Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Meni se pa ne da

Meni se pa ne da

Kaj pa naj jaz rečem, spodaj nekdo sprašuje, kolikokrat pa mi, pa moram rečt, da je prav tužno, če bi povedala podatek… Meni se po dveh otrocih sploh ne da in nimam nobene želje, a je tudi res, da kadar mož začne, je potem tudi meni fajn. Tudi njega otroci in služba do večera dobro zdelajo in pa še en otrok spi med nama….. Ne vem, če so spodnji podatki točni, ali res ljudje seksajo po večkrat na teden, jaz namreč ne poznam nobenega takega para, ki bi tako pogosto…. res da imamo vsi male otroke, pa vseeno…

Kaj sem mogoče frigidna?

Prepričan sem, da nisi frigidna.

Hehehe, zanima me, kakšne številke bi bile, ča bi Rop uvedel davek na sex.

Še posebej, če bi uvedel davek na orgazme.

Upam, da tega ne bere kdo iz davkarije

Tudi midva imava malega otroka, ki spi v najini postelji. Sploh se ne spomnim kdaj sva nazadnje seksala v spalnici. Vedno se najde kakšen prostor, pa še bolj zanimivo je kot v postelji. Pri meni je tako, da jemljen sex kot sprostitev po napornem dnevu, ko mali končno zaspi ali je to čez dan ali pa ponoči, ali pa če gre na obisk k stari mami.
Poskusita kdaj dati otroke v varstvo vidva pa si vzamita dopust in imejta dan samo za sebe. Boš videla takoj boš imela več energije!

Frigidna, mislim da si lenoba, ali pa brez fantazije!

Oh, KIR, zdaj sem se pa kar zagrela, ko sem te prebrala… Ful spodbudno, res.

Dokler vaju bo vse tako okupiralo, bo tako, to je itak davek vseh, ki imamo otroke, vsi gremo čez to, ko pa otroci postanejo malo bolj samostojni je bolje, res pa je , da je veliko odvisno od organizacije, zelje…
Saj so babice, saj se da zment vse, samo ce zelis, seveda pa po ne more nihce zvecer od tebe pricakovati, po celodnevnem norenju, da bos vsa cila in oh in sploh, tu je napaka, zakaj ravno zvecer crkljanje in seks, zakaj ne takrat ko ti paše in ko si se vsa cila in voljna.Če bi jaz mogla cakat do vecera, da bo kakor eni pravjo vse zaspalo in varno, ti lahko iskreno recem, da bi potem tudi jaz seksala le 1-2x na mesec.Kajti zvecer samo se padem v postlo.

hm… najprej je treba vedet, da se tu gor zbira posebna vrsta ljudi, ki ji je ta stvar zelo pomembna in zato tukajšnji odgovori odstopajo od povprečja…

slo povprečje med zakonskimi pari naj bi bilo nekje 2x na teden in roko na srce, tudi pri vseh naših kolegih ga komaj dosegajo… Tudi to je res, da če gledam okrog sebe pare iz naše družbe, so vsi bolj kot ne zavrti… se mi vsaj zdi….

… je pa dejstvo, da mene taka zavrta družba vse manj zanima, pa bom moral razmislit, da jo zamenjam :-)))))

Ne frigidna, lena!

frigidna kaj sploh beres take, ki ne vedo kaj bi pisali ne jemlji si to k srcu, ko dobro sama ves da nisi frigidna madona poglej otroke okol sebe;)…
Si le v takem casu, ko ti do tega ni, vsi gremo čez to, verjemi in vsi to prezvimo…res pa je, da ce te nekdo pocarta ti kmalu zapaše..delaj na temu.

ja, ampak meni se zdi, da tebi seks sam po sebi ful pomeni in ti je sprostitev, frigidni pa nujno zlo…

kot si napisala, če se ti ljubi, je stvar zelo lahko izvedljiva skoraj kjerkoli in skoraj kadarkoli;

frigidna:

…če se ti ne ljubi, potem pač seksa ni, ker smo utrujeni od službe, otrok…. bi rekel, da je to bolj izgovor; ne rečem, izjemoma je vsak lahko neverjetno utrujen in ne more, ampak če se pa to kar ponavlja….

Če mene vprašaš, je čisto enostavno… pohotne prasičke bodo fu*ale, četudi bodo utrujene, ker jim seks ogromno pomeni. Tiste, ki jim ne, pač imajo malo manj pestro spolno življenje.

V osnovi je pa tako… če tudi tvojemu tako ustreza, si ni za belit glave s tem, koliko, kdaj in kje seksata…

… če pa je on zaradi tega prikrajšan, je pa problem…

to je to… kar sem pisal zgoraj… če ti te stvari ful pomenijo, se znajdeš…

… če ti ne, potem imaš pač malo manj zanimivo spolno življenje, ker si utrujen(a)

:-))))

eh eh… ji pač to ne pomeni toliko, kaj čmo, smo pač različni…

Preberi si v priročnikih kaj je frigidnost! Večkrat boš, ko bodo otroci v svojih posteljah, ko bodo bolj samostojni, ko se ne bodo zadrževali več toliko časa doma.

Kar se pa tiče povprečja trikrat na teden je pa tako, da sem enkrat slišal , da nas je 3/4 slovencev nepismenih ker ne znamo izpolnjevati uradnih obrazcev, pa da imamo cca. 200.000 prostitutk itd. itd. itd. Tisto, kar ti slišiš in vidiš okrog sebe bo kar držalo! Uradno statistiko se ti pa splača preskočiti.

tamara imas ze kaj otrok, si porocena, imas moza , obveznosti, vse leti na kup, otroci jokajo, moz zeli svoje, na kupe posode, gore perila, vse to cel dan, bi ti zvecer bla pol za en ornk seks..pokaz mi jo zensko, ki bi bila, je ni, al pa je in to tak seks na en dva tri, hvala lepa, ga rajs nimam.
Zato se je treba organizirat, zelet in vse se ustima, al pa si dragi najde to drugje slej ko prej, zalostno a resnicno!

ni frigidnih zensk,so le frigidne zveze

poskusita kdaj prej iz službe oditi …., saj vseeno navadno ni veliko časa, nekaj ga pa je. in kar je bistveno – ni zvečer.

lp

Če se gore posode in kupi perila razdelijo pol ni tako hudo…al mate vse tiste dedce ki jih je treba pedenat …

u čveka, s tem se pa hudo strinjam. zelo je pomembno, da ne postane nekako samo po sebi umevno, da je treba sexat zvečer. sex je ponavadi veliko bolj intenziven, če ga ne odlašaš na večer, ko si res že ena sama cota. podnevi, ko je svetlo, ko telo še funkcionira, ko se ne pripravlja že po naravi na počitek… takrat je treba. si najdeš nekako čas (med pavzo za kosilo :)))) ) zakaj pa misite, da strokovnjaki vedno znova navajajo določene ure, ko so možgani najbolj aktivni in telo najbolj pripravljeno na fizični “napor”? to definitivno ni zvečer. uh, jaz pa zdej v pisarni. ja včasih se res ne da, kadar ti zapaše 🙂

Moje mnenje je da bi morali to besedo izbrisati iz slovstva – so le ženske, ki jim sex pomeni in ženske katerim ne pomeni nič – to je tako kot nekdo ima rad čokolado drug pa ne … zato si ne jemlji k srcu določene “odgovore”, ker pa je vse to odvisno od tisoč stvari, se dogaja, da pride do takšnih občutkov kot jih imaš ti – vse to vzemi kot naprimer masažo v lepotnem salonu, težko se je odpraviti tja, a ko prideš uživaš in to je najpomembnejše – da takrat uživaš !
Sama teh problemov nimam, saj sva z možem v tistih vodah da sexava skoraj vsak dan pa bi še kdaj vmes če bi šlo !!

ja… ta tvoja teorija mi je všeč…. enim je, drugim ni… eni ga pijemo, drugi so abstinenti, eni jejo čokolado, drugi majo raje kokice…

ni blema, če sta oba na isti valovni dolžini, sicer…

On bi zjutraj, ko pri meni še vse spi, jaz bi čez dan, ko sva v službi in je forca, zvečer bi, pa dragi zasmrči. Pol pa ko končno je, je čist fajn, sam bi morali večkrat na teden, pa konstanto tolčemo v statistično povprečje. A ima kdo recept, kako pridet na isto valovno?

….so samo nesposobni moški 😉

To je večkrat slišana oslarija.

Vsak je za svoj užitek odgovoren sam.:))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz se zadnjega sexa v spalnici ne spominjam več, tam v svoji postelji spi dete ki bi ga v veliki večini primerov zbudila ravno ko bi si tega najmanj želela.

Na srečo so ostali prostori kar dobro založeni z raznimi stoli, kavči mizami in celo tlemi. Se da prav fino živet.

Frigidna, sploh ne vem, kje je problem. Če se ti ne da, pač ne seksaš. Ne vem zakaj bi, če si zmatrana… a zato ker vsi ostali to počnejo pogosteje, in velja to za vredu? Če tebi in možu odgovarja 1x na ne vem koliko cajta, potem je ok. Problem bo, ko boš ti hotla, mož pa ne, ali obratno.
Midva ne seksava po cel mesec, pol pa več dni zapored, da me že tamala boli. Tko nama pač odgovarja.
Kako smo si različni…

New Report

Close