Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek maya maya – kaksna kvaliteta?

maya maya – kaksna kvaliteta?

Ali ima morda katera kaksen kos oblacila od firme MAYA MAYA?
Zanima me, kako se obnese, kaksna je kvaliteta, ste zadovoljne, priporocate nakup?

Gledala sem namrec eno odlozeno vetrovko, jakno (mislim, da ima oznako Climate Comfort). Redna cena je bila 89.000, zdaj je znizana na malo vec kot 40.000 SIT. Ker je to se vedno kar veliko denarja, se malo razmisljam, iscem informacije.

Ce mi morda katera lahko kaj pomaga z izkusnjami, bom zelo vesela.

A

Ena najboljših znamk in zelo zelo kvalitetna oblačila.
LP A:

Pozdravljena!

Pred kakšnimi tremi leti sem kar nekaj kosov kupila pri Maya Maya. Bili so mi všeč, čeprav ne poceni. Vendar, če zdaj pogledam nazaj, ti nakupi niso bili tako super. Hlače, ki so mi poleti skoraj prirasle na rit, so se sicer imenitno obnesle. Ne morem ravno reči, da so še vedno kot nove, vendar so še vedno nosljive. Njihova jopa (ki sem jo, mimogrede, morala celo zamenjati), pa danes izgleda precej klavrno, saj je lisasta in zmuckana. Prav tako možev pulover. No, t-shirti pa so se tudi obnesli.

To so zgolj moje izkušnje, zaradi katerih sem pri Maya Maya precej previdna in ne skočim na vsako ugodno ponudbo. Morda pa dobiš tudi kakšen odgovor, da zdaj pa je vse ok in kvalitetno (jaz navsezadnje že nekaj let nisem kupovala pri njih).

Lep pozdrav,

Urša

Jaz sem z Mayo mayo zadovoljna. Vse stvari, kar sem jih imela doslej so kvalitetne (jakna, flis, puli). Je pa odvisno, za kaj boš jakno rabila. Jaz svojo uporabljam za smučanje, deževno in snežno vreme, za hojo v hribe (tudi kot vetrovko ali oblačilo za dež) in mi doslej (5 let) še ni premočila. Je sicer starejši model in ni bila tako draga kot ta, ki jo gledaš, ampak mislim, da je material kvečjemu boljši kot pri moji.

LP

Jok, jok, jok, ni vedno tako.
Jaz sem poleti kupila lahko jaknico, pa se mi je ob pasku, ki zatiska rokav odšila, kupili šotor za 3 osebe, pa je bila lastika, ki drži za klin odšita. Torej, približno kot povsod, Nike, Adidas, ……

Pozdrav.

jaz sem z vsem njihovi izdelki( flis, smučarsko perilo, kratke hlače in majce, pohodne hlače) zelo zadovoljna in jih toplo priporočam.
boš pa povsod, rpi vsaki firmi našla ljudji, ki jo hvalijo in kritizirajo

Hvala vsem za odgovore.

Jaz bom verjetno tisto jakno kar kupila. Pa poskusimo in bomo videli. Sem se malo po internetni strani gledala in so me prepricali.

Žiža me je spraševala za kaj bom rabila jakno. Smučanje (ne ravno pogosto, ker bolj tečemo na smučeh in tam je ne rabim), pa običajne družinske zadeve – sankanje, kepanje, sprehodi, kakšen izlet v hribe, skratka za zimske radosti ipd.

Muri – sem prebrala na listu (pa tudi na njihovi internetni strani:www.mayamaya.net):
“Storimo vse da vam pomagamo vzdrževati izdelke v času njihove življenske dobe. Brezplačno popravimo vse poškodbe.Zagotavljamo 5 let brezskrbne uporabe – prosimo upoštevajte navodila in vzdržujte izdelke pravilno.”
Torej jaz bi na tvojem mestu nesla nazaj, da ti popravijo-kakor razumem gre bolj za malenkosti. Ce so dobra firma, bodo to z veseljem storili!! Ker imam ravno odprto njihovo internetno stran ti posljem se podatke. Poskusi!

Naslov:
ITU d.o.o.
Brnčičeva 13
1000 Ljubljana

Brezplačen klic na 080-11 66

Se enkrat hvala vsem in lep pozdrav, jaz pa vam cez 5 let javim kako se je (bo) obnesla moja nova jaknica:))

A

Še jaz: mož nosi njihovo goretex jakno 10. sezono, jaz peto. Oba zelo zadovoljna.
LP!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Jaz nosim njihovo vetrovko že 7 let, pa se ji nič ne pozna starost. Kaj drugega nimam, ker so mi predragi.

Sestri pa vsako leto kupita po nekaj kosov in sta obe nadzadovoljni. Do sedaj še nobene reklamacije.

New Report

Close