Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek menjavanje zobne krtačke

menjavanje zobne krtačke

Kako pogosto menjate zobno krtačko svojim otrokom? Sebi jo zamenjam, ko se začne cefrati. Potem pa imamo 15 mesečnika, ki si strašno rad sam umiva zobe in seveda je njegova krtačka po enem tednu katastrofalna in sem v dilemi ali naj mu kar pustim tako ali pa menjam na nekaj dni, da bo sploh kakšen učinek menjave. Starejša 3-letnica si sicer lepše umiva zobe, ampak zadnjič , ko sem ji jo zamenjala, si je potem od navdušenja toliko časa umivala zobe, da je bila potem nova krtačka po umivanju bolj scefrana kot stara.

Eno imam zanj, da si sam umiva, ta razcefrano, ker jo grize, jaz mu pa z novo umijem zobke.

Tudi pri nas imamo zato dve krtački za najmlajšega.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Zobozdravniki svetujejo za vse menjavo ščetk na 3 mesece.
Midva s partnerjem jo menjava približno na 1 leto, sinu pa na 6 mesecev.

Ja, pri nas jo menjamo, kot priporočajo zobozdravniki in nič več, četudi tako kot mali 1-letniki uničijo ščetke, da cvetijo, jo uniči tudi naša 12-letnica v nekaj dneh. Pojma nimam, kaj dela z njo.
So pa res ščetke precej drage postale…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Na začetku je res ščvekal kar precej krtačk, tako da sem jih menjala na 14 dni, zdaj pa na 1 do 2 meseca. Tudi svojih ponavadi nimam več kot 3-4 mesece.

Kar se pa cen tiče so nekatere krtačke astronomsko drage. Pa sem našla v DM krtačke za otroke po 200 sit. Super se obnesejo.

Lp, Ela S

Mi jih vsi menjamo na 3 mesece – marca, junija, septembra in decembra 🙂

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

New Report

Close