Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Menstruacija in te zadeve….

Menstruacija in te zadeve….

Mogoče jaz preveč kompliciram glede tega, ampak ko so ti dnevi v mesecu se branim vse kar je povezano z sexom. Zanimivo je, da mojega moškega menstruacija nič ne moti, on bi počel vse kot običajno, od predigre do vsega, jaz pa samo razmišljam…kako bo povsod vse krvavo….
Kako vi gledate na to? Se vzdržite ali prosto po Prešernu???
Ups, šihta bo počasi konec…bo treba iti….pozdrav.

Mislim, da je eden redkih.

Pri nama ni v casu menzesa nic drugace, le da malo bolj poskrbim za higieno..brisacke sem in tja..skratka da je vse lepo in cisto…in potem uzivava kot ostale dni.Ko sm ga vprasala …ce se mu to gnusi..je dejal..ljubim te… kako lahko to sploh vprasas…in verjamem mu, ker vidim da uzivava enako…kot une dni ko tega ni.

V bistvu tudi mene ne moti čisto nič. Je pa tukaj nekaj stvari zaradi katerih se stvar nekoliko zreducira. Ena je ta, da je treba iskat brisače in podlagat razne neprepojne reči ravno takrat, ko si z glavo čisto nekje drugje :-), druga pa je ta, da (vsaj jaz) občutim razliko v nožnici; nekako vse je bolj vodeno oz. drseče oz. ni enakega filinga kot sicer.

Pa niso takrat ženske nekak bolj odprte za razne okužbe? Ne vem, sprašujem.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako strogo pa spet ni. Priporočajo tuširanje in ne kopanje, sicer pa takrat bolj paziš na higieno (oz. nič kaj bolj, če si že tudi drugače higienski tip).
Sara*, a pol samo pomeni, da me moj moški ljubi…ha, ha…namesto da mi to pove, me lepo zadovolji ko imam menzes (jaz-koka se pa branim…) :))))

Saj ves, da v casu menseza, gledas mal bolj na higieno, veckrat se umivas, kot sicer, jaz skoraj vedno ko menjam vlozek, če ze nimam tampona, to sm imela v mislih, ko sm dejala da bolj skrbis za higieno.
Tudi meni je bilo na zacetku neprijetno seksat v casu menseza…ceprav mene takrat hormoni ornk razganjajo in sem zelo horni ta cajt, pa sem premisljevala ali mu kaj smrdi, ali se mu to gabi in zato sem ga kar direkt vprasala in zahtevala iskren odgovor in dejal mi je kot sm ze omenila, pa ne samo dejal, pokaze mi vse to, da cutim in zato verjamem, da obema paše…da je pri nama enako, pa ne glede ali imam mensez ali ne .

Seveda! In zato se praviloma odsvetujejo med menzesom spolni odnosi.
Potem pa se ženske čudijo, od česa dobijo vnetja in razne okužbe! Tistih par dni pa se res lahko na kakšen drugačen način poteši sexualno slo… a ne?
Sicer pa…kak pač komu paše…

New Report

Close