Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek mastni lasje

mastni lasje

Kaj po vaših izkušnjah najbolj pomaga?

TRajna in beljenje :)))) Pa meni morska voda in sonce – poleti se potrudim, da si vsak dan (namensko) ne sperem las, ko pridem iz morja – poskusim zdržat ene tri dni:).

Ja, vem, vse najbolj nezdrave kombinacije, a meni je vse to pomagalo. In mi še. Res pa je, da imam sedaj že nekaj let čisto kratke lase in imam tudi manj problema, ko je treba umit. Z dolgimi pa je večji problem …

V zadnjo vodo za izpiranje stisni eno limono.

Mastne lase je treba umivati z čimanj šampona in dobro spirati. Meni pomaga tudi, če si jih ko si jih umijem našpricam z EHO-tom, potem uspem kakšen dan podaljšati.

Tudi jaz imam probleme z mastnimi lasmi

Moram prati na 3 dni (včasih tudi 2 dni) in zadnje čase ugotavljam, da je to kar tečno …………..

Koliko pa ve zdržite?

ENAKO!!! Meni mogoče malenkost pomaga, da v kakšnem obdobju kakšen dan več hodim naokrog z neopranimi. Sicer pa si jih moram kar lepo oprat, tudi frizer pravi, da ni take frke, če imaš tak šampon, ki paše lasem. Meni paše Schauma – energy (al nekaj takega). Pa tudi če imam malo daljše, je slabše.

Jaz imam precej dolge in hitro mastne lase (pranje na 2 dni). Trenutno uporabljam Loreal El vital citrus.cr(ker se cenim, seveda :)))))))))))))). Drugace se mi pa lasisce cez nekaj casa sampona “navadi” in moram iskati drugega. Barvanje nic kaj ne pomaga, vsaj pri meni ne.

Ja pri meni se tut lasišče navad šampona, kriza.lp

Če ne bi imela beljenih, bi se morala prati vsak dan, ker imam tako mastno kožo. Imam pa na srečo tako močne lase, da mi nič ne škodi.

Zoprno je, zelo. To vemo samo tisti, ki imamo probleme s tem.

New Report

Close