Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menjava mobilnega operaterja na račun nižje cene?

Menjava mobilnega operaterja na račun nižje cene?

Jaz sem menjal. Dobil več, za manj denarja. Pa tehnično bi naj bilo zdaj slabše, a v resnici ne opazim razlike.

Jaz je očitno na Bobu nisem imela, pa nisem niti vedela. 🙂 Ampak baje samo, če si zaseden, drugače normalno, da pokaže.
[/quote]
[/quote]

No, jaz na morju naceloma ugasam telefon, imam pa nekaj prijateljev, ki so obcasno na podrocjih, kjer ni signala … in informacija o zgresenem klicu pride hudo prav.

Da si ne boš kaj naredila. 🙂 Če daješ direktorju, tako povej, sicer pa so cene za fizične uporabnike fiksne in javno dostopne. Operaterji ne poznajo programov zvestobe, saj niso spar :))). Kaj vse si boš še izmislila.
[/quote]

Ti k se ne znaš zmeniti in rajši skačeš od enega do drugega za par centov.
Vse kar še povem, še enkrat je to, da imam na vsaki položnici pripisan popust. Kako in kaj, pa itak ne povem, kar znajdite se po svoje, saj ste pametne mone. 😉
[/quote]

Net vse prenese, tudi totalno nakladanje.

Če že menjaš operaterja, ga zamenjaj za to, da dobiš isto storitev in ne nekaj manj. Ne splača se ti it na nek paket in pol ne imeti sms-a ob zgrešenem klicu, isto velja za dodatno plačevanje mms-ov. Jaz takih kompromisov ne delam, pa vseeno ne plačujem velik.

Saj imaš rdečo slušalko, za zgrešeni klic.

Ne slediš temi? Govorimo o tem, ko te nekdo kliče v času nedosegljivosti.

Jaz uporabljam hot. Je čist vroč. 20 gb podatkov, hitrost dovolj velika za gledanje Thompsona na youtube.
Nikoli ne izklopim telefona, tudi če ga pustim doma, ga dam samo na neslišno, pa naj zvoni če more.

Tebi je obvestilo o zgrešenem klicu nepomembno. Meni, ki imam firmo pa ni. Če se ne javim oz hitro odzovem, bo šla stranka drugam. Tako, da ne le za plašnicami gledati, dečva.

In zakaj potem sploh izklopiš telefon? Pusti ga, da zvoni. Nikogar ne bo, ki bi težil.

Jaz tud to prvič slišim.

Tebi je obvestilo o zgrešenem klicu nepomembno. Meni, ki imam firmo pa ni. Če se ne javim oz hitro odzovem, bo šla stranka drugam. Tako, da ne le za plašnicami gledati, dečva.
[/quote]

Ja in? Menda boš kot poslovna ženska znala poskrbeti zase?

Jaz bi tudi menjala. Po prevzemu A1 se mi je račun kar zvišal za 4 eure pa sploh ne vem zakaj, niti se ne mislim poglabljat. Zanima me hofer, je v redu? Rabim pa klice, sms, kakšen mms, pa vsaj 1G podatkov.

Pri Hot-u mms-e doplačaš…

Gre tudi za to, da v nekaterih stavbah v kleteh pač ni signala.

a kar zvišal se je? pa ne da se ti poglabljat? tebe bo nategnil vsak operater…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

a kar zvišal se je? pa ne da se ti poglabljat? tebe bo nategnil vsak operater…
[/quote]
Ja, imela sem račun pri Simobilu18, 19 eur, ko je A1 prevzel pa kar naenkrat 22. Obvestila nisem prejela nobenega, kakšne posebne vezave nisem imela, če jih kaj vprašam bojo že kaj navedli,…Grem drugam, saj nisem priklenjena na njih. Pri hofru bi plačevala MMS posebej, ampak pošljem 2 ali 3 na mesec – do 22eur mi še ostane, če vzamem paket za 10 eur. Ali so še kakšni hakelci?

ne vem zakaj eni mislite, da vas bo operater ekstra obveščal o nekih spremembah? Zte najavijo javno in če ste prebukovi da bi si ogledali strani operaterjev kjer so navedena vsa obvestila in novosti ste si pa krivi sami.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ne vem zakaj operater misli da se bom sama zanimala za spremembe? Bi se – če ne bi bilo konkurence. In naj brskam od kje 3 eur razlike, če grem lahko k sosedu za to kar rabim za pol cene? Pri simobilu sem bila več kot 10 let, do sedaj vse štimalo (no razen enkrat), sedaj je očitno prišel čas da greva narazen.

Ne vem zakaj operater misli da se bom sama zanimala za spremembe? Bi se – če ne bi bilo konkurence. In naj brskam od kje 3 eur razlike, če grem lahko k sosedu za to kar rabim za pol cene? Pri simobilu sem bila več kot 10 let, do sedaj vse štimalo (no razen enkrat), sedaj je očitno prišel čas da greva narazen.
[/quote]

kot sem že omenil, tebe bo nategnil vsak operater, če pa misliš da boš pri katerem vzpodbudila toliko zanimanja da te bo ekstra obveščal si se pa zmotila… drobni tisk v pogodbi ti je pa očitno tudi španska vas. ta bukovim vam pač ni pomoči.

[/quote]

kot sem že omenil, tebe bo nategnil vsak operater, če pa misliš da boš pri katerem vzpodbudila toliko zanimanja da te bo ekstra obveščal si se pa zmotila… drobni tisk v pogodbi ti je pa očitno tudi španska vas. ta bukovim vam pač ni pomoči.
[/quote]
Bom že najdla enga poštenga 😉 Če ne pa: “next!”

[/quote]
Bom že najdla enga poštenga 😉 Če ne pa: “next!”
[/quote]

kaj pa ko jih bo zmanjkalo? ali ko ti bodo zaradi menjave zasolili ceno? niso operaterji po župci priplavali tako kot ti…

New Report

Close