Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu menstruacija in seks

menstruacija in seks

Jasno mi je, da ce ima katera bolečo mens.ali njej v casu menst. ne paše seks, okej potem ne, pa tudi to mi ni cist okej,že zaradi potreb moškega ne.
Mene zanima mnenje predvsem tistih, ki so v casu menstruacije se bolj horni in kako na to gleda vas partner. Uživa z vami, kajti veliko pripomb moških sem slisala ravno na to da je takrat packarija, da jih vse mine in tko dalje.Če bi mene moj dragi zavrnil v casu menstruacije, bi se jaz pocutila zelo prizadeto, uzaljeno in menim da bi to bilo upraviceno, da se tako počutim, ne vem če bi bila lahko s takim moškim, no to zame sploh ni pravi moski,no še bolje je rečt, da te ne ljubi, kajti če nekdo ljubi, potem ljubi vse, kar je na tebi,no tko nekak!
Seveda pa je pogoj seska v casu menstruacije, da se bolj poskrbimo za higieno, brisacka pod rito… ne izvaja se takih poz ob katerih lahko se bolj kaplja, ja lepo se da poskrbet, da je tudi seks v casu mens.lep in ne neka nagnusna stvar.
Kako je pri vas?

Mene takrat res razganjajo hormoni, takrat sem ful potrebna. Največkrat takrat seksava pod tušem ali pač v kopalnici, pa več analno. Moj nima nič proti, vedno je za akcijo!

čist ok, le oralo izvajam malo bolj previdno; bolj površinsko :-)))

res pa je, da moja nima pretirano obilnih menstruacij….

hja, draga sara. takrat sem tut jest, pa še marsi katera bolj cartljiva in dovzetna za vse načine stimulacije. pri meni je takrat vse bolj občutljivo od joškic navzdol in navzgor 🙂 moram pa priznat, da sem mela pred leti, na začetku, tut sama predsodke glede tega, pa me je moj dragi prepričal, da to pa res ni nič takega. no, pa zdej že dolgo šiba tudi ta zadeva. kot sem že napisala, vse veliko bolj intenzivno čutim.

Če je huda potreba to počneva, sicer pa ne, v glavnem pa ne. Do konca jo spravim tudi brez seksa. Kakšnih predsodkov nimava, se pa tega izogibava tudi zaradi tega, ker je potem potrebno zadevo čistiti. Ne vidim pa razloga zakaj bi se katera počutila odrinjeno, če moški tega nebi hotel početi!? Nekatere ženske nočejo seksat analno pa se moški ne počutijo odrinjene!

sej veš, ko je potreba, razum odpove, pa se hitro nosek povesi :))

Saj ladjica plava tudi po rdečem morju.

Je res, samo nekaj razumevanja pa je kljub temu potrebno!

Ko bi bile vse take ženske.

obojestransko razumevanje ja, ampak jaz ne toleriram, da bi mi reku nema seksa zato ker imas mensturacijo, le zakaj ne, če si jaz to želim, kaj pa ko njegova tekocina-sperma tece povsod in tko paše u mene, na mene v usta in ne vem kam se vse, to je pa cist okej ane, to sem imela v mislih, pa to ne leti name, pri meni ze vem kako je, zanimalo me je, kaj menite drugi o tem, ker sm res velikokrat slisala pripobme kako v tem casu pa to sploh ne delajo, ni sans, k je vse tko nagnusno.
Ne razumem samo tega, kako ti je lahko nekaj nagnusno na osebi, ki jo ljubis, to mi ni jasno.

Ne gre se zato, da apriroi reče ne. Bolj se ge za počutje posameznika. Po tvoji logiki bi moral vsak imeti seks kadar se partnerju zahoče in na kakršenkoli način. Recimo, da je partnerju zoprno. Bi ga kar silila in silila? Slej ko prej bi prišla v konflikt z njim zaradi tega. In ne gre se tu za “kri” ali “sperme” ampak za občutek, da mu ne paše!

Če mu ne paše okej,se zgodi, to razumem, saj nismo roboti, ampak ko nekomu nekaj ne paše nenehno, pa meni ni vredu, sploh če drugemu paše in da to vedet.In veš, da se zacuti zakaj nekomu nekaj ne paše, jaz enostavno tega ne razumem, kajti ce ona lahko zadovolji njega v vseh mogocih polazajih,v vsem kar mu paše, kako lahko potem on njo zavrne v casu menseza, ko njej še posebej paše, o tem govorim, je to potem vse okej, ko ona njemu vse, on njej pa že ne.To se mi ne zdi fer, če pa ona njemu ne bo, bo pa takoj uzaljenost, ves koliko je takih primerov, velik in zato me je zanimalo zakaj je temu tako, pa ocitno ne bom zvedla vec kot ne paše, se gnusi,dalje z odgovori še nism prišla, pa itak me ne zanima vec, mi je jasno, moški kot moški, ženske pa neumne in to pustijo.

Prehitro zaključuješ in sklepaš! Meni se zdi samoumevno, da če bi mi ženska počela vse kar bi mi pasalo, bi tudi jaz njej počel vse kar bi ji pasalo. Tako so pa določene stvari, ki moji ženski nekako “ne stojijo” in so določene stvari, ki meni nekako “ne stojijo”. OK, ne rečem, da si parkrat ustreževa, ni pa to stalna navada. Če bi mi rekla, da hoče seks med menstruacijo, bi ga dobila ni ga je tudi že dobila in ga bo še dobila. Samo nekako nama ni všeč iskanje neprepojne tkanine ravno tisti hip, ko sva v elementu in zaradi tega jo jaz takrat navadno spravim “ročno” do konca. Kadar naju prime in je prilika, midva ne razmišljava dosti in ne izgubljava časa. Pa glede na to, da imam brez težav v ustih njeno vulvo imam tudi brez težav in predsodkov njeno kri. Sem pač malo perverzen nasproti drugim pri tem. Če realno gledam sedajle, ko tole pišem, okus in vonj ni nevem kaj, prej obratno, ampak takrat, ko to počneš ima okus druge dimenzije, okušaš drugače na drugačen način.

Zakaj bi se pa moral nekdo nekomu pokoravati, če mu ne paše, pa naj je to partnerju še tako super? To zame ni več ljubezen, partnerja siliti v nekaj. Da pa je samoumevno, da če partnerja ljubiš, potem se ti na njemu nič ne upira, sploh ne drži. Ljudje imajo različne pragove za določene občutke. Nekdo npr. ne prenese bruhanja, ker sam bruha, ko nekoga vidi bruhati. Ali potem kaj manj ljubi svojega partnerja, ko se mu umakne?

Midva imava določene skupne užitke, določeni pa enemu ali drugemu ne pašejo, pa nama na kraj pameti ne pade, da bi silila drug drugega v nekaj do česar mu ni. Toliko pa se že spoštujeva.

V končni fazi, bi se počutila kot prostitutka, če bi morala početi nekaj, do česar mi ni, pa tudi noben užitek mi ne bi bil, če bi moj najdražji počel nekaj meni, kar mu ne paše.

Pa še to: moj bi se med mojo menstruacijo z užitkom ljubil z menoj, meni pa to ne paše, ker se mi preprosto upira. Takrat je vse spolzko in nič ne čutim, pa še občutek krvi (čeprav moje) se mi upira. Pa ni zato nič užaljen, kaj šele da bi razmišljal, da ga odklanjam in kaj manj ljubim, ampak me razume, saj tako ali tako obilno nadoknadiva zamujeno, ko so “tisti” dnevi mimo.

dobro si tole povedal! točno tako se zdi meni. meni se marsikaj na drugih upira, pri mojemu pa mi je ista zadeva neustavljivo sexy. na primer, ne prenesem, da se me v klubu ali poleti va gneči na cesti ponesreči dotakne kako prešvicano telo, ko pa se k meni tišči prešvicano telo mojega ljubega, je že nevarno, da se mi zmeša od sastnega občutka in strasti. je pa res, da mam frendico, ki ne prenese občutka, da bi s fantom po seksu, ko sta oba prepotena ležala skupaj, ampak morata takoj pod tuš. smo različni. meni osebno je pa logično in popolnoma naravno tvoje razmišljanje. ampak tako pač misliva midva.

Kren, strinjam s teboj, in to je to kompromisi, jaz se enkrat poudarjam ne razumem tistega, ki zahteva pri sebi vse, ko pa zenska to zeli, tega ne dobi , najveckrat v casu menstruacije, ker je razlog kri.To je bila poanta mojega pisanja, kaj komu paše in kaj ne in kako se to potem dogaja v praksi kompromisi gor in dol, enkrat tko ja, enkrat tko ne, meni vse jasno.

sara, temu bi lahko rekli nesposobnost postaviti se v kožo drugega. to ni tako enostavna vrlina. če bi bila, ne bi bilo več konfliktov. ne pri sexu ne povsod drugod, kadar imaš opravka s komerkoli že. ne boš vrjela, ampak ogromno ljudi je že slišalo za tehniko, postaviti s ev kožo drugega, mogoče si celo vrjamejo, da jo izvajajo, v resnici pa je to daaaaaleč od resnice. tudi jaz nisem bila zgled temu, zdi pa se mi, da zdaj že dokaj uspešno počnem prav to. učinki so, a mora bit obojestransko.

Vidim, da me marsikdo ni razumel, mogoce sem se napacno izrazila, mogoce se povrsno bere, mogoce jaz moje besede berem po svoje, vi po svoje, pa pustmo zdaj to.
Lotos, vse to mi je jasno in strinjam se, zakaj nekoga siliti, če mu ne paše, zakaj ne tko če lahko tko da je za oba lepo, ne razumem samo necesa, da nekdo zahteva-zeli pri sebi vse, ko pa druga stran zahteva-zeli enako, tega ne dobi, samo to je bila poanta mojega pisanja.
In ce ljubis, da ne ljubis potem vse, ja ne vem, pri meni je tako kot sm napisala,je ni stvari, ki je na njemu ne ljubim!
Ljudje pa smo itak razlicni in prav je tako.

S tem se pa strinjam! Jaz sem si rekel nekako takole: če ona liže moje sperme, zakaj jih nebi še jaz. In obratno, če jaz ližem njeno vulvo, zakaj je nebi še ona. Pa sva poizkusila in obema to nekako ustreza. Poizkušam se uigrati v njeno vlogo, ko je utrujena in ji ni. Pomislim, kdaj meni ni oz. kako mi je kadar sem utrujen. In takrat ne silim vanjo. Tudi jaz mislim, da se je potrebno truditi in se postavljati v njegovo/njeno vlogo in ga/jo razumevati in na ta način sprejemati. Nekaj tolerantnosti pač mora biti, sicer vse kaj hitro zapade v monotonijo in nasilje.

no, vidim, da si tudi ti res začel prakticirat postavljanje v tujo kožo. pohvalno, res. ko to začneš početi je simpel, pa še hudo dobre učinke ma. me pa zanima… kako pa je ona svojo vulvico sprobala :))) jaz jo samo posredno, ko on mojo “pocarta”, potem pa se divje poljubljava.

lepo je, da upoštevaš tudi dejstvo, da ti včasih pa le ni do sexa. tudi za to rabiš določeno mero zrelosti. meni se zdi zelo zrelo, ko enkrat prideš do točke, da ugotoviš, da ni konec sveta in da ni razloga za povešen nos, če se kakšen večer samo pocartata, sex pa raje pustita za zjutraj.

kren – si na tisti prečki lojtrce, ki je že dozorela :))

To je to, temelj, da neko razmerje laufa,poleg ostalega, pa sva nasla piko na i.

“……. je ni stvari, ki je na njemu ne ljubim!”

Reci, da se hecaš!

Nekdo, z enakim nickom “kren”, kot si ti, je ne dolgo tega na med.over.net trdil, da neskončno ljubi svojo ženo, ampak, ker ona nima take želje po ljubljenju, si on vzame priložnostne ljubice, da nadoknadi to, kar pri ženi ne dobi. Če si to ti, potem je tole tvoje razumevanje zares dvorezno…..

Ti rajš recem: “Da sm nora na njega!”

Saj jaz sem tudi na svojega, ampak na čisto vse njegove izločke pa ne!

New Report

Close