Menjava mobilnega operaterja na račun nižje cene?
Da si ne boš kaj naredila. Če daješ direktorju, tako povej, sicer pa so cene za fizične uporabnike fiksne in javno dostopne. Operaterji ne poznajo programov zvestobe, saj niso spar :))). Kaj vse si boš še izmislila.
[/quote]
Ti k se ne znaš zmeniti in rajši skačeš od enega do drugega za par centov.
Vse kar še povem, še enkrat je to, da imam na vsaki položnici pripisan popust. Kako in kaj, pa itak ne povem, kar znajdite se po svoje, saj ste pametne mone.
[/quote]
Net vse prenese, tudi totalno nakladanje.
a kar zvišal se je? pa ne da se ti poglabljat? tebe bo nategnil vsak operater…
[/quote]
Ja, imela sem račun pri Simobilu18, 19 eur, ko je A1 prevzel pa kar naenkrat 22. Obvestila nisem prejela nobenega, kakšne posebne vezave nisem imela, če jih kaj vprašam bojo že kaj navedli,…Grem drugam, saj nisem priklenjena na njih. Pri hofru bi plačevala MMS posebej, ampak pošljem 2 ali 3 na mesec – do 22eur mi še ostane, če vzamem paket za 10 eur. Ali so še kakšni hakelci?
ne vem zakaj eni mislite, da vas bo operater ekstra obveščal o nekih spremembah? Zte najavijo javno in če ste prebukovi da bi si ogledali strani operaterjev kjer so navedena vsa obvestila in novosti ste si pa krivi sami.
Ne vem zakaj operater misli da se bom sama zanimala za spremembe? Bi se – če ne bi bilo konkurence. In naj brskam od kje 3 eur razlike, če grem lahko k sosedu za to kar rabim za pol cene? Pri simobilu sem bila več kot 10 let, do sedaj vse štimalo (no razen enkrat), sedaj je očitno prišel čas da greva narazen.
Ne vem zakaj operater misli da se bom sama zanimala za spremembe? Bi se – če ne bi bilo konkurence. In naj brskam od kje 3 eur razlike, če grem lahko k sosedu za to kar rabim za pol cene? Pri simobilu sem bila več kot 10 let, do sedaj vse štimalo (no razen enkrat), sedaj je očitno prišel čas da greva narazen.
[/quote]
kot sem že omenil, tebe bo nategnil vsak operater, če pa misliš da boš pri katerem vzpodbudila toliko zanimanja da te bo ekstra obveščal si se pa zmotila… drobni tisk v pogodbi ti je pa očitno tudi španska vas. ta bukovim vam pač ni pomoči.
[/quote]
kot sem že omenil, tebe bo nategnil vsak operater, če pa misliš da boš pri katerem vzpodbudila toliko zanimanja da te bo ekstra obveščal si se pa zmotila… drobni tisk v pogodbi ti je pa očitno tudi španska vas. ta bukovim vam pač ni pomoči.
[/quote]
Bom že najdla enga poštenga Če ne pa: “next!”
[/quote]
Bom že najdla enga poštenga Če ne pa: “next!”
[/quote]
kaj pa ko jih bo zmanjkalo? ali ko ti bodo zaradi menjave zasolili ceno? niso operaterji po župci priplavali tako kot ti…