Janša pričela z mandatom se je soočila z žalostno realnostjo. Skladišča so bila namreč prazna, saj je vlada Marjana Šarca, kar 1,2 milijona mask podarila Kitajski. Poslanka Jelka Godec je kritično zapisala, da se prejšnja vlada ni zmenila za ponudbe za respiratorje in maske ter pri tem opozicijo obtoževala politikantstva. Pri tem se je zahvalila naporom vseh, ki so poskrbeli za to, da smo uspeli naročiti več milijonov mask. Z današnjim dnem bo država prejela prvo večjo pošiljko zaščitne opreme, in sicer milijon in pol kirurških mask tipa dva.

pa dajte nehajte že tega komika gor vlečt, slabo mi ratuje ob njegovi omembi !

NE LAŽI!

Prejšnja vlada ni NIČ naročila razen zalog hrane in mask zase in za svojo žlahto.

Dajte počakat do poletja. Potem levičarji prevzamemo oblast. Bom na vaši strani in bomo skupaj sabotirali. Do takrat pa DEJMO MOLČAT!

Ljudmila Novakova, če imate še kaj vpliva na bivšega kolega Tonina, dejte ga strest iz hlač, lepo prosim! Glihkar bo klon JJ, nad katerim je samo še bog.

Vi, tamle zgoraj, s te si prebrali dokument, tenutno na zurnal 24 , kkdaj že in kdo je narocil material? Konec ferbruaraj,Prejsnjemu in zdajsnjemu ministru, ki ga pa seveda ne bo nobeden skur..l, ker je “naš”, a ne hinavci.?
Zdaj, ko je crno na belem, kaj boste pa zdaj, se naprej zavajali, kot so tonin, janša in gantar, ki niso nobene priloznosti zamudili, da na vlado sarca zgrinjajo krivdo?!

Sam prašam, od kod pa bo prišla ta zaščiitna oprema? Ker npr Nemčija še vedno blokira dobavo Avstriji. Živela eu solidarnost.


Gnoj si in gnoj ostaneš! Smrdiš!
27.2.2020
“Minister je povedal tudi, da je podpisal pogodbo za naročilo dveh milijonov zaščitnih mask – milijon kirurških troslojnih mask in milijon mask tipa FPP3. “To blago pričakujemo v Sloveniji v najkrajšem možnem času,” je povedal Šabeder in dodal, da se bodo pristojni jutri dogovorili tudi za naročilo preostale zaščitne opreme, ki je potrebna v državi. “Skupno govorimo o naročilu v vrednosti 12 milijonov evrov,” je pojasnil Šabeder.”

HEJ NE LAŽI SE!!!

Šarec je komik 🤣🤣🤣 kolko mask je te naročil? 2 miljona? 🤮🤮 kaj si nor kaki komik je to

Pa še to le nadomestitev praznih zalog. Zalog nikjer.
Torej bomo rabili tiste iz rezerv?

Rezerv torej ne bo? Bomo brez?
Ja, nujno v lastno proizvodnjo vsega, nujno. Od hrane do vsega ostalega.

V Tržiču in povsod po Gorenjski stojijo prazne hale izropanih in lažno prihvatanih, beri olastninjenih tekstilnih fabrik. Naj gredo v pogon!
Te fabrike nazaj med ljudi!
Cel svet potrebuje zaščitne idr izdelke, ne le mi in Evropa!
Vlada, dajmo.

Ravno danes popoldan povedano v “news” : Aleksander čeferin poklical frenda Jack-a Ma, lastnika Alibabe, ta mu je zrihtal 300.000 mask, dostava v Belgijo, vlada pa mora poskrbet, da pridejo še v Slovenijo
https://siol.net/sportal/nogomet/aleksander-ceferin-uefa-zascitne-maske-521191

New Report

Close