Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Menjava vrtca med letom

Menjava vrtca med letom

Prosim vas za vaše izkušnje pri presavljanju otroka iz enega vrtca v drugega. Sin je star slabi 2 leti in sem v dvomih glede tega…

Za vaše odgovore se vam vnaprej lepo zahvaljujem

Mi smo menjali vrtec lansko leto decembra. Takrat sta bila našedva stara dve leti in devet mesecev in leto in deset mesecev. Oba sta se enkratno vklopila v nov sistem in druge otroke. Je pa res, da je potem čez kakšne pol meseca prišlo za starejšim. Se je uprl odhodu v vrtec, pa pravzaprav še danes nevem zakaj točno, saj se ni dogajalo nič posebnega. Ko so bili mimo novoletni prazniki je ponovno komaj čakal, da gre. Tako da jest za enkrat ne čutim posledic menjave, otroka pa tudi ne. Edino to, da je novi vrtec neprimerno bolj prijazen do otrok in da zelo skrbijo za zdravo prehrano in da so otroci ogromno zunaj.

Ne skrbi.jaz sem ravno prejšnje leto ga prepisala v drug vrtec,zaradi selitve,pa je bil star 5 let.Malo je bilo težav,ker se je zavedal vsega(da bodo novi prijateljčki,vzgojiteljice,nasploh okolje..)Zdaj?Ni boljše od tega vrtca.

Mislim,da tvoj nadebudnež ne bo delal težav,to bolj starši delamo in otroci čutijo.Pomiri se in kar pogumno,boš videla kako všeč mu bo v novem vrtcu,čeprav se zdaj zdi nemogoče.

Pogumno! :-)))))))))

New Report

Close