Najdi forum

meja!

baje sta vidve z analino skupaj nabirali darilca za forumskega božička. Mi lahko poveš, ali je tista glasbena igračka, ki je v paketku za tamale, kaj podobna tistemu klavirčku, ki se ga da kupit v intersparu?

Božiček bo tudi pri dedkih in babicah, pa ne bi rada, da ima dve enaki zadevi.
Ja pa še nekaj: ali je spar in interspar ista zadeva? jaz sem bolj s kmetov pa ne vem…;)

Ne vem katero glasbeno igračko misliš. Dali sva dve glasbenega konjička in
ksilofon. Mislim, da Interspar nima odprte šifre za ta dva izdelka , nisem pa sigurna. Bi jih morala videt. Jutri grem v Interšpar pa ti lahko točno povem ali imajo prav takšnega.
Interspar pa spar pa sta isto podjetje, le da spar ne drzi toliko razlicne robe kot interspar. Tudi kar zadeva akcij niso vedno isti izdelki na obeh koncih v istem času v akciji.
lp

ja gre za ksilofon, si pa tudi ne predstavljam, kako to izleda. Predvidevam le, da v redu, ker ima analina nos za te reči. no, če boš šla, poglej in povej, bom vesela. lp

Sem pogledala in v intersparu imajo tudi tak ksilofon ja kot bo v paketkih,
imajo pa še ene drugačne, ki so v akciji

Obstajata tako Spar kot Interspar. Interspar je večji, bolj raznoliko založen predvsem tudi z oblačili, tehniko, posodo. Spari so načeloma manjši, v nekaterih dobiš tudi nekaj od zgoraj naštetega, vendar je izbire manj. Prospekte pošiljajo oboji, tako da je treba bit previden, preden se zapodiš po kakšno stvar. Jaz sem ravno ta teden besno iskala smučarske hlače za otroka v Intersparu in so me debelo gledali.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

New Report

Close