Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mene zanima za mobilno hišico

Mene zanima za mobilno hišico

Me zanima,če bi šel kdo z mano v nakup mobilne hišice, trenutno informacije nimam. Mislim da daš 20% pologa in pol 7 let po 350 funtov na mesec. 25000 funtov stane ta mobilna hišica na zelo lepem kraju. 20% od 25000 funtov je 5000 funtov vsak da pol. Če kdo želi? Več zasebno.

Kje? Na Islandiji?

Zemljišče? Nakup/najem?

Kadarkoli pridem na forum ti utrujaš z nekimi hiškami. Pa misliš, da so ljudje res tako naivni, da se odločajo kar na horuk za neke nakupe pa še v španoviji.

Zemljišče v najem,mobilna hišica je letnik 2017 opremljena v Manchesteru. Se da dobiti ceneje ampak želim biti blizu hiše v Liverpool, to je bolj za oddih . Lahko smo 4 lastniki vsak da 1250 funtov in pol na mesec 7 let dobil podatke po 78 funtov na osebo na mesec 7 let. To je zelo malo. Sam bi koristil dlje časa. Jaz imam možnost jo vzeti ampak bi delil stroške na 2 osebi ali 4 osebe.

Men se ne mudi, lahko čakam eno leto. Pol bom pa jo vzel na kredit sam , če ne bom nobenega najdel. Prednosti so se službo si lahko poiščete gor in stroški če smo 4 osebe so zelo majhni le 150 funtov na mesec po 7 letih pa manj za kredit. Men se ne mudi. Plača pa minimalna 1586 funtov neto. Skratka eden ali 3 osebe imate priložnost. Po želji se mi ne mudi nikamor. Seveda se lahko pride tisti ki je resen k meni v Liverpool se dogovoriti. Brezplačno je lahko v času ko se bo kupilo pri nas. Imam tudi na vrtu mobilno hišico za prespati je uredi. Skratka možnost še pa še. Je treba vlagati denar. 1250 funtov takoj in pol mesec kredit 78 in vzdrževanje elektrika plin voda 75 funtov približno na mesec. Službo pa brez problemov dobiti osebe ki želijo delati.

A je človek lahko večji od 170?

Seveda tudi na verandi kadi, lahko .Imam samo sobo majhno, ki je zdaj pisarna. Prvi 3 ki bojo resni in pojo dali za polog ali sam ena oseba. Povem po resnici lahko boste oddajali ker je turistično naselje in je dovoljeno oddaja lahko tedensko ali mesečno ali letno. Skratka vložek je maxs 2500 funtov ali minimalna 1250 odvisno koliko nas gre v nakup. Je lepo zelo.

New Report

Close